Page 53 of 825 FirstFirst ... 34349505152535455565763103153553 ... LastLast
Results 1,301 to 1,325 of 20610

Thread: Saobracajne Kazne

Thanks Thanks Given 
    31
    Thanks Thanks Received 
    979
    Thanked in
    528 Posts

moraces da platis 78.5=3x20e kazne+sudski troskovi18.5e+65e za pauka regularno
    doslo vrjeme da se promijeni potpis :)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

E ***** ih usta a zna te li kad stize to odprilike jer znam ljude godinama nijesu im stigle kazne...

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    4 Posts

Ovo novije ce da stize brze, nema vise neisporucivanja.. A ako i ne stigne, ceka te prilikom slijedece registracije, produzenja ili vadjenja nekih novih licnih dokumenata, da ja znam.. Bar su u toj mogucnosti.
    " Damn the cargo, we'll be on our way tonight "

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

zna li neko, ako se parkiras na parking koji se placa i onaj slika auto, napishe onu kaznu stavi ispod brisaca i slika li opet kao dokaz da ti je stavio kaznu ?

Pitam jer sam izasao kad je ovaj poceo da pise a vidio sam da je vec slikao, i ja usao u auto i otisao a nije mi dao kaznu jer nisam htio da je uzmem...

Ne znam sad ni kako cu platit to, ni treba li da placam (jer meni nista na staklo nije bilo, a sa drugom sam npr bio u auto i drug ga je vozio ne ja, tako da je on preksaj vjerovatno napravio ako je to taj put bilo jer ja ne znam ni da se placa parking na to mjesto ni je li ga on platio, nisam obracao paznju.. primjer samo navodim moze li ih tako choek 'zajebat' )

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Koja je kazna ako stisnes kick down pri 80 km/h a pri tom se pali kontrola trakcije?
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    1,176
    Thanks Thanks Received 
    1,935
    Thanked in
    1,054 Posts

Platices u svakom slucaju.... Bez ako ne budes imao neku ludu srecu ili vezu.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by svireee View Post
    zna li neko, ako se parkiras na parking koji se placa i onaj slika auto, napishe onu kaznu stavi ispod brisaca i slika li opet kao dokaz da ti je stavio kaznu ?

Pitam jer sam izasao kad je ovaj poceo da pise a vidio sam da je vec slikao, i ja usao u auto i otisao a nije mi dao kaznu jer nisam htio da je uzmem...

Ne znam sad ni kako cu platit to, ni treba li da placam (jer meni nista na staklo nije bilo, a sa drugom sam npr bio u auto i drug ga je vozio ne ja, tako da je on preksaj vjerovatno napravio ako je to taj put bilo jer ja ne znam ni da se placa parking na to mjesto ni je li ga on platio, nisam obracao paznju.. primjer samo navodim moze li ih tako choek 'zajebat' )
    Moje licno iskustvo ti je da je slika i sa kaznom,mada situacija je moja bila u HN. Drzim ti palceve da se ne desi da je moras platiti
    Imate neprijatelje? Odlicno! To znaci da ste se borili za neki sopstveni stav u zivotu!

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    7 Posts

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Hah, do prvog aprila....
    Zamisli recimo zimske gume 25 marta...
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    1,694
    Thanks Thanks Received 
    590
    Thanked in
    442 Posts

Kao sto se 'pomjerila' starosna granica, tako i za zimske gume. Mislim da je sve preko 15. marta bespotrebno. Osim ako temperatura bude ispod +7

Thanks Thanks Given 
    52
    Thanks Thanks Received 
    177
    Thanked in
    37 Posts

Evo da se i ja pozalim.
    Stigao mi je prije neki dan poziv da se u decembar javim kod sudije za prekrsaje u zagoric jer me je jedan mali sisnjar u april ove godine zaustavio na bulevaru S.P.C.
    Kako me je zaustavio ja sam isao prema maxim zgradi i sad na one semafore kod MUP-a na bulevar prodjem kroz treptujuce zeleno, mozda je bilo drugo ili trece, i kad sam prosao raskrsnicu iskace mi mali sisnjar iz onog zbuna dje je autobuska stanica. Ja ukocih da ga ne ubijem jer bih odgovarao kao za covjeka, i veli mi sto ti ne stajes na crveno, ja u rekoh nije bilo crveno, tek je trebalo zuto da se upali. On mi trazi dokumenta, uze, upisa u svesku, i veli mi izvoli pa pazi sledeci put. Ja reko fala ti zdravo bio.
    Da bi meni sad stigla prijava kako sam ja prosao kroz crveno i da se javim kos sudije.
    E malo ce ga dobiti sto cu platiti, nego ce mi dolaziti taj sisnjar od policajca, da ga pitam ponovo kako sam prosao kroz crveno, i ima li svedoka on, i dje je meni prijava data jer je upisoa samo u svesku, i dje je moj potpis na svemu tome.
    Jer sad kad ima moje podatke, moze da mi opet posalje prijavu zgazio sam babu na pjesacki, preticao 7 auta na punu i vozio 320 kroz naseljeno mjesto.
    Kakav je to zakon kad on moze da upisuje u svesku i da mi siba prijave kad on oce??? ***** ti sistem ovakav.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Hahahahahahahaha nemoguce.
    Bijo si poziw koi se neodbija

Thanks Thanks Given 
    2,058
    Thanks Thanks Received 
    1,046
    Thanked in
    420 Posts

Danas totalno kretenski parkirah kola u centru poslah poruku sa tablicama mog auta a bio sam sa sestrinim.
    Popih kaznu i platih parking. Sou.
    As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.

Thanks Thanks Given 
    508
    Thanks Thanks Received 
    366
    Thanked in
    233 Posts

Uzese mi drugu vozacku nedje blizu Budve.. Kolika je kazna za ovo zna li ko ? U kovanicama ?

Thanks Thanks Given 
    103
    Thanks Thanks Received 
    10
    Thanked in
    8 Posts

Quote Originally Posted by Sh0ne View Post
    Jer sad kad ima moje podatke, moze da mi opet posalje prijavu zgazio sam babu na pjesacki, preticao 7 auta na punu i vozio 320 kroz naseljeno mjesto.
    Kakav je to zakon kad on moze da upisuje u svesku i da mi siba prijave kad on oce??? ***** ti sistem ovakav.
    prije neđe mene zaustave u dg na magistralu, autu istekla registracija par dana, policajac svo vrijeme piše u neki blok manji podatke iz vozačke i saobraćajne i kaže ajde, registruj to, nećemo prijavu pisat.. naravno nikakav zapisnik nijesam vidio, ni što potpisao..

poslije skoro godinu dolazi poziv za sudiju i naravno plaćanje minimalne kazne..

mogli ili ne, platićeš tu minimalnu vjerovatno..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by Sh0ne View Post
    Evo da se i ja pozalim.
    Stigao mi je prije neki dan poziv da se u decembar javim kod sudije za prekrsaje u zagoric jer me je jedan mali sisnjar u april ove godine zaustavio na bulevaru S.P.C.
    Kako me je zaustavio ja sam isao prema maxim zgradi i sad na one semafore kod MUP-a na bulevar prodjem kroz treptujuce zeleno, mozda je bilo drugo ili trece, i kad sam prosao raskrsnicu iskace mi mali sisnjar iz onog zbuna dje je autobuska stanica. Ja ukocih da ga ne ubijem jer bih odgovarao kao za covjeka, i veli mi sto ti ne stajes na crveno, ja u rekoh nije bilo crveno, tek je trebalo zuto da se upali. On mi trazi dokumenta, uze, upisa u svesku, i veli mi izvoli pa pazi sledeci put. Ja reko fala ti zdravo bio.
    Da bi meni sad stigla prijava kako sam ja prosao kroz crveno i da se javim kos sudije.
    E malo ce ga dobiti sto cu platiti, nego ce mi dolaziti taj sisnjar od policajca, da ga pitam ponovo kako sam prosao kroz crveno, i ima li svedoka on, i dje je meni prijava data jer je upisoa samo u svesku, i dje je moj potpis na svemu tome.

Podjes tamo, kazes, g. sudija, ja nemam pojma o cemu pricate. Ne sjecam se da sam prosao kroz crveno a da me pandur zaustavio. Posto tamo nema tvog potpisa, drota nece biti tamo, mocices ili da se izvuces odmah ili da ides opet neki drugi dan se suocis sa magaretinom, a i tad ce ga ispusit.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by skostic View Post
    Uzese mi drugu vozacku nedje blizu Budve.. Kolika je kazna za ovo zna li ko ? U kovanicama ?

Oko 100 racunaj...mada sve zavisi od brzine.

P.S. ljudi, zasto zurite kad znate da ih ima iza svakog zbunja? Vjerujte da sam sinoc vozio do KO, 2 i po sata...max. 10 preko limita, ali za to kad sam se vratio jutros oko 1, RISAN, VILUSI, NK, PG....full attack jer sam znao da ih nema.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Meni je auto kanta tako da ja ne mogu nidje ni kad ocu full atack,max 10 preko(nekad i malo vise) ali nema kazne da kucnem u monitor

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Vjeruj mi da ja mrzim da im dam po 50-100 eura za jedno jebeno prekoracenje...i to kad znam da ce sve potrosit na gorivo i kurve.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Fabia_Elegance! View Post
    Vjeruj mi da ja mrzim da im dam po 50-100 eura za jedno jebeno prekoracenje...i to kad znam da ce sve potrosit na gorivo i kurve.
    hahahahahahahah... svaka cast!

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by dub_c View Post
    Danas totalno kretenski parkirah kola u centru poslah poruku sa tablicama mog auta a bio sam sa sestrinim.
    Popih kaznu i platih parking. Sou.
    Uzmi obje saobraćajne i kaznu i telefon sa porukom koju si poslao i pođi iza Granda preko Morače u onu garažu, tamo su im kancelarije. Reci im da si pogriješio, možda ti skinu kaznu. Probaj, ništa te ne košta...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ja te sad duplo vise postujem zbog ovoga !

Thanks Thanks Given 
    3,188
    Thanks Thanks Received 
    3,227
    Thanked in
    1,562 Posts

Podjes tamo, kazes, g. sudija, ja nemam pojma o cemu pricate. Ne sjecam se da sam prosao kroz crveno a da me pandur zaustavio. Posto tamo nema tvog potpisa, drota nece biti tamo, mocices ili da se izvuces odmah ili da ides opet neki drugi dan se suocis sa magaretinom, a i tad ce ga ispusit.
    a sto ako pandur kaze jeste tako je bilo, sto mislis kome ce sudija vise vjerovati
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

bogme cu se ja cerat s jednim budvaninom. slaga je da nijesam propustio pjesaka na berkovice, a pjesaka nidje bilo nije.
    kljuse jedno ima 2m, zabio glavom u ono drvece pored hotela park, okle on vidi ista put grada. je*em li mu sve lazljivo.
    No signature here.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

E sad ovo sto cu napisati NECETE VEROVATI...

Pre 20ak dana idem ja bulevarom pored pozorista od mosta blaza jovanovica prema milenijumu i ispred pozorista kao po difoltu parkirana vozila, ja dam levi da ih obidjem i zatim opet ukljucim desni jer sam hteo da skrenem u ulicu Bokesku ispod pozorista, taman skoro usao u ulicu kad se zacu TRAS!!! Izadjem ja iz kola kad covek u pasatu kaze, brate ja ti param nemam ti ako hoces zovi policiju... A desilo se sledece, njemu je u kola usla neka zena dok je bio parkiran, on se okrenuo da poprica sa njom i krenuo pravo meni u zadnji tocak... Covek kriv 100%.
    Dodje policija i kaze mu da se nagodi jer je kriv on samo ponavlja da nema para i da ne moze da plati nista. I tako mi zavrsimo kod sudije za prekrsaje, posto sam ja stranac po hitnom postupku za 2 dana. Dosli kod sudije, covek se izjasni da on nije stajao vec da je vozio tuda a da sam ja njemu presekao putanju kretanja. Ja pozovem ocevidca kog sam naveo na licu mesta u zapisnik policije i sudija odbije sa recima da ne praktikuju pozivanje ocevidaca. I zbog nedostatka dokaza dodeli novo rociste sa vestakom. Ja ne budem lenj odem u pozoriste i izmolim od ljudi VIDEO NADZOR i snimim na lap top, sve se vidi da covek stoji 7 minuta, vidi se kako krece i udara u mene. Odem ja na novo sudjenje vestak ladno kaze da sam ja KRIV kao iz rukava i nece da gleda video materijal, kaze da to nije uopste bitno niti relevantno sto je on stajao. Ja sam totalno krv sto sam njemu presekao putanju kretanja i u zoni udesa sam ja UZROK udesa. Ja pitam a zasto sam ja bio u levoj traci, iz kog razloga sam morao da mu secem putanju. a vestak ce: Zivot ti nije bio ugrozen pa da ides u levu traku.... A covek je bio parkiran na pesackom u raskrsnici clan 60 zakona o bezbedbnosti saobracaja, clan 24 nebezbedno se ukljucivao u saobracaj sa mesta na kom je bio parkiran... ali sve to nije bitno kaze vestak.. ja sam morao bezbedno da skrenem, a vidi se da idem 10KM ali nije spora voznja bezbedna voznja kaze vestak.... morao sam da ga vidim ocima sa potiljka da ce on mene udariti u zadnji tocak.... i Ladno ja platih 60 eura kaznu, 25 troskove, 33 vestaka...
    A ja zvao policiju i prijavio prekrsaj... imao ocevidca, video materijal... Ali ocigledno mi svi previse gledamo americke filmove i mastamo da samo u pravnoj drzavi... Moje misljenje je da je vestak ovako razmisljao Ma ko *ebe ovog stranca pisi njemu necemo nasem coveku pisati prijavu, sta ima veze ko je kriv....
    Last edited by suton; 16-11-11 at 08:17.

Page 53 of 825 FirstFirst ... 34349505152535455565763103153553 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)