Pogotovo ako tamo ima robijašova koji su uvećali svoje penise, sipali su im vijagru u vodu, i taman traže da razviju novu vezu
Vidi se ko zna :mrgreen:
Meni je drug MOLIO da ga više uzmu. A "EXPERTI" su mu dali poziv da se pojavi kod njih (određenog datuma), on omlatio s CT, spremio sve što treba (na 2-3 mjeseca)... I naravno, familija plače, opraštaju se, on omlati do tamo I VRATE GA :mad:
ON TOPIC:
Što je ovo s policijom danas? Prvo su me trljali na standardno mjesto, jer sam NAVODNO prošao kroz crveno, a bila mi je zelena strelica desno, pa prije 20min kod Euro Petrol pumpe. Duvao sam ka manit jedno 15 sekundi u dreger... Oči su mi došle ka Mišini Božoviću dok je8e...(naravno, 0,00; a pojas vežem i kad hoću da se preparkiram)...
Izgleda da je bio prvi, stigle plate... Pa da ugrabe ljude dok nisu potrošili :mrgreen:
Last edited by cvxcomputers; 03-11-11 at 02:24. Reason: Mišina, car i idol mladih koji žele da budu Chuck Norris medju yebatchima
xaxaxa kakav kralj
http://www.vijesti.me/caffe/pokusao-...a-clanak-45763
Taj debeli celavi sto zaustavlja mi je komso,strasno dobar domak ali jbg kad je policajackad me zaustave vazda njega okrenem ali nisu do sad da kucnem,od kako vozim nisu me zaustavljali ni kaznu pisali
![]()
Kasnije sam provalio sto sam napisaokakav sam debil
bio sam u auto sa drugom kad su njega zaustavili a dok ja vozim nisu
moze li ovako?
![]()
moze al si mogao bit mastovitiji![]()
She is only here to annoy herself!
Opet nista.
Kaze: kad me zaustave vazda njega okrenem;
pa onda: od kako vozim nisu me zaustavljali ni kaznu pisali
Znaci, zaustavili su ga nekoliuko puta pa je okrenuo tog policajca.
A onda, od kad je poceo da vozi NISU GA ZAUSTAVILI...
TAKUMI
Ja sam provalio sustinu njegove price... on zna policajca i moze da se pozove na njega
Njak Njak Njak
A da se mi ostali pozovemo na @Ja_sam, da bi se on pozvao na policajca jer ne mora da vozi ? :hopelessness:
" Damn the cargo, we'll be on our way tonight "
A nisam ti ja nesto mastovit,ali bez zezancije dok sam ja za volanom nisu me zaustavljali a kad sam se vozio sa drugom iz Ko-Pg on nas je zaustavio jer je 17 km prekoracio brzinu ali me prepoznao pa nas je pustio bez kaznejavite mi se ako vas on zaustavi pa mozda zavrsimo nesto ali da ne bude 50 preko ogranicenja i tako
![]()
nema potrebe da se javljamo mi ćemo samo reć šifru
On je.
koja je kazna u slucaju da vas uhvate sa neregistrovanim autom?znam da se auto vozi u zetatrans, da li se meni pise kazna neka?
zapale ga![]()
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
ne pise, dobijes i listicu jednu za bingo![]()
A ne bi se poziva na moje frendove policajce kad mi drug neki vozi,da ih naviknem ne,ne,ne![]()
---Chelsea Fc---
Ja bih ako recimo idemo negdje zbog mojih obaveza...
TAKUMI
A to bih i ja,ali cesto me zovnu i kazu "eeee zovni onoga sto ga znas,evo vozacku mi uzimaju" itd![]()
---Chelsea Fc---
Moj odgovor : E nek ti je uzmu slijedeci put pazi sta radis i kako se ponasas.... Da ti je stalo do vozacke, ne bi sranja pravio.
" Damn the cargo, we'll be on our way tonight "
Ajmo braco sa Androidima zajedno protiv radara
http://www.norios.com/
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
ja sam rifresovao kad god sam isao za pg. al prodah milestone pa sad prc
No signature here.
Digli su mi auto prije jedno 2 mjeseca isti dan sam ga podigao i nista nijesam platio. Trebalo jje u roku od 8 dana da se plati cini mi se 80 eura i nijesam platio. KAd ce stizat to i koliko ce morat da se plati?
platices ne sjekiraj se. :joyous:
makar duplo
No signature here.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks