a sto volim ovakvu kvotu na cehe, 1.7 uh uh uh, mecem kucu na X2
Peković i Jovanović žuta karta - kvota 6.00![]()
cim sam promjeni sport dobio samhockey
a sou prvi put ga igram
boston 1
chicago 5+
montreal x2
san jose 1
kvota: 8,25
ulog: 4![]()
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Bosnia & Herzegovina - Portugal X-2
Turkey - Croatia X-X
Czech Republic - MONTENEGRO II pol 2
Estonia - Ireland 2
Kvota: 277.88
Srecno bilo![]()
S obzirom da Bosančerosima nedostaje gotovo kompletna odbrana večeras, možda je za očekivat par golova u njihovoj mreži.
Ceska - CG - 2, 4.8 cista 2 samo zato sto su nas toliko podcijenili.
BiH - Portugal 3+, 2.3
Turska - Hrvatska - 3+ 2.3
Estonija - R. Irska 1, 3.3
Kvota 83,79
Da ispratim vala sa eurom.
za sutra ujtru:
japan 2 liga
sapporo 1 ( 1,75)
tokushima 2 (2,35)
sapporo je na 3 mjestu a tokushima na 4.. imaju isti broj bodova 59... vjerujem da ce obije ekipe ic na pobjedu, jer blizi se kraj, a trece mjesto omogucava prolaz u 1 ligu..
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Turska 1
Crna Gora 2
Estonija X
Kembridz 1
sa 2 eura - 160e. Ako panem nije mi zao![]()
bih portugal 2 najjaca
bih - portugal 2&3+
turska - hrvatska 1&3+
ceska - crna gora pp1
estonija - r.irska 1
136 sa euro
No signature here.
znate li mozda u koju kladionicu osim meridiana (tamo mi ne daju) moze da se odigra manje zutih kartona ?
Kako ne moze? Zar nema kod njih slobodna igra, da igras sto te god volja ?
edit: eh da, imam informaciju da se u jednoj kladionici masu masu para ulozilo na utakmicu katar - indonezija 3+ i 4+ kvote 1.50 i 2.00, postavljam iz najbolje namjere, nemojte uzeti za zlo ako ne dodje, jer svakako postoji rizik.
Last edited by mr.bobby; 11-11-11 at 15:29.
ima ima ali mi nedaju da odigram ovo.. veli mi ona cura moze bit da im je sumnjivo.. sto znam ....
na ove U reprezentacije malo kartona bude pa sam stio da odigram manje od 2.5 ali nemre..
ima u premier izgleda.. odo trkom![]()
turska 1, estonija 1, ceska x, bosna x
Pade kvota,sad je 4
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
estonia x-1, turska 1-1, ceska 1-x bosna prvo gg
realno;
estonia 1x, cg x2, bosna 4+ turska 1
Moja prognoza za nocas...
Ceska-Crna Gora x2 - sokoli nema teorije da izgube..gotovo da sam siguran.
Turska-Hrvatska x - Mislim da je ovo najrealniji rezultat,Hrvati se nece lako dat,to sigurno.
BIH-Portugal 2 - Bih jeste u naletu,ali mislim da je Portugal najjaci kad je najpotrebnije,tako da mislim da trijumf nece izostati veceras.
Estonija-Irska 2 - Ovo igraM cisto iz osjecaja(osjecaj me rijetko vara)mislim da ce da pukne dvojka ovdje lagano.
Eto to je to sto sam ja odigrao nocas,pa kako ga bude..
Srecno svima veceras!1
Ajmo Crna Goro!
Last edited by __1-v-4-n__; 11-11-11 at 16:13.
" Ko te kara,nek ti piše pjesme! "
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks