nisam ne , nego ga nema i nema na lizing, zbog godista ovo je novije pa mozda imadnem srece![]()
odustao si od smarta???![]()
Nisam Argentinac mada kazu da sam k'o Caniggia
Znam Maradonu i sa njim cesto fudbal igram
nisam ne , nego ga nema i nema na lizing, zbog godista ovo je novije pa mozda imadnem srece![]()
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
good luck!![]()
Nisam Argentinac mada kazu da sam k'o Caniggia
Znam Maradonu i sa njim cesto fudbal igram
Ili T&C.
TAKUMI
Onda da vozim ko ga shisha.. Nasao sam nesto na net na njemacki pa prevodio, pisu da mu se doda malo iako ima dovoljno, valjda nesto kad je hladno pa taj senzor pobudali. Hvala.
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
e jel opasno ako imam ulja u motoru iznad max crtice???pitam jer sam čuo ono "bolje da ima viška nego da fali"
i BTW koliko odprilike staje tečnosti u sistem hlađenja za Peugeot 106 1.0 93 god???![]()
'ljubav je
kad znas kada da pustis sve
i podjes dalje bez nje' - Van Gogh
Pa visak ulja obicno ide van kroz auspuh. Jedini problem je sto to smeta katalizatoru, tako da jedna ful attack voznja bi bila idealna stvar.
TAKUMI
Imam jedno pitanje,zna li neko majstora koji radi tapaciranje sjedista a da je kvalitetno? I isplati li se tapacirati sjedista eko kozom?. Da se razumijemo,auto nije nikakva budzavina,nije skupo,cak suprotno.Ali s obzirom da necu u skorije vrijeme imat para za novo,ovo bi doveo u neko pristojno stanje.Ima li iko ikakva iskustva sa tim? Cijena bi valjala isto...![]()
KO NIJE LUD NIJE NIJE NORMALAN
bole marunovic dg 067860323 meni je radio bmw-a - zadovoljan sam
radio mi je 4 tapacira na vratima za 40e
No signature here.
meni je radio siceve bole iz spuza. ja zadovoljan.
za cijene ga moras zvat. 067-860-323
SO MANY WOMEN ... SO LITTLE TIME
jel to bole sto radi i moto siceve ?
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
ne znam radi li moto siceve al znam da radi autobuse, glisere itd
SO MANY WOMEN ... SO LITTLE TIME
meni se fale neki ga kude. umije da zabrlja kad ga zbrzis. kad nema posla odradi ti ljudski.
evo i mijov broj
067211939
No signature here.
Stanka Volanka. Drugi su voda.
TAKUMI
Fala vi,nema sto bez da zovnem co'eka pa da vidim o cemu se radi.Ne bi ga ja zbrzava nista,no ako ce neka radi i 2 dana samo to normalno da napavi.A sto bi za ovu eko kozu,zna li ko valja li sto to za u auto jer kazu da je "prava" koza preskupa.A pojma nesto nemam koja je razlika,ja sam vam laik za sve te stvari sto se kola inace tice
))))
KO NIJE LUD NIJE NIJE NORMALAN
Ne uzimaj eko kozu, poslusaj me iz vise razlogaAko nemas klimu lijepices se za nju ljeti, zimi je studena ka zmija, eko koza ima da se oljusti... Bolje ti je nadji neko dobro i lijepo platno.
Preporučljivo je da automobil prvo upališ na benzin, pa onda da sačekaš da dostigne radnu temperatuu na benzin i onda prebacaš na plin. Ako ga pališ na plin neće mu valjati.
Ovo ti šišem jer meni ide 10€ mjesečno benzina na zagrojavanje vozila. Ali neka ga, bolje da se čuva motor.
Jes no se čeka po 10 dana kod nje. Meni reče za volan od auta da sačekam jedn neđelju...
Šta da radim bez auta neđelju dana, ima li neko na pozajmicu volan od w202 na neđelju dana :P
Imam ti ja ovaj ako ti moze sto posluzit![]()
![]()
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
Koja je ovo makina?
\\OFL•GIC
rekao bih neki Lotus.... i sigurno se zove na E![]()
lol
A nesto sam i posumnjao na lotusa, zbog ovog zutog logoa unutar felme.
Lotus Esprit S4
\\OFL•GIC
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks