Nova kartica.
Nova kartica.
Originally Posted by Nk-001
I meni je nova. Iphone 4, IOS 5, ali sanse nema da mi prikaze ime. Samo broj. Broj mi prikazuje u dolaznim pozivima kao +38267xxxxxx a u imeniku mi automatski cuva broj kao +382 67 xxxxxx. Region format je Montenegro.
Mogu li da se nadovezem i da kazem da mi npr u kuci svojoj varira signal za 3G. Meni je to malo cudno. Isto tako i u gradu. Na sred ulice 3G i pomjerim malo i ukljuci se onaj krug. Zvao sam korisnicki servis i oni mi kazu da sve dok mi je ukljucena opcija 3G - treba da imam 3G vezu. Nesto meni smrdi ovdje ;-) ima li neko neki hint - da je to neki bug... ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
koji je najlaksi nacin da instaliram ipa fajlove sa racunara na iPhone?
two things are infinite:
the universe and human stupidity;
and I'm not sure about the universe
samo ao ikako mozete doci do cydie , ovaj file vam je lako zamijeniti
ne vidim tu neki problem osim problem jailbreak-a
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Ma kakav jailbreak. Glupo je i pomisliti da ti treba jailbreak da bi se ovo odradilo![]()
Samo zelim da mi prikazuje ime kad me neko zove![]()
Na ipad sa ios 5 i jailbreakom(redsnow tethered) nece da se syncuju aplikacije sa installousa. Sve skinute fino i koristene, spoji se sa itunes i on ih sve pobrise. Skinut je appsync 5+ na cydiu i upaljeno u installous da ih syncuj al itunes ih konstantno brise.
Zna li ko sto uradit?
rm -rf /
glupo ili ne jedino resenje za sad izgleda. bash sam danas googlao , ne zale se samo ljudi iz CG nego iz masu zemalja
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Ima li neko uputstvo kako sa 3GS -a , Modem 6.15, software 4.3.3 na iOS5?
Nije sim-free
procitah nedje da na iOS 5 nema mogucnost da se iskljuci 3G, je li to tacno?
two things are infinite:
the universe and human stupidity;
and I'm not sure about the universe
Ne, makar na iPhone4 mozes da ga ugasis.Istina ne znam, ko bi iskljucivao 3G, jer dosta toga bez brzog interneta mozes baciti...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks