ljudi pomagajte, ne znam jesam li na dobru stranicu postavio pitanje ali nisam mogao da nadjem gdje bih to uradio.Kupih Daciu Stepway 1.5dci 90ks, doslo mi je gorivo eto koliko do pumpe ( znaci na crvenu lampicu ) i usuo sam 10e i sa tim uspio da predjem 70km, o cemu se radi ? jel moguce da je posto je bio na crvenu upao u minus i kad sam dosuo 10e da je tako malo presao, ili je nesto drugo u pitanju ?Unaprijed hvala
ma ozbiljno, ili je mozda potrebno da se motor razradi pa da manje trosi, jel moguce da trosi 10l na 100km, 1.5dci 90 ?
ma nisam se samo zbog toga registrovao, pa kako to da sa 7 litara predjem 70km, onda su mi sigurno sipali manje na pumpi
ok fabia elegance, mora da si u pravu
hvala
I tako sve manja i manja do beskonacnosti...na kraju ti nista nece trosit..
može asimptota?
Fala vam.....![]()
KO NIJE LUD NIJE NIJE NORMALAN
torrent za powered up , anybody nasao kakvi validan ?
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
juce sam promijenio sva 4 diska, komplet plocice i oba homo zgloba a danas primijetio da mi auto trese pri vecoj brzini(80+) trese se cak i rucica od menjaca. audi b4 benzinac. ima li neko prestavu sta bi moglo da bude?
Ako ti se umiri poslije 100-120, onda je do balansiranja tockova. Moze biti i reglaza da ti je losa.
BEFORE SEX u help each other get naked. AFTER SEX u only dress yourself. Noone helps u once ur fcked
zasto se to nije desavalo ranije sa starim diskovima i zglobovima? kakve veze ima rucica menjaca sa tim. sve me ovo jako zbunjuje...hvala Balsa u svakom slucaju.
Mozda su krivo stavili diskove, a mozda da su isto to radili i sa zglobovima.
TAKUMI
ne vjerujem. imam povjerenje u ovaj servis. znam da nisu sarlatani. najvise me buni ovo tresenje rucice od mjenjaca kad stisnem papucicu od gasa...
100%, ali 100% imas problema ili sa zglobom ili poluosovinom. Mozda je nisu centrirali, mozda nisu stavili tegove...
To je lose za mjenjac. Moze da ti crknu lezajevi.
TAKUMI
hvala Fabia... sjutra cu im vratiti auto da to prekontroisu jos mi samo to fali da mi rikne menjac.
Ja sam ubijedjen da je balansiranje jer se kod balansiranja, po pravilu, javljaju vibracije u volanu na 80km/h.
Moguce da su skinuli slucajno teg sa tocka kad su skidali tockove za zamjenu. Ako ti ne trese jos vise prilikom kocenja, onda diskovi nijesu krivi.
Izbalansiraj ti prvo tockove, prije nego podjes kod njih, jer to svakako treba da radis sa vremena na vrijeme a i kosta manje od 10 eur za oba prednja tocka, pa vidji ima li promjene.
BEFORE SEX u help each other get naked. AFTER SEX u only dress yourself. Noone helps u once ur fcked
balansiranje i ja mislim.
No signature here.
odradicu vala i balansiranje mada mi je sve to sumnjivo...
Kome je do sad tresao mjenjac pri ubrzanju zbog balansa prednjih tockova?
TAKUMI
There are currently 9 users browsing this thread. (0 members and 9 guests)
Bookmarks