dobro ja stavih siti iz 2 u 2
njukastl je bila prejaka kvota.. barem u meridian 1 je bio 2,20 a 1i3+ sto sam ja odigro3,76
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
dobro ja stavih siti iz 2 u 2
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
ja sam opicio dortmund 1-1 vrh kvota 1,90![]()
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
cesena mi je sutra 1 ko kuca... vrijeme je vise da se dobije..
i stavim freiburg 2 ali nedaj boze da se ja zadovoljim samo s tim.. moram ja dodat neku idiotariju...
Turci sve vam mrtvo i zivo *****,trag vam se zatro u roku od 2 dana,kuce vam se pokopale,***** vam materina,izgoreli svi zajedno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
" Ko te kara,nek ti piše pjesme! "
probat uzivo hamburger 2 ... nebi im bilo prvi put da muljaju
vise mi rekose puta ne turke i tako mi i treba
celsi, junajted, siti, olimpiakos, bazel, midlsbro, palermo, olimpiakos i padam na galatasaraj po ko zna koji put. Kaatastrofa zadnja tri dana sve po jedan.
Zakacicu nocas jedan tiket, simpatican, za grad sto se ono veli.
Jedan forumas ce da popizdi ali jbg. u 5 do 4 uplatih.
Bijo si poziw koi se neodbija
ja turke odavno na tiket ne mecem![]()
Uhh, nista danas, vracam se na golove sjutra, bolje mi idu od hendikepa -1,-2 i slicnih zajebancija( konkretno siti, junajted, lil....)
oce li ovaj porto ?
Tiket:
Gencerbirligi Besiktas 2
Volendam Telstar ggi3+
Zaglebje Slask 2
Arau BilBiene 3+
Reding Birmingem gg
Single1:
Standard Briz 1
Single2:
Sent Etjen Monpelje GG
Ne bih se smio zaklet', ali mi se isto cini da je to onako kako ja kazem
iskocih sa posla u 16:50 da izlupam neki tiket jer pukoh ne engleze,uplatih 8e
leverkuzen 2-4
roma 2-4
palermo 2-4
levante 1+pp
roda 3-5
groningem gg
man siti II pol vise golova
kvota 21.27 = 170.16 superiška
dolazim kuci provjeravam i ne mogu vjerovati BINGO,ono sto sam za min sastavio pogodim,a cijelo jutro sastavljam 3 tiketa i pucam na sva tri
![]()
"Are you gonna bark all day, little doggy, or are you gonna bite?"
za danas:
cesena 1 (2,00)---> vrijeme je da vise pobjede... od pocetka sezone nisu upisali pobjedu... vjerujem da ce to biti sutra.. u goste im dolazi oslabljeni lecce..
fiora 2 (2,65)---> fiora bez pobjede u gostima.. u zadnje vrijeme dobro igraju i vrijeme je da probiju led u goste... probo bi odje i 2iG2+ (3,15)
atl madrid 2 (2,35)---> sugavci jedni bez pobjede u gostima i bez ijednog datog gola takodje u gostima.. vrijeme je da se to promjeni.. ako nece protiv getafea koji je zadnjeplasirani protiv koga ce ??? takodje bi probo 2iG2+ (2,77)
baci me sevilja na kvotu 50 aaaaaaaaaaaa!!!!
sevilja FAIL i ovo kolo... pakao sto se desava... srecom primeru izbjegavam u zadnje...
predlazem da se sutra prati real i gimnastic uzivo.. mogla bi doc neka prevara.. u 12 igraju oboje
Moj tiket za danas
Fiorentina,Totenhem,Granada i Napoli-Juve X
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
I ja sam za Firencu i Totenhem. Uvatih nocas Valensiju, Romu, Vilu i Midlsbro. Mislim da je ovo kolo jakih dvojaka
Moram i PSG-a nedje stavit na tiket. Moza i najteza dvojka $utra, ali eto, da se malo prati.
Napoli - Juve mi najvise naginje na X, kao i Salke - Hannover. (Salke u 11 utakmica nijedan X) Valja ispratit prije ove pauze![]()
Na drum palo nebo malaksalo...
Bez ikakvog navijackog poriva imam osjecaj da ce juve da dobije. kako me galata nagrdi sve je doslo juce cini mi se.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks