TO TO TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:love_heart::love_heart:
![]()
THE LEGEND extends Mercedes deal for 2013!!!!!
Michael Schumacher has extended his Mercedes deal for another season, the German weekly Sport Bild reports.
The 42-year-old's existing contract was set to run only until the end of next season, but Sport Bild said the seven time world champion is now staying at least until the end of 2013.
"There is no reason why Michael should not continue," said team boss Ross Brawn. "He's very valuable to the team and has not lost his edge."Schumacher hinted that he is not yet ready to return to retirement.
"I have proved I can run in the races faster than my teammate Nico Rosberg; overall we are on the right track.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
PETRONASSSSSSSS!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
TAKUMI
TO TO TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:love_heart::love_heart:
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Ha ha ha, ovi zaludnji hejteri su cutali posle Indije, kad im je TATA zacepio usta, kad je Ganjo briljirao !!!!
Verbalni je mudro cutao, i onda odlucio da izmili uz neke nebitne teme, Kmicu naravno ne pominje jer je pretpostavljam odusevljen. Pa se onda i ostali hejteri razmilili...
Aaaaa moram ovo da pocistim sjutra !!!
Naravno, u BENZ su shvatili brzo da im je ON jedina sansa da nesto naprave ! Evo potvrda.
Pa ON je jedina sansa, i jedini put ka tituli!
A hejteri su se ucutkali...mada neki su jos tu, uhvatili su se za gume i za masinu za balansiranje (ne mislim na Sky-a).
P.S. Petronas, gdje si bio ovih dana? Nema te...bas si mi falio!!!!
Za kaznu moras da nam postavis slike GAZDE!! 3!!!
TAKUMI
Nesto sam bio zauzet i nisam bio kuci vecinom, ali sam svaki dan bar sa fona ulazio na ovaj topic samo da vidim kakvo je stanje.
Frende, pa znas li koji je osjecaj sad? Ravno kao da si mi darivao PG. ON, ON jos dvije godine minimum sa nama!!!! TOOOOOOOO
Sjutra stizu slike LEGENDE i od sjutra sam online kao uvijek !!!!
Last edited by Petronas; 09-11-11 at 23:51.
cestitam vam trodnevnu erekciju, uz nadu da je sa novim ugovorom trazio i da mu vazda balansiraju gume pred trku, a ne da fusheraje, pa da imate izgovor za los uspjeh (ka vazda). I da, kao i do sad, nize "dvostruke i trostruke pobjede" (daleko od podijuma, ali nevertheless, za tebe i Fabiolu je peto mjesto trostruka pobjeda, sto je nebuloza decenije :lolblue: Reality check?).
BTW, verbalni je radio i mudro zaradjivao repa, nije ni dolazio na forum.
(nečitko)
http://totalf1.com/full_story/view/3...l_end_of_2013/
Pazi komentare:
Petronas, ajmo da se napijemo ko 2 stoke
P.S. u ovom topicu totalna vlast do 2013-e je zagarantovana!!!![]()
TAKUMI
Stvarno mislis da mu je dopala kriva felma koja je potpuno nova i koju su sigurno sami proizvodjaci provjeravali na razne nacine, na koju je zatim Pirelli stavio gumu i balansirao a to niko nije primjetio?
Nico Rosberg produzio ugovor sa Mercedes GP.
Pirelli procjenjuje za AD na 1,3 sekundi razliku u peak performance izmedju dvije vrste guma.
Release Yourself
Bio sam na 50 foruma od sinoc, ej znas sta rade ljudi kad cuju da ce NAJVECI biti tu jos minimum 2 godine !!!! Erupcije frende, samo se o tome prica.
Osjecaj je NENADJEBIV. Jebe mi se sad za sve, ON je tu, jos cu da gledam F1 i da brojim dane do sledece trke i testiranja.
A mislim i da BENZ krece mnogo ozbiljnije u sve, sa ovom novom garniturom direktora i sa NJIM. Dzabe oni projektuju i crtaju i sklapaju citave godine ako u taj bolid ne sjedne IKONA i izvuce max iz njega!
Ajmo sad slike.
Last edited by Fabia_Elegance!; 10-11-11 at 13:03.
TAKUMI
nista, sem onaj motor sa kojeg se skrkao, i kartinge, i race of championsBitno je odmah naci opravdanje ako i Kimi bude bolji od njega
A dominacija Gumoga na ovom topiku jedino zahvaljujuci vama dvojici spamera, svi ostali normalni don't give a flying fcuk oce li penzos jos jednu ili jos dvije godine nastaviti da se bori za "trostruke pobjede" (citaj: peto mjesto) :mrgreen:
(nečitko)
"Dvojica su se tako smuvali". Get a room you two![]()
(nečitko)
Pogle sto je Ganjola izjavio za sefa:
http://totalf1.com/details/view/3987...claim_rubbish/
I molim te procitaj ovo:
The two drivers have clashed a total of six times during the 2011 season,
with the latest collision at the Indian Grand Prix resulting in Massa being
given a drive-through penalty.
The Ferrari driver was not impressed by the decision from the four-man panel
of stewards, which was led by Johnny Herbert, although he has conceded Hamilton
may not have been at fault either.
The amount of times Hamilton and Massa have collided has even led to odds
being offered on them coming together again at the Abu Dhabi Grand Prix this
weekend, but the Brazilian played down the chances of another controversy.
"No, I don't think so, and anyway I will do everything right, which is what
I've done all the time," Massa said.
"I've not done anything wrong. Even though we've touched many times this year
it has not been my fault.
TAKUMI
Da, to je taj karakter jak. Isto kao Zalosni.
Pazi jbt, ljudi mu naprave drugi najbrzi bolid u gridu, lik se po stazi vuce sa njim citave godine, sudara sa kim stigne, ispusi od timskog kolege i onda dodje i kenja za sefa.
Pa za takve stvarno nema rijeci.
Takvima fali samo jedna stvar - NOGA!
TAKUMI
I sa te strane je SAMPION. Kad si cuo NJEGA da kenja za sefa, timskog kolegu ?
Tu dje je ON uvijek je bila odlicna atmosfera u timu i odlican odnos sa timskim kolegom.
ma da, evo ga Rubinjo obozavaA tek izjava Gumija o kojoj kenja 2 godine kako mu nije bitno sto nije brzi od timskog kolege, a cim se primakao po bodovima Niku, odma' je izjavio "ja sam fit i spreman i brzi od timskog kolege" :ass:
Last edited by verbalni_fajter; 11-11-11 at 00:28.
(nečitko)
I Ganjo je rekao napokon nesto pametno...
Hamilton: Button može bezbrižno voziti, zato je bolji
Mada je sve do sada tvrdio da ima sređen privatni život i da to ne može biti uzrok njegovih problema, dvadesetšestogodišnji Lewis Hamilton konačno je priznao da to baš i nije tako.
"Nema puno ljudi koji zaista shvataju probleme koje sam imao ove godine i koji shvataju kroz što prolazim. Mučim se već dve godine i do sad to jednostavno nisam mogao komentarisati jer nije bilo ni vreme ni mesto za takvo što," rekao je Hamilton.
Sve je počelo sa još jednim upitom novinara zašto je Button u boljoj formi od njega, kada je očigledno verovanje da je upravo on puno talentovaniji i bolji vozač od Buttona.
"Jenson je napravio sjajan posao jer je stvari stavio na pravo mesto. Njegov tata je uz njega na svakoj trci sezone. Tu su i njegovi menadžeri, njegovi prijatelji i njegova djevojka... Ima sjajan krug oko sebe i zato je tako sretan," objasnio je.
"Zato može bezbrižno voziti, ne mora se za ništa brinuti. Ja sam to imao u jednom trenutku, a onda sam to izgubio. Nemam više taj krug oko sebe. No, radim na tome za budućnost. Svijest i podsvijest su vrlo važni u ovom poslu," dodao je.
"Nikad nisam radio sa psihologom"
Hamilton je rekao da nikad do sada nije radio sa sportskim psihologom niti namerava. "Nikad ne bih radio sa psihologom. Nikad nisam i nikad neću. Prioritet mi je stvoriti atmosferu oko sebe. To mora biti sretni krug, moram biti sa svojim prijateljima i porodicom koju najviše volim. "
"Uvek sam pozitivan, većinu vremena sam pozitivan. Ali, podsvesno sam možda manje pozitivan i manje sretan. To je nešto što ću definitivno korigovati do početka sledeće sezone," dodao je.
Vozači voze podsvesnim delom svoje psihe
Hamiltonovi komentari o svesnom i nesvesnom itekako su važni i imaju smisla.
Stanje podsvesti je puno važnije za uspeh u Formuli 1 budući da je svesni um toliko inertan da jednostavno ne može pratiti brzinu događanja na stazi i odgovarati fizičkim reakcijama.
Vozači trke voze podsvesnim delom svoje psihe. To je, naprimer, 1988. uvideo i Ayrton Senna koji je nakon trke u Monaku shvatio da nije bio svestan svoje vožnje. Svoje reakcije kasnije je pripisao instinktima u sebi i božanskom uticaju nad sobom.
Uz to, komunikacija nesvesnog dela psihe sa okolinom i događajima oko svog nosioca je potpuna, dok svesni deo uma registruje tek sitni deo toga.
A sa plavim tekstom se slazem u potpunosti. Voziti bolid ne podrazumijeva samo ono sto mi mozemo da vidimo.
Ovo o cemu je receno ovdje, bar djelic mozete osjetit i sami. Uzmite F1 2010 ili 2011 na nekom HD televizoru, i full trajanje trke, 50-60 krugova. I obratite paznju na osjecaj tokom prvih 10/15 krugova i ostatka trke.
ON je Rubiku poklonio pobjedu, dao je sve od sebe da bude viceprvak....znao poklonio vise pobjeda, onda Irvineu 1999-e...onda Britnija je pustao prosle godine bez ikakve borbe, onda Rubka je pustao u prvom krugu u Interlagos 2001_e...I mean...i kad je pobijedio, nikad nije rekao 'I achieved', uvijek je rekao 'we achieved'.
TAKUMI
Nijesmo na tu stranu, no su to bili jedini smajliji koji oslikavaju nase raspolozenje kad smo culi vijest o NJEMU.
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks