Page 225 of 863 FirstFirst ... 125175215221222223224225226227228229235275325725 ... LastLast
Results 5,601 to 5,625 of 21573

Thread: Serije

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    169
    Thanked in
    114 Posts

Evo ti se na ovome forumu upravo prvi put otvorila tema o The Walking Dead. Ja znam puno ljudi kojima se dopada. Valjda mi nismo taj mentalitet, u Americi su zombiji i posebno taj strip odavno kultni.

A ja recimo nemam živaca za The Good Wife - jes' da je malo više od običnog procedurala ali jednostavno nemam vremena za sudsku dramu. Od procedurala pravih jedino gledam Castle (zbog Filliona i Katićke) i Hawaii Five-0 (zbog Hawaiia i par glumaca).
    ...dip your hands in the water,
    the same deep water as me...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Za strip i vjerujem da je zabavan. Nisam nikad citao, sumnjam i da cu, ali vjerujem da je kvalitetan. Serija mozda nije najgore sto se ikad pojavilo na TVu, ali je poprilicno slabo napisana i odglumljena.

Good Wife nisam ocekivao da ce mi se svidjat, ne volim advokatske serije, ali stvarno je dobra. Tj, uglavnom je dobra, ima i tu padova, ali nije obicna sudska drama.

Thanks Thanks Given 
    1,129
    Thanks Thanks Received 
    579
    Thanked in
    338 Posts

Tacno sam od roy-a ocekivao da brani walking dead. I to zasto? Zato sto si citao tvoje kriticare da je hvale i zato sto je amerikanci vole i zato sto je radjena prema dobrom stripu? Serija je najvece ****** sto se trenutno emituje i sramota je da sto ima veliku gledanost

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    169
    Thanked in
    114 Posts

Druže, oladi. Gledam seriju od početka, i to je jedina koju trenutno skidam u 720p. Kao što sam rekao, nisam oduševljen ali gledam, i to nema veze ni sa čim drugim osim toga što mi je okej. Navodim da su kritike relativno dobre i da se masu gleda kao podatak, jer da je NAJVEĆE (NEŠTO) ŠTO SE TRENUTNO EMITUJE - nije. Ima toliko pravog đubreta koje ne zaslužuje da se nađe na TV, a ne da ima gledanost, da napadanje nečega kao što je TWD je u najmanju ruku smiješno. Takvo hiperbolisanje mi ide na živce kao ništa, i uvijek ću da komentarišem, a ti kako god hoćeš.

Thanks Thanks Given 
    456
    Thanks Thanks Received 
    2,965
    Thanked in
    1,466 Posts

Problem sa TWD je sto su ocekivanja za tu seriju bila ogromna, tako da je svako razocaranje 10 puta vece nego kod nekih drugih serija. Najbolje sto se moze reci za seriju je da je solidna. Nije dosadna u svakom slucaju, ali nije ni nesto specijalno. Moze da se gleda, znaci moze da se izgubi 45 minuta kad je dosadno. A to je valjda vnajvaznije. Danasnja epizoda je eto bila bolja od prethodne dvije.
    My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    169
    Thanked in
    114 Posts

Pa o tome se i radi. Mrzim kad se ne diskutuje ovdje, nego se hiperboliše - nešto nije loše, nego je obavezno UŽAS, KATASTROFA a ništa detaljno. Eto, recimo, mislim da je glupo reći da je gluma loša - nema niko u ekipi da je loš, čak su mi svi iznad prosjeka i uvjerljivi. Scenario i dijalozi su drugo, kad nije dobar tekst, džaba je sve.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by VanjaTheMan View Post
    Problem sa TWD je sto su ocekivanja za tu seriju bila ogromna, tako da je svako razocaranje 10 puta vece nego kod nekih drugih serija. Najbolje sto se moze reci za seriju je da je solidna. Nije dosadna u svakom slucaju, ali nije ni nesto specijalno. Moze da se gleda, znaci moze da se izgubi 45 minuta kad je dosadno. A to je valjda vnajvaznije. Danasnja epizoda je eto bila bolja od prethodne dvije.
    Moja ocekivanja za seriju nisu bila ogromna, naprotiv. Jedino sto sam ocekivao je zabava. To je prilicno skromno s moje strane, a ni to mi serija nije donela. Dakle, meni je najveci problem upravo taj sto je serija bolno dosadna. Znao sam stosta oprastati serijama, razne rupe u scenariju, loshu glumu, pa iskreno nekad i losh scenario to begin with, ali kad su serije zabavne. Walking Dead mi se cini kao prilicno lose napisan, lose odglumljen [da, to je prije svega do teksta, ali ni glumci mi ne djeluju narocito ubjedljivi] uradak. Likovi se ponasaju toliko glupo, cak i po TV standardima. At this point, jedini razlog sto gledam seriju je da bi se mogao legitimno sprdat s njom. I zbog nade koja zivi u meni, da ce ih zombiji sve pospremit, pocevsi od iritantne djece. Mada, iskreno, i za to sve manje zivaca imam. WD sigurno nije najgora serija koja se trenutno prikazuje [pogotovo sto je vecina serija koje su ove sezone krenule blagi uzas], ali je po meni daleko od nekog ozbiljnog kvaliteta. Walking Dead je Walking Mediocrity.

Thanks Thanks Given 
    173
    Thanks Thanks Received 
    178
    Thanked in
    104 Posts

Je li gledao ko American Horror Story?
    Vrijedi li započinjati?

Što se TWD tiče, nemam živaca da je gledam iz nedelje u nedelju. Kad izađe ovaj ciklus od 8 epizoda onda će se odgledat u kompletu sa prvom. S obzirom da prva nije bila ništa posebno, izdržaću do tad nekako.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ajde preporucite mi neku seriju, sta znam, meni je ok Dr. House ali je na isti kalup pa mi se cini ako odgledam 5 epizoda smoricu se. Mada nema veza, neku seriju tog tipa. I ako neko neko ima na HD ako moze da mi prebaci na externi HDD.
    :*

Thanks Thanks Given 
    1,129
    Thanks Thanks Received 
    579
    Thanked in
    338 Posts

Quote Originally Posted by D.S. View Post
    Vrijedi li započinjati?
    Pratim je od pocetka, trebaju da se otkriju mnoge stvari, jos uvijek je sva zagonetna, ali nije losa sad za sad, meni je OK

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Za sve ljubitelje, Misfits are back. Imate prvu sezonu na netu. Poslije "Las Vegas, baby!", u kojem je objasnjen odlazak Nathana, vesela druzina nastavlja posao sa novim likom. Nisam jos odgledao epizodu, ali citam po netu da je ovaj momak zastrasujuce lud . Tesko da moze zamijeniti Nathana (gotovo nemoguce), ali mozda moze da ga odmijeni dovoljno dobro. Da se i to pogleda
    DICIOTTO

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

Quote Originally Posted by AnimAl View Post
    Ajde preporucite mi neku seriju, sta znam, meni je ok Dr. House ali je na isti kalup pa mi se cini ako odgledam 5 epizoda smoricu se. Mada nema veza, neku seriju tog tipa. I ako neko neko ima na HD ako moze da mi prebaci na externi HDD.
    Ghost Whisperer
    Perjanica Fox-a. Kakav House. Cak je i Malkolm in da midl malo dijete za ovu seriju. Koliko je dobra najbolje kaze jedna posalica u American dad animiranoj seriji, kada elijen kaze da bi trebali da vrate pomenutu seriju. Prijatelji mu rekose da je nisu ni ukidali. Njegova reakcija je bila: "Really?!"

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ljudi, kakva je ovo bolestina od 6. sezone Dexter-a??? Sad pogledah prvu epizodu, izgleda ka da se ljudi sprdaju sami sa sobom
    I am the one who locks.

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Quote Originally Posted by D.S. View Post
    Vrijedi li započinjati?
    Gledao sam samo pilot, serija je pravo osvježenje ali je prilično sumorna tako da ću joj samo zbog originalnosti dati šansu još 2 epizode.American Horror Story je serija u stilu fuzije "žutih" horrora i filmova tipa Poltergaist i The Amityville Horror uz manju dozu Twin Peaks-a(upravo zbog dodirnih tačaka sa Twin Peaks-om mi je sumorna)

I Walking Dead sam počeo da gledam zato što je originalna, ali pošto imam prilično staža kad je horror u pitanju znao sam da je ta radnja ma koliko originalna bila (za seriju) dosadna i da sve ostaje na pratećoj drami. Zombiji jednostavno ne mogu biti interesantni(Zombije "voli" samo onaj ko želi da gleda gadosti što po meni nije horror, a svjetlosne godine je daleko od bilo kakve umjetničke vrijednosti).

PS.
    Roy Fokker možeš da mi vratiš za zaebanciju na račun Buffy jer mislim da je tekuća sezona Supernatural-a dobra(ne znam koja je po redu ali mi se sviđa)
    Last edited by Rakun; 02-11-11 at 23:01.
    "Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi

Thanks Thanks Given 
    456
    Thanks Thanks Received 
    2,965
    Thanked in
    1,466 Posts

Ovaj Once Upon a Time mnogo dobro poceo. Dvije vise nego solidne epizode.

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    169
    Thanked in
    114 Posts

Quote Originally Posted by Rakun View Post
    Roy Fokker možeš da mi vratiš za zaebanciju na račun Buffy jer mislim da je tekuća sezona Supernatural-a dobra(ne znam koja je po redu ali mi se sviđa)
    Nemam što vraćat'. Ja ne gledam Supernatural ali znam puno baš hardcore fanova koji su okej likovi i nisu avetinje, tako da pretpostavljam da valja. Tj. što ti kažeš - "čuo sam da se Amerima i kritičarima sviđa".

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by VanjaTheMan View Post
    Ovaj Once Upon a Time mnogo dobro poceo. Dvije vise nego solidne epizode.
    Ne smeta ni onoliko Lost shoutoutova, a?

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    169
    Thanked in
    114 Posts

Quote Originally Posted by big giant head View Post
    Ja sam fanatično gledao LOST, ali stvarno nisam primijetio ništa posebno da su ubacili. Možda nisam obraćao pažnju.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

The Walking Dead je tolko losa serija da nije vrijedna pomena. (odgleda prvu sezonu)

INace - Homeland bezobrazno dobra; Boardwalk Empire - brutalna; Dexter - ka Dexter
    Koga je gladni otac pravio, dovijeka ce gladan bit...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Roy Fokker View Post
    Ja sam fanatično gledao LOST, ali stvarno nisam primijetio ništa posebno da su ubacili. Možda nisam obraćao pažnju.
    Pa, od samog formata serije, sa flashbackovima [sort of] kojim se predstavlja po jedan lik, preko cinjenice da je vrijeme stalo na 8:15, da se Zla Kraljica pretvara u crni dim sa efektima jako slicnim onima iz Losta [samo jos fali da pocne da skenira ljude sa kojima se suoci]. Emma je u hotelu bila u sobi 4, neko je bio u sobi broj 108. Vjerovatno ima josh nekih stvari.

Thanks Thanks Given 
    456
    Thanks Thanks Received 
    2,965
    Thanked in
    1,466 Posts

Quote Originally Posted by big giant head View Post
    Ne moze da smeta nikako. LOST je za mene i dalje najbolja serija.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

krenuo sinoc da gledam six feet under...dobar pilot,dobar...
    1993-2020

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Počeo sam da gledam Misfits i izvrištah se od smjeha više nego na bilo koji sitkom do sada

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Dobar je Misfits... UK verziju gledas?
    Koga je gladni otac pravio, dovijeka ce gladan bit...

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Zar postoji i US ?!?!!?

Page 225 of 863 FirstFirst ... 125175215221222223224225226227228229235275325725 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)