View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%
Page 846 of 2251 FirstFirst ... 34674679683684284384484584684784884985085689694613461846 ... LastLast
Results 21,126 to 21,150 of 56261

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Evo na IN-u trener Zete Vešović kaže da će prvom timu na zimu priključiti kadeta Boljevića. Bravo. Takve talente odmah u "vatru" treba ubacivati.
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

Quote Originally Posted by goldfinger View Post
    A da mi pozovemo onog tučaroša iz Steaue Novaka Martinovića što prebi onog navijača kad mu je udario saigrača? On i Džudo bi bili idealan par za utjerivanje straha u kosti protivniku.
    Covjek igra desnog beka i stopera. Ima 26 godina i igra standardno u Steaui. Ne moze bit los. A jos ima damu. Obavezno probati.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kakav je Džudo! Vjerovatno ga je noga samo malčice zasvrbljela, ali je zato pokazao da je Crnogorac! Trebao je glavu razvalit onoj avetinji!
    Gialla come er sole, Rossa come er core mio!

https://www.youtube.com/watch?v=K7iNbKZkY5Q

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by amnesiac View Post
    Vidim da ima neki Jovan Kaluđerović iz Lovćena. Je li to brat Andrijin?
    Mislim da jes, igrao je ove godine protiv Buducnosti na Cetinju (morao je dobit dozvolu od ljekara da je sposoban da odigra mech, samo 16 godina ima mislim) kad je Buducnost dobila 2:0.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by bo8an View Post
    Samo da se Savic iznenada ne povrijedi
    Nešto ne vjerujem da će toga bit'. Igra za rezerve i nije da nije spreman da primi neki udarac tu i tamo a da se ne povrijedi, a tamo ljudi ipak paze jedni na druge (kad igraju za rezerve, mislim).

"And if they didn't believe me, they believe me now."

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by kimi pg View Post
    lično ja kad bih se pitao, samo zbog ovakve izjave ga nikad ne bih zvao!!

ja mislim da ako se dvoumiš jesi li ili nijesi za svoju državu, a još je i igrao za mladu reprezentaciju, mršnuo bih ga da je mesi!!

što čine naši šišnjari, čim vidi 2-3 splava i poslovnu pratnju, odma im je bg u srcu..
    kasalica je srbin 100%

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Quote Originally Posted by filip__pg View Post
    Inace amnesiac danas je izasla tvoja omiljena rubrika u Areni
    Evo, odmah ide

---------------------------
    GOLMANI

Srđa BLAŽIĆ (Panetolikos) -
    Briljirao na golu i to u pobjedi nad velikim rivalom Ksantijem - 2:0.
    Pavle VELIMIROVIĆ (LKS Lođ)
    - Ostao nesavladan u velikoj pobjedi LKS-a na gostovanju Koroni Kielce - 0:2. Dobio žuti karton u 81. minutu.
    Miroslav VUJADINOVIĆ (Vlaznija)
    - Siguran na golu Vlaznije u pobjedi protiv Pogradieca - 1:0.
    Boban BAJKOVIĆ (Crvena zvezda)
    - Kapitulirao jednom u Užicama. Crvena zvezda nakon remija sa Slobodom za Partizanom zaostaje četiri boda.
    Darko BOŽOVIĆ (Sloboda Užice)
    - U samom finišu meča primio gol nakon odličnog šuta iz blizine napadača Zvezde Borhe - 1:1. Nakon toga imao još jednu sjajnu intervenciju.

ODBRANA

Marko BAŠA (Lil)
    - Nakon nekoliko minuta meča sa Valensijenom morao da napusti teren zbog povrede ramena. Lil remizirao - 0:0.
    Stefan SAVIĆ (Mančester siti)
    - Ušao u 76. minutu meča sa Vulverhemptonom - 3:1 za Siti. Saviću se smiješi veća minutaža u narednih nekoliko kola, s obzirom da je štoper ,,građana“ Vinsent Kompani u ovom duelu dobio direktni crveni karton, tako da ga čeka kazna od strane Fudbalske asocijacije.
    Miodrag DŽUDOVIĆ (Spartak Naljčik)
    - Ušao na poluvremenu duela protiv CSKA u Moskvi. Spartak nije imao šansi (4:0), pa je opstanak u Premijer ligi Rusije sve teža misija.
    Elsad ZVEROTIĆ (Jang Bojs)
    - Neprelazan po desnoj strani Jang Bojsa u lakoj pobjedi nad Lozanom. Zamijenjen u 82. minutu, kod rezultata 4:1 za klub iz Berna.
    Vladimir BOŽOVIĆ (Rapid Bukurešt)
    - Igrao čitav meč u pobjedi Rapida nad Astrom Plojestijem - 3:2.
    Luka PEJOVIĆ (Jagielonija)
    - Odigrao svih devedeset minuta u porazu Korone - 2:0.
    Gavrilo PETROVIĆ (Vlaznija)
    - Standardno dobar u dresu kluba iz Skadra, koji je savladao Pogradeci - 1:0. Nakon desetak minuta meča dobio žuti karton.
    Bracan POPOVIĆ (Vlaznija)
    - Zamijenjen u 70. minutu duela sa Pogradecijem.
    Blažo RAJOVIĆ (Fljamurtari)
    - Igrao čitav meč u pobjedi nad Bilisom (1:3), iako je Fljamurtari gubio 1:0 na poluvremenu.
    Ivan KECOJEVIĆ (OFK Beograd)
    - Neprelazan u odbrani OFK-e, koja je sa 2:0 ispratila BSK sa Karaburme.
    Stevan RELJIĆ (Crvena zvezda)
    - Solidan po lijevoj strani odbrane. Ipak, kod gola Slobode mogao bolje da interveniše, kada je lopta koju je ispucao stigla do Kasalice, koji je savladao Bajkovića.
    Aleksandar RADOVIĆ (BSK Borča)
    - Igrao čitav meč protiv OFK Beograda. Zaradio žuti karton.

VEZNI RED

Nikola DRINČIĆ (Krasnodar)
    - Igrao čitav meč, ali nije imao zapaženiji učinak u porazu od gradskog rivala Kubana - 0:2.
    Marko ĆETKOVIĆ (Jagielonija)
    - Zamijenjen u 68. minutu utakmice protiv Korone u gostima - 2:0.
    Mitar NOVAKOVIĆ (Amkar)
    - Proveo čitav meč na terenu u porazu od Anžija u gostima - 2:1.
    Mladen KAŠĆELAN (LKS Lođ)
    - Igrao čitav meč u gostima protiv Korone. Bio među boljima u pobjedi LKS-a - 2:0.
    Darko MARKOVIĆ (Ujpešt)
    - Ujpešt nastavio sa pobjedama na svom terenu. U ovom kolu bolji od Kečkemeta (3:1). Marković dobio žuti karton.
    Marko ŠĆEPANOVIĆ (Peksi)
    - Još jedna veoma dobra partija. Ovog puta u pobjedi nad Đerom - 3:1. Čitav meč proveo na terenu.
    Mirko RAIČEVIĆ (Zakarpatia)
    - Držao sredinu terena pod kontrolom u pobjedi nad Zirkom - 2:0. Zakarpatia dijeli prvo mjesto sa Metalurgom iz Zaporožja.
    Marko VEŠOVIĆ (Crvena zvezda)
    - Ušao u 23. minutu duela sa užičkom Slobodom. Bio opasan po desnoj strani, a nakon njegovog prodora i centaršuta Borha je postigao izjednačujući gol.
    Asmir KAJEVIĆ (BSK Borča)
    - Bez konkretnog učinka u porazu od OFK Beograda - 2:0.
    Nemanja NIKOLIĆ (OFK Beograd)
    - Strijelac vodećeg gola za ,,romantičare“ - u 27. minutu pogodio sa jedanaest metara. Igrao svih devedeset minuta.
    Marko MUGOŠA (Novi Pazar)
    - Zamijenjen nakon sat vremena meča sa Radničkim, koji je završen bez pobjednika i bez golova.
    Damir KOJAŠEVIĆ (Sarajevo)
    - Istakao se sa nekoliko dobrih asistancija koje njegovi saigrači nijesu uspjeli da pretvore u pogodak na gostovanju Zrinjskom (1:1).
    Miloš KRKOTIĆ (Dačija Kišinjev)
    - Igrač meča na gostovanju Tiraspolju. U 15. minutu pogodio za 0:1, dok je utakmica završena 0:2. Dačija nastavlja trku sa Šerifom za prvo mjesto. Trenutno je druga, sa bodom zaostatka.

NAPAD

Mirko VUČINIĆ (Juventus)
    - Nije moglo bez njegovog ,,pečata“ u ,,derbiju Italije“. Jedan od najboljih u dresu Juventusa, a sjajnu partiju i pobjedu nad Interom najavio je golom u 12. minutu za 1:1.
    Stevan JOVETIĆ (Fiorentina)
    - Bez golgeterskog učinka ali ponovo jedan od boljih u dresu ,,viole“, koja je napokon slavila - 1:0 potiv Đenove na svom ,,Frankiju“. U vanrednom kolu, igranom prošle srijede, bio strijelac protiv Juventusa.
    Dejan DAMJANOVIĆ (Seul)
    - Igrao svih devedeset minuta, ali nije uspio da se upiše u listu strijelaca na gostovanju Gjeongamu. Seul slavio sa 3:0.
    Fatos BEĆIRAJ (Dinamo Zagreb)
    - Iako je nakon meča rekao da nije siguran da li ga je lopta udarila, gol protiv Istre pripisan je Bećiraju. Dinamo pobijedio u Puli - 2:0
    Radomir ĐALOVIĆ (Amkar)
    - Igrao do 64. minuta u porazu od ,,superbogatog“ Anžija iz Mahačkale - 2:1.
    Vladimir GLUŠČEVIĆ (Hapoel Haifa)
    - Ulazi u formu - ove nedjelje pogodio mrežu Ašdoda za 1:1. Ipak, Hapoel nije uspio da upiše drugu uzastopnu pobjedu - završeno je 2:2.
    Ermin SERATLIĆ (Jagielonija)
    - Ušao u 57. minutu utakmice protiv Gornjika, koju je Jagielonija izgubila 2:0.
    Goran VUJOVIĆ (Haladaš)
    - Za devedeset minuta provedenih na terenu protiv Diosđera nije se upisao u listu strijelaca, ali jeste u listu igrača sa žutim kartonom. Haladaš minimalno poražen.
    Filip KASALICA (Sloboda Užice)
    - Jedan od najboljih u duelu sa Crvenom zvezdom. U 73. minutu postigao svoj šesti gol ove sezone.
    Ivan VUKOVIĆ (Hajduk Split)
    - Ušao u 40. minutu meča sa Interom iz Zaprešića kao pokušaj totalne ofanzive trenera Balakova, ali nije uspio da pomogne ,,bilima“ da dođu bar do boda - 1:2.
    Milan PUROVIĆ (OFK Beograd)
    - Zamijenjen u 88. minutu u pobjedi nad čačanskim Borcem - 2:0.
    Miloš ĐALAC (Novi Pazar)
    - Nije uspio da zatrese mrežu Radničkog iz Kragujevca za 54 minuta, koliko je bio na terenu.

---------------------------
    Zaboravili su opet Bojovića da stave, mada u ovom slučaju je vjerovatno i bolje jer je dao autogol
    Last edited by amnesiac; 01-11-11 at 23:42.
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Baša neće igrat' valjda, rekoše sad na IN raspali.

Pas mater.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Zali Boze Milana Purovica, sjecam se koliko se pricalo o njemu kad je prelazio u Zvijezdu. Stvarno je imao potencijal. Na kraju zavrsi u OFK Beograd.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Eto taman da ne razmisljamo ima li mjesta Dzudu ili ne.
    Bijo si poziw koi se neodbija

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by Cika_Dzo View Post

Pas mater.
    Mnogo bi bilo da njima ne igra 4-5 stadardnih a nama full sastav.Mada ima do tekme 10 dana ravno mozda bi i moga nekako.
    Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Cika_Dzo View Post

Pas mater.
    Ja sad pogledah na ovom linku:

http://www.rtvin.com/index.php?option=com_content&view=article&id=11272 :inpuls-30102011-&catid=8:video&Itemid=29

K
    azu propustice 2 meca Lila ali ce biti spreman za utakmicu sa Ceskom.

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Ako je tako i nije neka šteta. Bitno je da bude spreman protiv Čeha, a za Lill se ne moramo śekirat
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Onda sam možda ja sve sjebano shvatio/čuo, u kom slučaju se izvinjavam kolektivu.

Nijesam računao Lilov meč u CL, amaterska greška.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Igraće Baša čuš, taman neka preskoči ove mečeve za Lil da se sačuva.

Ja oću Sava Pavićevića da vidim u Prag uz desnu aut liniju i nema tu zime, vjerujte mi kako ga volim...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Ramos View Post
    Igraće Baša čuš, taman neka preskoči ove mečeve za Lil da se sačuva.

Ja oću Sava Pavićevića da vidim u Prag uz desnu aut liniju i nema tu zime, vjerujte mi kako ga volim...

Savo Pavićević-bijeli maikon!Kako cijenim toga čovjeka..... ne bi ga mijenja ni za crnog maikona.Čisti primjer da se treba oslanjat na domaće snage,jer kad igraš srcem i radi adrenalin,čovjek je spreman da nadmaši sopstvene mogućnosti.Naučno dokazano.Savo to radi od kad je obukao nacionalni dres.
    Baš smo kvalitetna reprezentacija i relano je da prođemo čehe.Koliko sam srećan zbog nekih njihovih nedostataka,toliko me brine ta njihova sredina koju uz vremešnog rosickog,čine igrači viktorije.Igraju LŠ i mnogo su uigrani.Pravi test za naš stručni štab.Moraju naći lijek za taj njihov sistem,a mislim da ga ima u svima apotekama.

Thanks Thanks Given 
    9,332
    Thanks Thanks Received 
    6,812
    Thanked in
    2,681 Posts

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

“Igrao sam za mladu reprezentaciju Crne Gore, ali sada bih mogao da biram. Ne znam ni kako bih se izjasnio. Ne bih voleo da budem u koži Volkova. Mislim da momak nije kriv“, rekao je Kasalica.
    Još jedan koji oće da bira i koji ne zna kako bi se izjasnio,ne trebaju nam ovakvi i njima slični,išššš!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

http://www.zurnal.rs/2011/11/02/kasa...ije/index.html

Пошто му је отац рођен у Црној Гори, а мајка у Србији, Касалица има прилику да изабере за коју репрезентацију жели да игра. Рођени Ужичанин играо је за младу репрезентацију Црне Горе, али познато је да то није препрека за обуче дрес Орлова.

– Тренутно имам само пасош Србије. Мисли су ми усмерен ка што бољим играма у клубу. Наравно, сан сваког играча је да обуче дрес репрезентације…

Да ли би сте прихватили позив од селектора Србије да обучете дрес Орлова?

– Наравно да би прихватио да играм за Србију – јасан је био Касалица.

Thanks Thanks Given 
    74
    Thanks Thanks Received 
    85
    Thanked in
    31 Posts

jasno i glasno....ne treba nam nishta....i bajkovica izbachite iz onog spiska gore
    Nisam Argentinac mada kazu da sam k'o Caniggia
    Znam Maradonu i sa njim cesto fudbal igram

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Imam druga koji igra u Lovćen,otac mu je rođen u Crnoj Gori kao i majka i to na Cetinju.Kad smo ga pitali dali bi igrao za reprezentaciju Crne Gore kad bi dobio poziv rekao je "Naravno to bi mi bila čast"

Imam jednog poznanika koji igra u Budućnosti,otac mu je rođen u Holandiji jer su njegovu babu uhvatili porođajni napadi dok su bili na proputovanju,majka mu je rođena u Podgorici,kad smo ga pitali dali bi prihvatio poziv selektora crnogorske reprezentacije da igra za reprezentaciju odgovorio je "Normalno da bih prihvatio da igram za reprezentaciju Crne Gore,ali očekujem i poziv iz Holandije jer mi je tamo neplanirano rođen otac"

Imam jednu poznanicu,stara komšinica,bakica od nekih 80 i kusur godina,njoj su svi rođeni u Cuce junačko,kad smo je pitali oće li biti hladna zima ove godine rekla je "Ako je suditi po tome koliko narod kupije drva za grijanje onda će biti sigurno vrlo hladna zima"..
    Last edited by Montenegrino-CT; 02-11-11 at 12:24.

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Ne treba bit isključiv po pitanju ovih koji se dvoume a pogotovo poslije ovog slučaja Volkov. Vidjeli smo da su pritisci odradili svoje, i na to možemo računati i ubuduće. Ne možemo se ponašati kao da nas ima 30 miliona pa zamjerat čoče ako rođeni Užičanin porijeklom odavde neće da daje ishitrene izjave i eventualnim pritiskom ispadne smiješan. Plus što ima još jedna caka. Kasalici je vjerujem svejedno za koju će reprezentaciju igrati, ali trenutno je (paradoksalno za veličinu država) teže biti špic Crne Gore nego Srbije zbog konkurencije. I u ovom slučaju momak razmišlja iz interesa a ima i razloga da prihvati poziv obije reprezentacije (rođen u jednoj, a proijeklo iz druge države). Ničega tu nema za osudu, po mom mišljenju. Pitanje je i koliko je Kasalica dobar igrač i koliko bi koristio i Crnoj Gori i Srbiji.
    Inače, Ivica Jovanović (23 godine) iz Rudara je prije godinu dana izjavio da samo razmišlja kako da obuče dres Crne Gore. Momak je iz Zaječara, ali dovoljno mu je što ovđe igra da se osjeti naš. Neki korejski klub je zainteresovan za njega (kako pročitah prije mjesec dana) pa eto mogućeg budućeg igrača za reprezentaciju. Ove sezone igra bolje nego prethodne.
    Trenutno sa područja bivše Jugoslavije mi i Bosanci imamo majstore u špicu. Pitanje je kad ćemo opet iznjedriti takve majstore poput Vučinića i Jovetića. Biće kvalitetnih napadača uvijek ali tako kvalitetnih ne vjerujem baš.
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by amnesiac View Post
    Inače, Ivica Jovanović (23 godine) iz Rudara je prije godinu dana izjavio da samo razmišlja kako da obuče dres Crne Gore. Momak je iz Zaječara, ali dovoljno mu je što ovđe igra da se osjeti naš. Neki korejski klub je zainteresovan za njega (kako pročitah prije mjesec dana) pa eto mogućeg budućeg igrača za reprezentaciju. Ove sezone igra bolje nego prethodne.
    Trenutno sa područja bivše Jugoslavije mi i Bosanci imamo majstore u špicu. Pitanje je kad ćemo opet iznjedriti takve majstore poput Vučinića i Jovetića. Biće kvalitetnih napadača uvijek ali tako kvalitetnih ne vjerujem baš.
    Ivica je odlican igrac , volio bih da bude u nekim narednim mecevima u uzem krugu nase repke , zasto da ne .. Cavani
    BISOGNA VINCERE !

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

.

O jadu se zabavi Bilek. Baros i Rajnoh (jedna od alternativa Hubniku) povrijedjeni, ne zna se da li ce igrati. Najavljuje da ce Matejovski igrati zadnjeg veznog, a moze se desiti da Rozenal bude stoper umjesto Rajnoha.
    A problem sa Hubnikom vise nije samo crveni karton, nego i povreda ledja.
    Ovi Cesi izgleda imaju pripreme u Avganistan :mrgreen:

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    115
    Thanked in
    65 Posts

Quote Originally Posted by Jal Cargo View Post
    .

O jadu se zabavi Bilek. Baros i Rajnoh (jedna od alternativa Hubniku) povrijedjeni, ne zna se da li ce igrati. Najavljuje da ce Matejovski igrati zadnjeg veznog, a moze se desiti da Rozenal bude stoper umjesto Rajnoha.
    A problem sa Hubnikom vise nije samo crveni karton, nego i povreda ledja.
    Ovi Cesi izgleda imaju pripreme u Avganistan :mrgreen:

Page 846 of 2251 FirstFirst ... 34674679683684284384484584684784884985085689694613461846 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)