Bordo - PSG
Braga - Benfika
atletiko B - Barselona
Šta igrat![]()
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
ne znam nisam gledao, al meni je ovo namještaljka, i na golove i na prelaz, istu stvar je Bazel radio , prvo gubi 0-2, i posle ih napuni 4 ili 5-2
pa za dvije nedjelje dobija 1-0 na poluvrijeme a gubi 4-3 na kraj.
Da vidimo sta ce bit od ovoga tiketa sto ga cekam... flamengo vodi 5-1, bilbao vodi 2-1, ali santos samo 1-0 a ima jos 20 minuta.
1 Over 2.5 Santos v Vasco da Gama
(Match Goals)06/11/2011 None 1.72 To Run 2 Flamengo Flamengo v Cruzeiro
(Fulltime Result)06/11/2011 None 1.83 To Run 3 Athletic Bilbao or Draw Athletic Bilbao v Barcelona
(Double Chance)06/11/2011 None 3.25 To Run
edit: evo santos 2-0. Ajmo jos jedaaaannn![]()
Kako nas izjeba fiorentina sve redom
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Uhhh barcelona oganj te spalio dabogda ! ! ! pocrkali svi odreda P*icke glumacke ! koji je ovo put ? qqqq
Lambda
pato druze jesi li ti ikad dobio na kladionicu? mislim svako je u minus ali po ovome sto ti kacis ja mislim da si ti jedva ziv
a nije nego juce me baca buducnost 1 go za 210 e,danas austria za 97 e ,pa sad barcelona za 80e,u utorak milan za 90e,u cetrvtak psv,ne sjecam se vise ! sve po jedan goooooo
Lambda
završi santos 2-0Žao mi zbog onoga 1X na Bilbao. Tako mi se nesto to igralo ali sam se izglupirao sto ga nisam singlao. Probao sam ga i u dubl, ali sam promasio tu drugu utakmicu - Radnicki X-X
1 Athletic Bilbao or Draw Athletic Bilbao v Barcelona
(Double Chance)06/11/2011 None 3.50 Won 2 Draw - Draw FK Radnicki 1923 v FK Sloboda Uzice
(Half Time/Full Time)06/11/2011 None 4.50 Lost
oce i on ce
Lambda
ziva istina isti smo vjeruj mi....
Je li moguće da je ovaj Atletiko toliko retardirana ekipa...
ne znam sto ste svi bili utripovali fjorentinu danas. tamo lise jovetica sve prosjek zivi, nista vrijedno pomena nije, na celu sa trenerom koji prestave nema.
***** se ja u ovaj fudbal.. nemam vise centa
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Ja odigrah neki bzv tiket od ni manje ni vise nego 15 utakmica za subotu i za nedelju..jer nisam bio za vikend tu...i pogodim 13 a puknem na liverpul i fejenord sa eurom za 450 eura
valja i to nekad probat ,,jos da sam neki sistem bacio i uplatio malo vise ..nego eto cisto iz zabave![]()
Evo josh jedan da dodam u kolekciju...
Udineze ~ 1 & tm1 2+
Milan ~ tm1 2+
Marsej ~ 1 & tm1 2+
Totenhem ~ tm2 2+
Kopenhagen ~ 1 & tm1 2+
PSZ ~ tm2 2+
67e
Pa pet im mayki maychinih yebem, sa tolikim ulaganjima bit nesposoban dat 2 gola Bordou koji se sramotno raspada evo dvije godine, ovo je smijeshno.
U 10 minut povedu 1:0 i ne mogu dat josh jedan raspali gol u 85 minuta po***** se na Pastore-a od 50 milki i ostale invalide shto kupishe ove sezone.
Nemoj neko da me obraduje ako je gleda utakmicu, da su kakav penal promashili ili shto, da vas ne kunem.
zajebavas li ti to nas da odje mozes ista da procitas?
"Are you gonna bark all day, little doggy, or are you gonna bite?"
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks