oce li sale ostati iste, ili ce sve da se renovira?
Staviće nove ramove za slike, ostalo valjda sve isto...
"And if they didn't believe me, they believe me now."
Digli su cijene sad, provjerio sam - kad je otvoren Arena Cineplex u Novom Sadu, 3D projekcije su bile nešto preko 3€ kad hoćeš, bez dodatnog plaćanja naočara. U tom momentu je skuplja bila karta u PS Steru za 2D projekciju. Moguće je čak da je u Areni neki 3D matine bio tada i za recimo 250 dinara. Pada dinar, rastu cijene, tako to ide. Znam samo da je bolje krcat bioskop po malo nižoj cijeni nego poluprazne sale. Nadam se da neće Cineplexx da prati Kolosej cijenama, pogotovo što nije ista tehnologija - Xpand naočare su aktivne, sa baterijama, i puno skuplje od pasivnih koje koristi RealD.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Mozda Arena ali Kolosej i Ster su uvijek bili u ovom rangu koji sam napisao.
Cijena nije realno da bude niza od ove koja je trenutno, iz mnogo razloga a sto se tice naocara, jesu skuplje Xpandove naocare, ali se one koriste dok se ne uniste, dok Real D naocare nisi obavezan da vratis poslije projekcije...
A u Areni sigurno nisu digli cijene jer pada dinar, nego jer im se nije isplatilo da rade po cijenama sa kojima su startovali, ako su već bile takve kao što kažeš...![]()
obavjestenje je da cijene karata ostaju apsolutno iste, samo se sve mijenja osim holivudskih blokbastera cineplexx.me ce davati i evropske filmove, na otvaranju idu vampir baletica, ovo moram gledati, tintin i ona mala slatka kornjacica onaj podvodni svijet koja je u 3d vrhunska stvar za gledanje
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Preporucite u taj 3D sto da se gleda..
Trebao bi i naziv ove teme da se promijeni.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Ne znam gdje procitah, uglavnom bice 10 novembra Tin Tin, Konan i Tri musketara. Fino za pocetak i eto prilike na Tin Tina da se vidi kako izgleda taj 3d![]()
Nije u srijedu, nego u cetvrtak...
Originally Posted by Nk-001
Dobar je komentar za naočare: "ne dobijamo ih besplatno kad moraju da se vrate!".
Ne poklanja niko više naočare da ja znam, a besplatno se odnosi na sisteme kao recimo Xpand gdje ti uzmu 1€ da ti iznajme naočare povrh cijene karte, i to naočare idu na drugu fiskalnu kasu... koji je to haos kad je gužva.
a i valjalo bi kupit svoje naočare da ne stavljaš one njihove masne što će svako nosit i iskrivit :distrust:
da.ali ce zabranit sig da se unose
kad nastanje klepanje naocara,pa na svaku drugu sliku sa zurke naocare iz biosk :P
f6
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks