Ako si novac uplatio na ziro racun sa linka koji si postavio, ne moras da brines![]()
http://www.vijesti.me/vijesti/darujm...a-clanak-33586
U Moskvi sam ali stizem na Ct vec u rujnu.
Hocu sigurno donirat pare i mislim da ce se jos nekoliko Rusa pridruzit meni.
U ovoj vezi imam jedno pitanje - u komentarima se pise:
Saputnik | 17.08.2011. u 07:14h
Sinoc sam uplatio u banci, i gospodja za salterom rece da taj ziro racun glasi na NVO "Za nase Cetinje"; volio bih da znam da li ce moj novac zaista zavrsiti tamo gdje sam htio, za pomoc ovim djevojcicama, ili ce biti iskoriscen za ko zna koje svrhe te NVO, za koju prvi put cujem...
Hocu da vjerujem da NVO hoce da pomogne, da djevojcice ne bi otvarale novi racun, ali smatram da ste taj podatak trebali objaviti u tekstu; ovako ostaje tracak sumnje!
Moze li mi ikto reci tko ce kontrolirat trrosenje novca s racuna? Je li neka komisija? Hoce li taj novac ic direktno u oplatu za ljecenje?
Ako si novac uplatio na ziro racun sa linka koji si postavio, ne moras da brines![]()
Ima li neki "pravi" racun?
Hvala lipa na odgovoru. Vi znate da sam laik na CT. Pitat cu po dolazku svojih prijatelja i susjeda. Al' kljucno je pitanje - zdravstveno stanje djece!
Last edited by A+A; 26-08-11 at 19:11.
ono sto ja mogu da vam potvrdim jeste da su majke te djece u svakom momentu upoznate sa stanjem na tom racunu kao i opstina. Racun je siguran, a istina je da glasi na tu NVO grupaciju, mada racun je na nekoga i morao da glasi... Svje je to nebitno bitno je da vi donirate onoliko koliko vam daju mogucnosti a najbitnije je da se tim djevojcicama pomogne....
``ljudi su da razmijene i uvaze misljenja, a zivotinje da se kolju i ujedaju jer nemaju mozga``
Hvala na odgovoru!
Oprostite da sam cjepidlaka ali procitao sam na portalu "Analitika" da ce ona kampanja "pomoc odlazak naših sugrađanki u moskovsku kliniku „Medikus“'
"Moskovska kliniku „Medikus“" ... moskovska klinika "Medikus" je ZUBARSKA klinika! Je li neka pogreska?
Sigurno cu donirat po dolazku u CG ali takodjer zelim pruzit pomoc i u Moskvi.
PS Kako bih mogao kontaktirat inicijativnu grupu jer bih mogao bit prijevoditelj ili ti vozac ili ti jack-of-all-trades u Msk ?
Last edited by A+A; 27-08-11 at 19:03.
dao sam ti kontakt na pm... javi sto ste se dogovorili
``ljudi su da razmijene i uvaze misljenja, a zivotinje da se kolju i ujedaju jer nemaju mozga``
Hvala ti lipa!
Stizem sutra pa cu preksutra odmah u Prvu - mislin da jos ima jos vrimena do 4. Jel'?
I sigurno nazvat cu njih!
Dok sam jos u RUS - hoce li mi nekto rec je li ova uzasna i sramna svota - 20 eura sakuplenih prema sms-servisova istinska ili je kleveta na racun Crnogoraca?
Hvala ti lipa! Odmah kad sam stigao kuci nazvao sam taj telefonski broj, koji mislim pripada Kabinetu Prijestonice. Oni su bili vrlo ljubazni i pruzili svaku vrstu pomoci!
Danas vratih u Moskvu. Vec znam da je akcija imala uspijeh i da su djevojke stigli tu na lijecenje.
PS Posjetio sam jednu od tih porodica - djevojka je vrlo lipa i aktivna - svaka sreca!
PPS Politicki stav nekih clanova njezine porodice nije stvar za diskutiranje ali je zaista .. cudan :wink:
Last edited by A+A; 14-09-11 at 16:08.
Svaka cast stvarno Bogdanovicu na ovome...sto jes jes..
Djevojke se vratile na CT nakon uspjesnog lijecenja u moskovskoj klinici!
"Prema mišljenju medicinskog tima, tretman je bi djelotvoran po njih, pošto je kod sve tri djevojčice konstatovan evidentan napredak"
Ponosam sam da se pridruzio akciji "Darujmo Srcem" i pozvao sam puno Rusa donirat pare za lijecenje!
@A+A kad god neko ovdje u drzavu nesto ruzno protiv rusa kaze(a ima ih podosta), vazda im kazem da ima neki rus AA sa foruma sto je pomogao onih djevojcicama sa cetinja itd i u sekundi im zacepim usta. Svaka cast za ovo!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks