View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%
Page 848 of 2251 FirstFirst ... 34874879883884484584684784884985085185285889894813481848 ... LastLast
Results 21,176 to 21,200 of 56259

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by amnesiac View Post
    Nema njega, Balića, Seratlića, Vešovića, Golubovića i još par igrača.
    Inace sve nikakvi igraci. Mora da je do njih, a ne do one spodobe sto toboze vodi mladu reprezentaciju. Tacno bi volio da nas Andora odere, ako ikako mogu...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by filip__pg View Post
    Evo ga ovaj strucnjak...

Vlaisavljevic: Nikome mjesto u ekipi nije zagarantovano

Sedam debitanata nalazi se na novom spisku Dušana Vlaisavljevića za predstojeći duel mlade reprezentacije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo. Rival je Andora u Nikšiću, idealna prilika da se isprobaju neke nove snage, ali i da se pojedini izostavljeni igrači zabrinu za mjesto u timu poslije lošeg izdanja u Velsu.
    To je peti meč ‘’crvenih’’ u kvalifikacijama nakon pobjeda protiv Andore (5:0) i Velsa (3:1) i poraza od Jermenije (4:1) i Velsa (1:0).

Na spisku su:

Golmani - Pavle Velimirović (LSK Lođ) i Jasmin Agović (Budućnost)

Odbrana - Boris Tatar (Kom), Bojan Drinčić (Čelik), Žarko Tomašević (Nacional), Ermin Alić (Rudar), Miloš M. Radulović (Zeta) i Risto Radunović (Budućnost)
    Vezni red - Andrija Kaluđerović (Lovćen), Darko Zorić (Čelik), Igor Ivanović (Rudar), Marko Vukčević (Budućnost), Marko Bakić (Mogren), Asmir Kajević (BSK Borča), Miloš Kalezić (Budućnost), Luka Đorđević (Mogren) i Miloš Pavićević (Mladost).

Napad - Stefan Nikolić (Steaua), Stefan Mugoša (Budućnost) i Dino Rebronja (Tun).

‘’Igrači koji nijesu na spisku u odnosu na prošli put, treba da se zabrinu i da znaju da nikome mjesto u ekipi nije zagarantovano. Ti igrači, na osnovu onih kvaliteta koje imaju, morali su više da pruže. Nijesam ih zvao da probaju da se uozbilje, da im nastup u reprezentaciji bude primaran, a ujedno i čast što nose sres reprezentacije", kazao je Vlaisavljević na konferenciji za novinare.

’’To je upozorenje za igrače koji nijesu na spisku, ali i za one koji su pozvani. Tu su samo četiri igrača koja su bila standardna, iz inostranstva, u svakoj liniji po jedan. Velimirovič na golu, Tomašević u odbrani, Kajević u verznom redu i Nikolić u napadu.Rebronji će utakmica u Nikšiću biti dobra prilika da pokaže koliko vrijedi. Nijesam ovo napravio zato što mislim da ćemo lako sa Andorom, jer smo se sdosta mučili sve dok nijesmo dali prvi gol. Ne smijemo potcijeniti Andoru. Sve osim pobjede bila bi senzacija, a vjerujem da do toga neće doći", rekao je Vlaisavljević koji vjeruje da Crna Gora i dalje ima realne šanse za plasman u baraž.
    "Još mi kontrolišemo situaciju. Kako sada stoje stvari moraćemo da napravimo pozitivan rezultat i u Češkoj. Moguće je da će nam biti dovoljne pobjede na našem terenu i bod u Češkoj da bi bili prvi u grupi.’

Reprezentacija se okuplja u poneđeljak, a utakmica će biti odigrana 11. novembra u Nikšiću.

http://www.portalanalitika.me/sport/...rantovano.html
    A kako se malo ne preispita pa rece,da nije mozda do mene nego do igraca,tacno da su pametni da mu se nijedan ne odazove vise nikad....
    Nemamo lobi al' imamo damu ! Eviva !

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Socrates View Post
    Inace sve nikakvi igraci. Mora da je do njih, a ne do one spodobe sto toboze vodi mladu reprezentaciju. Tacno bi volio da nas Andora odere, ako ikako mogu...
    Nazalost i ja to prizeljkujem iako znam da se nece desiti. To bi bio jedini nacin da se smijeni ovaj covjek.

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

A jedino ako izgubimo 10:0. A i u tom slučaju će biti ona čuvena izjava "Ne mogu da vjerujem da smo tako odigrali" ili ona druga "U ovim mlađim kategorijama igrači su skloni oscilacijama". Tako da se nemojte zanosit. Ja ne mogu navijat protiv Crne Gore, iako znam da je ovo što ste napisali čisto zbog dobra reprezentacije.
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

interesantna prica, fino rade momci sa mondocafea http://www.mondocafe.me/fudbal/mondo...areni-2180.php

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by afi View Post
    A kako se malo ne preispita pa rece,da nije mozda do mene nego do igraca,tacno da su pametni da mu se nijedan ne odazove vise nikad....
    Ne nego da su pametni da ga miniraju jednu utakmicu i da ga konacno isprate.
    Bijo si poziw koi se neodbija

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by Mad_dog_KO View Post
    Ne nego da su pametni da ga miniraju jednu utakmicu i da ga konacno isprate.
    evo ga miniraju da ne moze vise al dzabe, izgleda da su poceli da ga miniraju od prvih kvalifikacija ali nema ovom smrti bez sjekire.
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by lepetanac View Post
    evo ga miniraju da ne moze vise al dzabe, izgleda da su poceli da ga miniraju od prvih kvalifikacija ali nema ovom smrti bez sjekire.
    Taman tako..

Pa samo ga pogledajte ljudi. Meni se place kad ga vidim, a treba igrace da motivise za utakmicu.
    I posle se naravno cudi.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sjecam se jedne utakmice, ne mogu sad da se sjetim protiv koga smo tacno igrali, generacija 88. i mladji. Citavu utakmicu igra nase selekcije se sastojala od toga da golman doda loptu nekome iz odbrane, zatim Dusko zakresti pored aut linije "Eno ga!" aludirajuci na spic igraca na nekih 25-30 metara od gola koji vec stoji okruzen dvojicom suparnickih igraca. Treba li naglasiti da tu utakmicu nismo imali nijednu pravu sansu za gol. Te tuge od igre. Kad tad nisam fudbal zamrzio, nikad necu.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by Socrates View Post
    Sjecam se jedne utakmice, ne mogu sad da se sjetim protiv koga smo tacno igrali, generacija 88. i mladji. Citavu utakmicu igra nase selekcije se sastojala od toga da golman doda loptu nekome iz odbrane, zatim Dusko zakresti pored aut linije "Eno ga!" aludirajuci na spic igraca na nekih 25-30 metara od gola koji vec stoji okruzen dvojicom suparnickih igraca. Treba li naglasiti da tu utakmicu nismo imali nijednu pravu sansu za gol. Te tuge od igre. Kad tad nisam fudbal zamrzio, nikad necu.
    eh sad ga precera, pa kao da je on kriv sto odbrambeni igrac ne moze da prebaci loptu 50 metara i da loptu napadacu medju trojicom igraca. to je moderan fudbal sto on forsira, ali osilacije su to. mladi igraci puni oscilacija.
    sto bi rekao Mamic " kad cujem ime Vlaisavljevica proliv me uhvati".

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Taman tako..

Pa samo ga pogledajte ljudi. Meni se place kad ga vidim, a treba igrace da motivise za utakmicu.
    I posle se naravno cudi.
    On nekoga da motivise ,kapi krvi u njega nema,sve da su najmotivisaniji fudbaleri kad njega vide mora im pasti moral....jednostavno lik samom pojavom negativno utice na fudbalere....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by lepetanac View Post
    + 1....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Taman tako..

I posle se naravno cudi.

Ne seri, zraci harizmom

Najdepresivnija faca u fudbalu. I on je zaduzen za napredak nasih mladica. Oj Zemljo....
    DICIOTTO

Thanks Thanks Given 
    244
    Thanks Thanks Received 
    1,825
    Thanked in
    922 Posts

Quote Originally Posted by _HokutoNoKen_ View Post

Ne seri, zraci harizmom

Najdepresivnija faca u fudbalu. I on je zaduzen za napredak nasih mladica. Oj Zemljo....
    Žalosna Sova:concern:
    I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

Vala ga i vi preceraste s tim Duskom... Realno, od prve generacije koja je imala nesrecu da bude treca, iza prejakih Engleske i Portugala, mi imamo samo lose mlade igrace. Znaci tu nema niti jedan vrijedan pomena. Mozda Beciraj i Adrovic, ali niko vise. Sve neki pseudotalenti. Recimo Golubovic je jedan od najboljih, a momak se zadise za 5min, i cesto je krajnje nedisciplinovan. Da ne pricamo o drvu javorovom Nikolicu... I nije dusko izgubio od Jermenije, nego te vezare. I covjek je iskren. Ako kaze ima oscilacija, to je istina. I treba imati u vidu da i Srbija ima problema, koja ima 11 dobrih igraca, a ne mi s 3-4 dobra.

Thanks Thanks Given 
    9,331
    Thanks Thanks Received 
    6,810
    Thanked in
    2,681 Posts

U koji smo sektor u cesku, ja dobih sektor D ali kako sam kartu platio "samo" 30e bojim se da nisam sa nasima?

Thanks Thanks Given 
    9,331
    Thanks Thanks Received 
    6,810
    Thanked in
    2,681 Posts

ovaj momak je barem sto se mene tice igrao posteno za reprezentaciju, nije da nam treba ali eto cisto da se isprati

http://www.b92.net/sport/fudbal/vest...&nav_id=554626

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Mr_Gospodin_Signore View Post
    Vala ga i vi preceraste s tim Duskom... Realno, od prve generacije koja je imala nesrecu da bude treca, iza prejakih Engleske i Portugala, mi imamo samo lose mlade igrace. Znaci tu nema niti jedan vrijedan pomena. Mozda Beciraj i Adrovic, ali niko vise. Sve neki pseudotalenti. Recimo Golubovic je jedan od najboljih, a momak se zadise za 5min, i cesto je krajnje nedisciplinovan. Da ne pricamo o drvu javorovom Nikolicu... I nije dusko izgubio od Jermenije, nego te vezare. I covjek je iskren. Ako kaze ima oscilacija, to je istina. I treba imati u vidu da i Srbija ima problema, koja ima 11 dobrih igraca, a ne mi s 3-4 dobra.

Sto ti dodje Dule?

Thanks Thanks Given 
    153
    Thanks Thanks Received 
    1,671
    Thanked in
    1,045 Posts

Savo noćas igra za Makabi protiv Stoke Citija.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Prelomi ga neko kod prvog gola.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

meni jedino nije jasno sto na prijateljske utakmice ne da sansa nekim igracima koji nisu nikad na spisku a blizu su reprezentacije. bar da se vide dje su.posebno tim igracima mladjim sto bi mogli biti dobri u nekoj buducnosti. cisto i da upisu nastup, i da se vidi sto se moze od njih ocekicati. a i kakvo je vrijeme doslo vise se ne zna ko za koju zemlju igra i ko koga zeli. sad su svi crnogorci , srbi , bosanci makedonci. samo da igraju rijetko koga interesuje patritizam. ovako ko zeli nek odigra makar tu jednu protiv kipra ili sl

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

Quote Originally Posted by filip__pg View Post

Sto ti dodje Dule?
    On je po meni i preoptimistican tip. U svake je kvalifikacije ulazio da osvoji prvo mjesto, a nema s kim. Jednostavno nema. Evo u trenutnom sastavu je jedino golman provjereno dobar, a svi ostali... Osim Luke Djordjevic, od nikog se ne ocekuje neka dobra karijera. Kajevic ako napusti Borcu, preci ce u neki Rumunski klub sto se bori za opstanak... Nema tu kvaliteta. Ima i manje kvalitetnih reprezentacija, ali sve je to isto ******.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by Mr_Gospodin_Signore View Post
    Jes Signore, ti igraci su toliko losi da ih Jermenija dobija s igracem manje, nemoj tako da pricas.
    Ne branim njih, i kao sto vec rekoh, da je srece pa da im se skrene paznja, ali nedostatak motiva i drasticna razlika u igrama za klupski i drzavni dres je greska selektora.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Ao Sinjore ne zajebaj.U ovu grupu su trebali glat da budu prvi.
    Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

po meni ova ekipa nije toliko losa, ima par nedostataka ali ima par odlicnih pojedinaca. sad sto to nije u rangu engleske ali definitivno jeste u rangu ove grupe u kojoj igra.
    trebala se prosetati ovom grupom , u najgorem slucaju da se ne misli o 2 mjestu

Page 848 of 2251 FirstFirst ... 34874879883884484584684784884985085185285889894813481848 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)