Kako ste se uzdili za damjanovica, ka da je Del Piero. Nikad mi ga ne bi zaigra prije Djalovica.
Dje se gledat ljudi utakmica ajmo o tome malo dosta vise o becu treneri.
Podgorica Podgoricanima!
Kako ste se uzdili za damjanovica, ka da je Del Piero. Nikad mi ga ne bi zaigra prije Djalovica.
kako ga sofro pretjera malo za mirka oko izjave za sajt UEFA.
ono, da ce igrat kao da im je zadnja utakmica u zivotu.
sad udjoh, a tamo stoji:
"we must be ready for these games like they're the last of our careers".
![]()
37 users browsing this thread.....a jos nije ni petak. :applause:
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Vjerovatno znas da je mnogo brz. Uglavnom dovoljno je brz kad moze da pretrca recimo jednog Ashley ColaSnazniji je od svih ovih konkurenata za napad, kad dodamo da ce mu Vucinic napraviti veliki prostor tako sto ce njega vjerovatno cuvati sa nekim udvajanjem, a iza njega Jovetic, Pekovic i ostali da ga proigraju u prostor... Nesto ne bih rekao da su Delibasic i Djalovic bolja opcija. Damnjanovic ima bolju tehniku, ali nama sjutra treba brz napadac koji uz to moze da se probije kroz domace igrace, ako bude zatrebalo... :mrgreen:
Nadam se da sam bio jasan.![]()
Meni su barem Delibašić i Damjanović negdje tipski bliže Vučiniću, dok je bećiraj mnogo fizički jači plus je brz. Bećiraj je na tragu Boba Vijerija, a to je super za prvog špica dok je Mirko drugi - kreativniji...
Vazda je dobro vdijet kako tri engleska odbrambena igrača fizički ne mogu zaustavit igrača kao što nisu mogli Bećiraja...
I've never seen so many electric jellyfish in my life!
Moze info? Kada se pushtaju karte u prodaju za nas??????
Kad si vec navalio...![]()
Brnovici,Brnovici svi smo Brnovici i po dje koji Drobnjak i Milosevic.URrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaa
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Ajde neka postavi neko Šofra... treba dočekat sjutra...
Ljudi ispisali ste 3-4 strane za par sati, stvarno smirite se malo uzmite bensadinU ako treba![]()
ja rekoh svi su posli za Prag, kad gle cuda...
Moze li neko da okaci onaj dio priloga tv vijesti, bjese nesto tipa "Cesima doduse nije zanimalo ko su Milo Djukanovic, prvi covjek DPS-a, Miomir Mugosa (dok ide prilog Savicevic daje autograme) koji izbjegava kameru..
bjese neka dobra provala...:lolblue:
Zajebajes
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
ispade najbolje da ne pisemo nista pred istorijski dvomec po tvom misljenju.
neka vlada euforija, nek se predvidjaju rezultati, neka svi dizu u nebo svakoga... ovoliko pozitivizma se odavno gledalo / slusalo nije. u tome i lezi ova ljepota od fudbala.
ne mogu iscekat utakmicu. volio bi da sam u CG ali i odavde cu je pratit (navijat) ka da sam tamo.
Recordare, ako želiš ofanzivnu igru toga nema bez ofanzivnih igrača. Zato je tu Bećiraj koji će očigledno igrati lijevog krilnog igrača. Igra on u hrvatskoj ligi, ali i u Champions League-u. Za Brnovićevu koncepciju on je idealan. Dobro je on igrao u toj ulozi protiv Engleza. Nevolja je što je iza njega imao slabu podršku kako ofanzivnu tako i defanzivnu Vlada Božovića. Sada bi trebalo da mu posao bude olakšan sa Jovanovićem po toj strani. Ima još jedna caka. Jovetić je u prvoj godini u seriji A igrao na toj poziciji lijevog krilnog igrača. Moguća je njihova rotacija tokom utakmice kako bi malo zbunili protivnika (ovo je moja ideja). Rotacija sa Simonom je takođe moguća. Puno, zaista puno ofanzivnih varijanti koje imamo a svi ti igrači mogu igrati van šesnaesterca. Pitanje je samo hoće li nam to Česi dozvoliti. Delibašić i Damjanović su mi više zamjena za dvojac Vučinić - Jovetić ili da u slučaju negativnog rezultata zamijene Bećiraja kako se to desilo protiv Engleza.
Odbrana: Razlika između Jovanović-Baša-Džudović-Pavićević, Jovanović-Baša-Savić-Pavićević i Joavnović-Baša-Džudović-Savić je jako, jako mala. S tom razlikom da Jovanović, Savić i Baša imaju žuti karton. Nikako ne bi valjalo da revanš dočekamo u sastavu odbrane Pejović-Batak-Džudović-Pavićević što priznaćeš nimalo nije ohrabrujuće. Kad to znamo, razlika u korist sastava odbrane koju planira da izvede Brnović je ogromna. Ne treba srljati kao bik u koridi kao da igramo jednu utakmicu. Još jedna bitna stvar: Savić nije bek (ukoliko si mislio da ga staviš umjesto Pavićevića) i on tu poziciju igra samo iz nužde. U Partizanu se to desilo samo jednom. Najviše je toga bilo u reprezentaciji i on tu poziciju ne doživljava kao prirodnu što je i sam izjavio. U Cityju već ne zanm kakva je situacija. Savo je sa druge strane klasični bek. Stavljanje njega umjesto Savića može biti korisno i zbog revanša. U utakmici koja se igra par dana nakon prve valjao bi nam jedan odmorni defanzivac. U prvom meču će se mnogi istrošiti zbog velike želje i odmoran klasni igrač u revanšu dobro dođe. Isti problem će imati i Česi, no to je već njihov problem.
Dick Laurent is dead!
Ne zelim. Zelim da smo prije svega orijentisani da ne primimo gol, da imamo dva zadnja vezna, i da igramo na kontre. Zato mislim da bi valjalo staviti i Mirka i Simona i Jovetu na sredinu(Mirko i Simon na krila, Joveta ofanzivni vezni pa rotacije) i Delibasica kao shpica, jer je oportunista i najprije ce pokupiti neku loptu i dati gol. Ili alternativna varijanta-cetvorica u sredinu(Boskovic, Zverotic,Pekovic,Simon) i Mirko i Joveta sami u napadu.Ni to mi ne izgleda lose-daje cvrstinu.
Ne dopada mi se nikako da Beciraj igra krilo. Nema on dovoljno tehnike za to. Ako igra,treba da igra shpica, klasicnu devetku.Originally Posted by Amnesiac
Ja sam imao u vidu Savica kao zadnjeg veznog, ali nishta sad od toga. JEr mislim da bi bio fenomenalan da saradjuje sa Pekovicem i kvari igru Cheha.Kad toga vez nema,u redu je i da ne igra, jedino zbog povrede Dzudove pomislih da je mozhda bolje da igra prvo Savic, posle ovaj da ga odmijeni i da budu odmorniji i jedan i drugi za revansh.Originally Posted by Amnesiac
Deserve's got nothing to do with it.
Potpuno bi bespotrebno bilo forsirat rođenog štopera da igra zadnjeg veznog, pogotovo pored živih Pekovića, Zverotića, Novakovića, Drinčića...
Nije mi jasno što bi Bećiraj igrao lijevo, Vučinić igra lijevo otkako je prešao u Romu pa sve do danas, a i Jovetić sad u Fiorentini igra lijevo.
Last edited by rebel; 10-11-11 at 23:33.
Pai Bećo igra dosta lijevo u Dinamu (koliko sam pratio). Doduše ofanzivnije i bliže golu, ali je igrač koji svojom brzinom može napraviti razliku što je dokazao i protiv Engleza. Ponavljam, sa Bećom, Mirkom, Jovetom i Simonom imamo jako puno mogućnosti rotacije kad su pozicije u pitanju. Kako će to Brna uklopiti, to je pitanje i njegova odgovornost.
Dick Laurent is dead!
samo se sjetite beciraja protiv engleza u london i onaj trk koji je prethodio precki. meni se on svidja na tu poziciju jer je brz, zna da gradi loptu i jak je.
a u principu mozemo mi ovdje do sjutra razglabati treba li on da igra ili savic ne pitamo se ni koliko moj pokojni djede)
ko god da bude , nek ostavi srce na teren i meni je to dovoljno. jedino sto mislim da se vucinic napalio kao leptirr da ce biti prvi put da vidim da trci
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks