al jazeera balkan zvanično počinje sjutra u 18 h bar sam tako pročitao.
Vidite koja odvratnost od njih kada sam trebala podatke za uplatu u 9 mjesecu odmah su odgovorili nakon neke 2 minute a sada kad ja trebam pomoc nista.
al jazeera balkan zvanično počinje sjutra u 18 h bar sam tako pročitao.
Ok je to da pocinje zvanicno sutra ali nema nista od onih ubacenih kanala aljzeera je ionako slobodan kanal a nije u ponudi total tv isto kao bn bn music a i jos nekolicina.Samo mi stvarno nije jasno zasto nemogu dobiti ubacene nove kanale. A od Totala nikakve pomoci.
Neugodno mi je vise pisati njima cak nece da odgovore.
Capljinka, imas li ti Total Tv Montenegro ili neki drugi iz okruzenja?
Ja neznam da ti iskreno kazem muka mi da vam dosadjujem zivim u Francuskoj i danas sam zvala oni kazu da mi nemamo pravo na to jer imamo total tv international a ja ti saljem link da se uvjeris sta je istina http://www.tv1.ba/televizija/press/4...1-TOTAL--.html a ona sto se javila na telefon nema ni kulture a kamoli da se moze snjom razgovarat ali eto nema veze.Jos izdrzim malo dok traje uplata i otkacim ih. Jer ona kaze da samo u Srbiji su pusteni ti kanali a vidim da su i u Bosni a i dalje. Hvala ti puno. Nema svrhe se snjima zivcirati svi znamo kad treba da se uplati super se odnose.
Je li kod vas kanal MGM preveden tj. ide li titl na našem jeziku???
Ima, odaberi srpski titl
Aljazera Balkans profesionalno svaka cast!
Sve sam to davno odradio,neće... Kod mene prevod ne ide...Jedino na tom kanalu...
neznam u čemu je problem kod tebe jer i kod mene ima titl. al jazeera čista 10 bar za početak.
Sigurno nemas prevoda na MGM zato sto kad gledas Zone reality prebacis na hrvatski titl, i automatski se izgubi srpski titl na MGM kanalu. Taj problem odavno postoji, to je do njih. Ja slabo gledam Zone relity tako da uvijek imam prevod na MGM-u, ili kad gledam prebacim na srpski titl.
Last edited by BOXER NK; 12-11-11 at 10:40.
Niti gledam Zone reality niti sam šta prebacivao. Mjesec dana ga tek koristim. Sve ostalo je OK,osim toga...
stvarno nemogu da vjerujem da kod nas svih titl radi a kod tebe ne. na MGM za srpskib titl treba da izabereš skraćenicu srb koja je napisana malim slovima i trebalo bi da imaš titl, ili pozovi korisnički servis pa nek ti oni pomognu.
[QUOTE=donni_brasko;2473410]Sve sam to davno odradio,neće... Kod mene prevod ne ide...Jedino na tom kanalu...[/QUOTE pritisni dugme + plus na daljinskom
i dobices mogucnost da promijenis jezik a takodje i titl,pozdrav
zašto večeras neradi fight chanel.
Otkačio sam total montenegro i uzeo total srbijanski na ime nekih rođaka-uživam!
Nema zaključavanja u sred filma što me dovodilo do ludila.
svaka čast,da znaš da ti zavidim.
B92 i zvanicno u ponudi Total Tv-a, a ne samo kod T-com(Extra Tv)
http://www.ardcg.org/index2.php?opti...=461&Itemid=26, jos nedostaje 5-6 novih kanala na ovoj listi, a kojih vec ima u ponudi!
Da nema ko da prodaje polovnu komplet opremu za Total TV?
Od 5. umjesto DOQa 24 Kitchen,Fox je od IKOa kupio kanal
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
kad ce biti tv vijesti?
Ništa od Vijesti i IN-a na Totalu,dok ne krenu sa satelitskim emitovanjem...
Da agencija za elektronske komunikacije oce stvarno da radi svoj posao imali bi ta dva najgledanija CG kanala u ponudi ......
BK Televizija ponovo pocela sa emitovanjem programa, vjerovatno brzo i u Total Tv-u
Na godišnjicu osnivanja 5.decembra nekada veoma popularna privatna televizija u Srbiji, BK TV ponovno je započela s emitiranjem programa.BK Televizija je startala na youtube kanalu informativnom emisijom Telefakt koju je vodio Miloš Jeremić. Uvodnom riječi Jeremić je najavio "povratak BK televizije u domove na dan kada je započela svoje emitovanje 1994.godine".BK Televizija je emitirala informativne emisije, kvizove od kojih su neki popularni širom svijeta ("Želite li da postanete milioner?", "Najslabija karika). Još neke autorske emisije bile su "Eustahijeva truba", "Mala srpska čitanka", "Ekonomalija" i druge. Na ovoj televiziji emitovao se i jutarnji program "Budilnik". BK TV jedna od prvih privatnih televizija u Srbiji koja je uvela teletekst i počela sa emitovanjem satelitskog programa, prvo za područje Evrope, Severne Afrike i Bliskog Istoka (pomoću satelita Hotbird), a kasnije i za područje Australije i Severne Amerike.Dana 5.maja 2006.godine BK TV je izgubila licencu za emitiranje programa.
Prema navodima portala Bezzabrane.com jedan od vlasnika televizije Goca Karić je najavila i skoriji početak emitovanja programa ove televizije i u etru. Inače po treći put juče je poništena presuda po kojoj je ugašena BK Televizija.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks