Kako da nemam? :uncomfortableness:
Cuj, ja cesto u dugo boravim u CG. Vec sedam godina placam tu poreze, racune za struju, za vodu i moram rec da placam redovito za razliku od puno mjestana. Svaki put trosim puno novca u duchanima, kavanima, na trznicima i td. Redovito kod mene rade neki Crnogorci. Zadnji sam put zaposlio grupu od sedam radnika i svi su dobili dobre plate.
Narucio sam na CT nekoliko kamiona pjeska, sljunke te nekoliko desetaka kesa cemenata i nekoliko desetaka metara cijeva. Kupio sam opremu vrijednu od tisuce eura. Svaki sam put platio preko blagajne sto znaci da je taj novac bio u punoj mjeri oporezan i stigao je u proracun drzave te opcine.
Toliko sam doprinio ekonomiji Crne Gore.
Imam svoj internetski forum posveceni CG i CG turizmu koji je dovolno pupularan u Rusiji i puno su ljudi dosli u CG nakon toga sto su procitali o Crnoj Gori na mom forumu.
Toliko sam doprinio turistickom razvoju Crne Gore.
Prije par mjeseca dana pozvao sam puno Rusa da zajedno sa mnjom ucestvuju u humanitarnoj akciji "Darujmo Srcem" koja je kako si mozda cuo bila uspjesna.
Toliko sam doprinio crnogorskom drustvu.
Stalno objasnjavam Rusima osobno i po forumima sto je u stvari neovisna Drzava Crna Gora, tko su Crnogorci, koju imaju povijest i td jer puno Rusa jos uvijek zive u zabludi da je Crna Gora "just a small town in Serbia" (c). Stalno objasnjavam Rusima da prirodna zelja svakog naroda imat vlastitu neovisnu drzavu nije nikakav "nacionalizam". I kad ljudima ne svidja da po njim stalno pljuju iz susjedne drzave cak i nazivaju njih "djavaoskom izmisljotinim" - ovo takodjer NIJE "nacionalizam". Sve ovo stalno pokusajem objasnit Rusima.
Toliko sam doprinio crnogorskoj politici.
I ti jos smijes rec da nemam veze s CG i Crnogorcima pa nemam pravo komentirat u ovoj ili bilo kojoj drugoj temi ?
You are pathetic, my friend :sorrow:
PS Ako tebi toliko ne svidja ono sto ja pisem, sasto se svaki put vracas na teme pa ponovno komentiras poruke "totalnog Auslender-a"?

Eto da bi tebi bilo prijatno moram priznat da ponekad kupujem u ducanima "Knjaza Milosa" i "Terru Lazaricu" - toliko sam multikulturalan :very_drunk:
Bookmarks