zato sto sam pustio gas a Vag-Com je nastavio da loguje i taj pad obrtaja. Obrati paznju na 'krivulju'
I ovo je stari vag-com kabal i softver pa je sample rate nikakav i zato ne moze da loguje 'cesce'neko svakih stotinu obrtaja npr
zasto 6400 ide prije 6320?![]()
She is only here to annoy herself!
zato sto sam pustio gas a Vag-Com je nastavio da loguje i taj pad obrtaja. Obrati paznju na 'krivulju'
I ovo je stari vag-com kabal i softver pa je sample rate nikakav i zato ne moze da loguje 'cesce'neko svakih stotinu obrtaja npr
Originally Posted by my name is ...
Znaci 2100...rekao sam ti onaj dan da tu pocinje salauka.
TAKUMI
baca mi ponekad gresku za maf (maf reading too low ili tako nesto) ali ne pali check engine.
i imam boost leak nedje. Ova krivulja treba da izgleda malo bolje
Jesi li ocistio MAF?
TAKUMI
ociscen prije neka 2 mjeseca (preventivno) ..isprskan sa onim obicnim sprejOm za elektroniku i produvan malo. A pazi tad nije bilo maf gresaka
A sad ih ima hahahha. Nego laptop mi je na servis pa ne mogu provjerit je li se vratila greska za ovih 5 dana.
A narucio sam set silikonskih crijeva, komplet (crni, jer ostale boje su konik) i nadam se da ce to rijesiti problem sa boost leaks
Ma OK je kad ti ne pali check engine, mada, ja ne znam zasto ti ne pali check...USA sistem mora da pali check odma'.
TAKUMI
CEL se pali jedino kad je neka veca greska... evo otkad imam nijednom mi se nije upalio (da kucnem).
A do sad mi je samo par puta izbacio gresku za rear o2 senzor...i ta greska se pojavi 3 puta u 3 mjeseca.
I jednom do sad MAF.
A ameri sa foruma kazu isto sto i ja. Ponekad cak i osjete misfire a da se ne upali lampica.
Ove zadnje o2 senzore cu svakako da code-out kad maknem katalizatore pa ne brinem oko toga, samo me frka oko Maf-a, on moze da utice na a/f mix i potrosnju i performanse i moju frizuru i cijenu goriva u crnoj gori itd
Stavi emulatore ili stavi O2 pipe preko njih.
Ne znam, kod mene pali check i kad ima nnnaaaaaajjjsitniji leak negdje.
TAKUMI
bio je skoro oglas da se prodaje kozni volan od audija ali ga ne mogu naci... zna li ko o cemu se radi, tj dje je to
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
A4 facelift....taman ce da mi se zgadi audi
![]()
Nisam Argentinac mada kazu da sam k'o Caniggia
Znam Maradonu i sa njim cesto fudbal igram
Losa mu je boja.....
nesto iz domace produkcije :P
![]()
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
Izgorio si ga poliranjem, vidji kako ne sija :apologetic:
Slazem se, lakiraj ga![]()
Cujem da si makao kramu iz kuce...
TAKUMI
Jesam. Kao shto rekoh ono ranije, krama je tu bila samo privremeno... Nisam josh trgova nishta drugo ali se pripremam za neshto, vjerovatno tamo na ljeto.. Vidjecemo.. Sve u svemu, Jaudi je proshlost, kao i dizeljashi![]()
Jur ma men!!
TAKUMI
Smijesno kako je dobar ovaj avant 3.0tdi,313ks...
niujedne mi gace lastike nema
I mean, nisi pravi fahrer blatoauta ako nemas ovo:
![]()
TAKUMI
pih jebote, doslo vrijeme da se sklanjamo dizelima kad ih vidimo u retrovizor :/
btw, mnogo dobar auto.inace mi je shestica nova najljepse iz ove game neprepoznatljivih audija..izdvaja se ipak. Farovi su joj ubistveno dobri uvece, Tako ljuto izgleda.
Ne vidim razlog NEMATI ovo auto.
5.3 sekunde do 100 o_O
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks