sjutra u 10 na aerodrom ispracaj. ima li gdje u petak vece kakav bim napolje da se gleda u pg, a da nije basta. za ct znam, no za pg pitam
Neka si nam reka.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
sjutra u 10 na aerodrom ispracaj. ima li gdje u petak vece kakav bim napolje da se gleda u pg, a da nije basta. za ct znam, no za pg pitam
Fudb. reprez. Crne Gore odradila trening pred put za Prag i utakmicu protiv Češke (9 nov. 2011)
Ajde bre iskidajte ih tamo !
Hoce li biti prenosa na RTCG sat za nas nesrecnike koji moramo da se snalazimo ?![]()
BISOGNA VINCERE !
Neće biti prenosa na RTCG Sat makar im ne stoji u programu..
Kanali za koje se zna da će prenositi:
RTCG2
Al Jazeera Sport +10
CT4 Sport
Dolce Sport
Sport TV4 (portugal)
SuperSport 3 (za)
SuperSport Maximo
Instaliraj XBMC program na njega će biti prenosa sigurno putem interneta sa dobrom slikom![]()
Last edited by Montenegrino-CT; 09-11-11 at 19:55.
Vučinić: Nedved mi je rekao da Česi nisu kao nekad ..tv vijesti
lako. budi tu u petak malo prije utakmice![]()
Peko,na dan utakmice će biti postavljeno sigurno đe su prenosi..
Evo već sam pomogao jednom drugu sa foruma pa evo objašnjenje..
Prednost ovog programa je što ne moraš tragati po netu i tražiti prenose u njemu sve to bude postavljeno ako se uradi kao što piše u tekstu gore..ako đe zapne javite se...Idi ovđe i skini program: http://xbmc.org/download/
Kad instaliraš program uđi u System pa onda u Add-ons pa onda nađi Get Add-ons zatim All Add-ons onda na Video Add-ons pri dnu su neđe,nakon toga u Video Add-Ons idi nađi SC2Casts,SEC Sports i instaliraj. Pisaće Enabled nakon instalacije. Zatim pođi na http://code.google.com/p/xbmc-develo...downloads/list i skini ovaj prvi program koji je malen,on je upakovan u zip i nemoj ga raspakovati mora ostati tako,kad si ga preuezo onda pođi na XBMC opet u System,Add-ons,i sada izaberi Instal from zip file i nađeš onaj što si preuezo i ubačiš u program i to je to.
Nakon svega ovoga izađeš na početnu stranu XBMC i izabereš Video pa onda Video Add-ons e tu su svi Add-ons koje si instalirao,kasnije samo biraš koji ćeš i vidiš ko što prenosi
Evo i video objašnjenje koje sam postavio još prije:
Last edited by Montenegrino-CT; 09-11-11 at 20:58.
Jel' bolji ovaj XBMC od Sopcasta?
Sofro mora pomenuti neke revolucije i praska proljeca i tenkove![]()
Tek sad viđeh..
http://code.google.com/p/xbmc-develo...downloads/list
Uh kako mi je Savo Pavicevic napaljen!! To brate moj
Kakav je Vucinic, je li ono realno kakva mu je ono prica (uz njegov nezaobilazni osmijeh) :mrgreen:
Jedva cekam petak vece i da singlam nase x2 sa jednom zelnom i 2-2 sa jednom zutom![]()
Hahahahahahaha Vucinic je brat! Kakva je ono prica o maj gudnes.
Već je postavljeno gdje će biti prenos utakmica na XBMC ..idite na "devilsport", zatim na "livetv.ru",zatim na "footboll" i tamo imate po datumima utakmice i naravno Češka vs Crna Gora..Naravno sada je strim prazan ali će tu biti na dan utakmice
Takođe u mapi "devilsport" idite na "SoocerHD.info" i tamo imate našu utakmicu i kanal je je već otvoren,neki tenis je trenutno,ovo su HD kanali![]()
Last edited by Montenegrino-CT; 09-11-11 at 22:37.
Vučinić struck twice in qualifying, goals which earned half of Montenegro's 12 points, though he dismisses suggestions he is the squad's standout performer. "We reached this stage because we play as a team, not as individuals. I don't feel like I'm a star – I'm just one of 11 players."
http://www.uefa.com/uefaeuro/news/newsid=1714943.html
Montenegro's attacking flair definitely has an Italian feel to it, with the charge led by Serie A strikers Mirko Vučinić of Juventus and ACF Fiorentina's Stevan Jovetić. The pair follow in the footsteps of playmaker Dejan Savićević, probably Montenegro's best-known footballer, whose sparkling performance in the 1994 UEFA Champions League final helped secure the trophy for AC Milan against FC Barcelona. Predrag Mijatović, also Montenegrin, scored the only goal of the 1998 UEFA Champions League final for Real Madrid CF against Juventus.
italijanski je smek to![]()
Last edited by lepetanac; 09-11-11 at 22:48.
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Sporting - Crnogorska sportska informativna emisija televizije IN (9 nov. 2011)
hvala sefe.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Potpuno se slazem sa Bozom Bulatovicem, neka svi igraju kao Pekovic i sigurno ce biti dobro![]()
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks