A sto cini nasa ofanziva. Aj neka ovi koji su za klub daju po jedan za reprezentaciju i bice dobro
Savic igra, ali ima i prilicno krivice kod prvog gola QPR-a. Vidi se da je jos fizicki nejak za englesku igru, ali u ostalim segmentima nije uopste los...
A sto cini nasa ofanziva. Aj neka ovi koji su za klub daju po jedan za reprezentaciju i bice dobro
Pekovic dobio crveni![]()
Nisam Argentinac mada kazu da sam k'o Caniggia
Znam Maradonu i sa njim cesto fudbal igram
Aahhahahahaha! Kakav kralj!![]()
i kako je igrao savic zna li ko, nemojte bit pristrasni vec onako realno. Dva gola primljena a siti ih i ne prima mnogo....
Savic je bio, ruku na srce, prilicno los. Oba gola su primljena poslije njegovih kikseva, prvi kada ga je igrac nadskocio i zakucao loptu u gol a drugi kada je lose ispucao i namjestio igracu QPR-a da da gol sa nekih desetak metara. I pored toga je imao nekih kikseva, a kao sto vec rekoh, fizicki je potpuno inferioran u odnosu na engleske centarfore. Mozda mu je Siti i Premijer liga prevelik zalogaj trenutno, mada bih volio da grijesim. Vidim na goal.com je dobio finu ocjenu 7 ali takodje i titulu "flop of the match" u timu Sitija.
Nije dobro za njegovo samopouzdanje da sad dobija flop of the match titulu. Koliko god on zreo bio.
Bijo si poziw koi se neodbija
dajte mi link posto ja ne mogu nac na goal.com to
Pa tacno, ali kakav tim Siti ima, nije sramota nikakva ni bit najgori tamo...
http://www.goal.com/en/match/60272/q...an-city/report
Polako te ljudi on tek dobija svoju sansu tamo. Evo sto kaze goal.com:
Impressive on his first Premier League start. Snuffed out danger whenever required, and distributed the ball well. His positioning for Helguson’s equaliser is open to question, however.
http://www.goal.com/en-gb/match/6027...player-ratings
Nije od Goal.com dobio Flop of the Match, nego od "fanova". Internet glasanje je čudo, ali zato i manje bitno.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
najbitnije od svega ce biti ono sto ce reci mancini o njegovoj igri, sto ce se najbolje vidjet po tome koliko ce od sad dobijat sansi da igra. ako ga ne bude na sledecem mecu, onda ce, bojim se (za sad) to biti to...
no, ne sumnjam ja u savica da, ako ne ove sezone onda one sledece, nece biti standardan. momak je, ne zbog toga sto je nas, klasa.![]()
Ukoliko ne bude u timu za sljedeci mec onda je to zbog toga sto se vraca Kompani poslije suspenzije, a ne zbog toga sto Mancini nije zadovoljan njime,mada njemu je najvaznije da tim pobjedjuje a sudeci po Stefanovoj faci nakon meca nebi se reklo da je nezadovoljan svojom partijom...
Nemamo lobi al' imamo damu ! Eviva !
pa da je bas toliko lso bio ne vjerujem da bi ga mancini drzao u igri 90 minuta a ta broca da je nedorastao engleskoj ligi i sl je malo smjesna. pa u svaku utakmicu u koju je usao dobijao je odlicne ocjene i pohvale a ni sad nisu losi komentari na njegovu igru koliko vidim. sta ocekivati od momka koji ima 20 godina a i gra na poziciji stopera. volio bi da mi neko kaze jos jednog stopera sa toliko godina u neki veci klub da igra
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Nista fizicki nije jaci Kompani, Doson iz Totenhema... Sve zavisi od zadnjih veznih i postavljanja cijele odbrane. Nekad se zalomi, nekad ne...
Aooo sto ste oept iscrnjacili.Vi ko da Savic igra u 4 crnogorsku ligu, a ne ligu gdje je najteze mjesto biti stoper.Nije ovo bila tako losa partija,kad se prime dva gola nisu krivi samo stoperi no i vezni red a koliko mene sluzi pamcenje Siti odavno utakmicu dobio bez primljenog gola .Ne brinem se ja za Savica, njemu je glava na mjestu znace gdje je pogrijesio a i Mancini zna kako je tesko prilagodjavanje na Englesku ligu.Ako je istrpio sve gluposti Balotelija istripice i jedan kiks Savica
Njemu treba samo malo vise staža i "reputacije" da se ustali,ali problem je sto je komplet defanziva Sitija mladi igraci, standardni ,nemaa nekih balvana ili kiksera klasicnih pa da ih može odmah izbacit i prvog tima,sto je možda i dobro za njegov napredak....
A i Mancini stalno rotira odbranu,i ne samo odbranu vec kompletan tim,svima ukazuje sansu,jer mnogo je meceva u sezoni, treba sacuvat igrace od povreda i umora...eto ni Klisi ni Kolarov ni Leskot ni Ricards nisu standardni,daleko od toga....
Nemamo lobi al' imamo damu ! Eviva !
Ok momci...Evo na linku mozete vidjeti golove sa meca, pa sami zakljucite...a imao je jos par kikseva, koje srecom ovo nisu iskoristili...niko ne bi bio srecniji od mene da mogu reci da je odlicno odigrao, bez greske, ali to, makar po meni, nije tako... i treba sve to uzeti u obzir, jeste jako mlad za stopera pa jos na tako vrhunskom nivou, ali treba i biti realan... a da ce biti top igrac jednog dana to stoji
Stefan Savić igrao je od početka, prvi put u Premijer ligi, i baš kao protiv Viljareala u srijedu, kompletirao svih 90 minuta. Crnogorski reprezentativac opet je bio dobar sa loptom na zemlji, ali je i prvi put upoznao težu stranu engleskog fudbala - bitku u vazduhu. Izgubio je duel sa Botrojdom kod prvog gola domaćina, mogao je i kod drugog dobro da interveniše. Ako se, međutim, zna da je i Nemanji Vidiću trebalo makar pola godine da se adaptira na engleski fudbal, jasno je da je Savić na pravom putu.
sve je objasnjeno u vijesti, nema se sta vise o tome reci. mada kod drugog gola nije toliko bas lose intervenisao , lopta je bila iza njega
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
KAPETAN Manchester Cityja Vincent Kompany vjeruje da se njegova momčad može nositi i s najboljim momčadima svijeta nakon rutinske pobjede protiv Villarreala u Španjolskoj (3-0). "Napravili smo sve kako smo se dogovorili. Nismo radili nikakve gluposti, bili smo strpljivi i to nam se isplatilo", rekao je nakon veličanstvene predstave Cityja Kompany. "Ovo je bila naša najbolja obrambena predstava što se Lige prvaka tiče, dok su naši napadači bili ubojiti. Ovo je definitivno bio dobro obavljen posao", rekao je Kompany za ITV.
ovo je kompany izjavio za proslu utakmicu,e ne znam jel stefan igarao
Koliko nas kaznise za onaj upad navijaca protiv ENG.
Nijesam nesto pratio u zadnje vrijeme
'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
V.Drljevic-DAN
Da bi igrao kao stoper u engleskoj ligi on mora da nabaci barem 7-8 kila jer ce u suprotnom imat problema,posebno sa ovim "siledzijskim" ekipama poput QPR,Stouka i slicnih.Kod prvog gola ga je centarfor QPR jednostavno pregazio.I protiv Wolvsa u kupu je imao slicnih problema.S druge strane,sa loptom u nogama,tehnikom i svim ostalim daleko iznad prosjecnog engleskog stopera.Dusu dao za Seriju A.
Mene brine reakcija kod drugog gola jer nije prvi put da lose reaguje na niske lopte ubace sa strane,protiv Bugara mu je recimo prosla kroz noge.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks