I to imamo Milorada koji je ocistio kartone u utakmici protiv Engleske, sad moze i mora da dobije zuti![]()
I to imamo Milorada koji je ocistio kartone u utakmici protiv Engleske, sad moze i mora da dobije zuti![]()
Fino su pricali Anto i Savo u ovoj emisiji sa Novakovicem na Monteni ali kako me poludjese pitanja retardiranih gledalaca tipa "Da li bi bili prvi u grupi da nam je trener Wenger" ili "Bi li prosli Cesku da za nas igra Van Persi" i slicno... Izdimio sam.
GAME OVER!!!! Utuljuj Ligu Šampiona, IGRICA JE OBRNUTA, dajte nešto novo!
Ali lagani odgovor... "Ne znam umjesto koga bi igrao Van Persie" Hahahahah
Slazem se.
Bas su dobro pricali.Najlaganije izuvanje ovo za Persija.Kad je bilo ono pitanje sto cmeo kad nas Cesi napune 5-0 a veli Anto:Uh,kakav optimista,ja sam se okinuo.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Anto je mnogo dobar covjek, poznajem ga licno i veoma mi je drago sto je u strucnom stabu reprezentacije. A dusmani neka crknu, oni su i protiv Engleza predvidjali da ce nas punit pa eto kako se to zavrsilo, a ne da nas napuni Ceska koja se raspada.
Na te takve stvari se naravno ne treba obazirat,zato mi je bas i bio simpatican takav Antov odgovor.Milo mi je to sto cujem za Anta jer kad god sam toga covjeka vidio na tv vazda mi je djelovao tako,dobar posten,simpatican.
Molim vas,molim vas,zaboravio sam da pitam?Jeste li primijetili kako je Marko uklopio boje?Prejebeno.
Cush Mare... Legendica malena.
![]()
Uh koliko je ovaj Etkinson usrao utakmica, nadam se da nas nece nagrdit sa kartonima.
http://www.vijesti.me/sport/martin-e...a-clanak-46005
Solidan je Etkinson. Dijeli jako malo crvenih, jedino što ima neke čudne kriterijume za određivanje zaostavnog.
Nadam se da neće bagovat' puno protiv nas. Zna da sudi dobro za timove u crvenom.A to što je Fergie lajao na njega, laje taj na svakoga. Ne obraćajte pažnju.
EDIT: Od četvrtog sudije je mene frka.
Last edited by Čika Džo; 09-11-11 at 01:44.
"And if they didn't believe me, they believe me now."
Dođavola.
"And if they didn't believe me, they believe me now."
u go mu ga Stevan metne...
http://www.mondocafe.me/fudbal/ceh-dobio-masku-2311.php
jel moguce da samo 350 navijaca dolazi iz ceske , nesto mi je to previse mali ili se oni stvarno ne nadaju da mogu proci dalje
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
prochitah nedje da su razocharani kako im igra reprezentacija te zato i u prag vjerovatno nece bit pun stadion
samo nek ih izrazocharaju josh ove 2 utakmice, pa nek se rad' mene kvalifikuju za SP 2014 :mrgreen:
Nisam Argentinac mada kazu da sam k'o Caniggia
Znam Maradonu i sa njim cesto fudbal igram
Etkinskon - komedija od sudije! Tolko grešaka, i takvih grešaka... No dobro, samo da ovaj meč nešto ne zasere.
Ma neka zasere, al' na stetu Cheha. :mrgreen:
Ja mislim da nam je on dodijeljen da se iskupi. U ovom slucaju Misel ima visi interes da CG ide nego Ceska. To je jedan sigurni glas, zemlja koji treba fudbalski da se razvije, ocigledno je da ce i broj navijaca nase ekipe biti podjednak kao i kad bi Ceska isla na Evro... Mislim da Etkinson nema nikakav interes da sudi protiv nas, a sigurno je da ce imati nedje u podsvijesti onaj kiks...
Nema se shto vishe raspravljati o sudijama, to je neshto shto ne mozhemo promijeniti. Treba nashi da se koncentrisu na igru, i igraci i strucni shtab.
Deserve's got nothing to do with it.
sjajan intervju petra grbica, neke je dobro potkacio
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks