Molim lepo![]()
A ovi sto logiku ne priznaju, nek sanjaju, nek nastave![]()
dobra logika u tome ti stoji nema sta![]()
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Molim lepo![]()
A ovi sto logiku ne priznaju, nek sanjaju, nek nastave![]()
Nepodobna za vaspitavanje.
zisto ova ognjena kad se uozbilji ima stogodj pametno rec
Vele, vele da sam pcelica![]()
sto ides sa cveta na cvet ?
Pomno pratite i pamtite moje bisere Mr. sparco![]()
Sad nijesam mislila na to, no kako sam bistra, djaole![]()
![]()
kae pcelica
![]()
aaaaaaa dobro de oprostite mi mlada damo, prihvatite izvinjenje................. samo ubuduce jasnije se izrazite na ovako skakljivoj i opipljivoj temi
Boli li vas desnica od toga sexanja?![]()
C R N A G O R A
E nasmijaste me svaka vi cast![]()
jes jes... brinu jadni...
a ne ne, to se vazda samo istina govori, dje bi ko za to lagao...
hahahahahahhahahhahhaahha muskarci ne bi sa kojom god??
ne bez ako su sto bolesni
cast izuzetcima
nekad i ovaj mali nesto pametno rece...
al protece mnogo vode moracom dok ovo neki skapiraju
hahahahahhahahhah jaka ti taktika do bola...
kad se zaljube pa pa mozak
napokon nesto posteno receno
mislis na 2.5cm? vise od toga je krajnje nepotrebno, ako vec jelte nevjesta nije "razradjena" :devil:
mislim da ubija :devil:
e tako.....
a sad neko moje misljenje, ne mogu rec da je nebitno, sto se vec rece proslost cini ono sto je covjek u sadasnjosti...
ali ako poznajem tu osobu (ili tako smatram) nece mi smetat ni jedan broj,
vazan mi je njegov odnos prema meni i sigurnost u njega i nasu vezu,
sve ostalo je manje bitno...
gdje postoji ljubav, povjerenje i razumjevanje, nikakve brojke nece bit problem... :love_heart:
p.s. : zaboravih citirat onaj post za cure 19-21 koje su vec imale ne znam koliko partnera...
hmmmm... ne znam... nisam pametna...
izgleda sam i ja previse ovdje pa ne vidim sta se desava...
al mi to nesto cudno...
nesto mislim da je to malo vise ona prica dokazivanja medju drugaricama...
isto kao i muska hvalisanja...
posto primjetih da je to sve cesce...
p.p.s. : ja oduzih malo pa prastajte![]()
...divlje kose, tamna oka dva
cvijet bez korjena
ples je sve sto zna...
I najbolji konj u blato padne i najpostenija zena na kraju ti dadne.
I am so post-rock I shit sad birds.
"ujutro je bilo jutro i josh sam bio zhiv"
kao što neko rekao prava tema za nas Balkance, vidi se na kojem smo stupnju.... bravo Mojsi![]()
Šta ako je djevojka imala npr 5-6 kratkih veza koje su trajale po 2-3 mjeseca i za to vrijeme vrlo malo spavala sa momcima, a sa druge strane imamo djevojku koja je u vezi bila sa 2 po 2 godine i imala veoma cest seksualni odnos.....
pitanje: da li vam je važna samo brojka promjenjenih partnera ili iskustvo? kvalitet ili kvantitet?
Mnogi od vas imaju sestre, pa ako je tačno ono što pričate da 80 % ima previse partnera, to znaci da vjerovatno vasa sestra je ono što većina nazivaju droljom, kako to komentarišete? A?![]()
monogamija rulZ a uz temu mi bash pashe ova pjesma![]()
"ujutro je bilo jutro i josh sam bio zhiv"
U njegovom slucaju jesu.
Samo oni koji se usude uvelike podbaciti, mogu uspjeti u velikoj mjeri.
Nick u tvojem slučaju i ovom postu ima očigledan karakter.
Nikada nijesma shvatao poentu preljube, raznorazne stvari u životu možemo da uradimo, ali mali broj nih ćemo kasnije smatrati ispravnim.
Nego primjetih ti i potpis sada... Primijeni ga ponekad, neka ne budu samo riječi
Na moju žalost, a na sreću nekih drugih ljudi se ne mijenjam... Šta je tu je![]()
ovo za nik i post je zanimljivo
fino rekoh cesto i namjerno ne rekoh uvijek, ne znam i ne sudim
e bas u ovom boldovanom je sustina,
e vidis i ako to kasnije necemo smatrati ispravnim
sustina je da smo to mogli uraditi ili uradili
izuzetci potvrdjuju pravilo
a sto se tice potpisa primjenjen je maximalno![]()
...divlje kose, tamna oka dva
cvijet bez korjena
ples je sve sto zna...
zašto se mora pričati o bivšim partnerima? Zar nema tema koje mogu povezat dvoje ljudi osim priča o seksu sa bivšim partnerima? Meni to nije inspirativno za priču i ne smatram da sam partrnera upoznala saznam li prvo koliko ih je imao dosad
Ozbiljno, zamisli tu priču: "Ma meni je ovo najduža veza, ali sam imala jednu koja je bila skoro ovoliko dugačka, a on je bio takav ljubavnik?! Nikad više to neću imati...a jedan je imao divne ruke, bože kako sam voljela da me dodiruje nježno...a onaj je imao ledne noge nijesam mogla leć pored njega, a jedan je smrdio iz usta jedva sam izdržavala da se ljubimo, ali se zato jedan ljubio tako divnoooo mmm...." ne, zbilja ne razumijem čemu služi mom partneru saznanje da je moj bivši momak divno svirao ili da je učestvovao u auto-trkama....gluposti
kol'ko ti NSX jašeš ponekad
Neka čovjek koristi taktiku koju on oće brate što mu se u.s.ra u vezu pitanjima, podpitanjima
Što se teme tiče, kad bih rekla da me baš nije briga (ovako kad razmišljam o tome, a obično ne razmišljam niti smatram to relevantnim) je li imao 200 ljubavnica i to od toga 150 u javnim kućama sumnjivog "kvaliteta" i mjera, lagala bih, medjutim to je samo s toga što bi me jako razočaralo da onaj kojeg volim ima "sumnjive" kriterijume. (moram priznati da je za moj ukus odlazak u javnu kuću dno dna, lično to tako doživljavam ne znam zašto ali tako je)
To da li je imao dvije ili 152 žene je informacija koja me uopšte ne dotiče, jer niti želim o tome da razgovaram, niti je to bitno za budućnost naše veze, naravno, ukoliko nije "posijao" nedje okolo naslednike
Nema svrhe pitati iz prostog razloga, kad pitaš, onaj drugi zna da ti je stalo i sve će uraditi da te slaže da ga ne osudiš ili ne daj bbože ne ostaviš...i čemu onda to?
Ja nemam pojma koliko je cura, veza, ljubavnica imao moj muž, nikad, ali nikad nijesmo čak ni došli u situaciju da o tome razgovaramo, ali zbilja me to ne zanima....što reče Mojsije, jako dobro ga poznajem i ta informacija ga neće učinjeti boljim ili lošijim čovjekom u mojim očima.
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks