View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%
Page 844 of 2251 FirstFirst ... 34474479483484084184284384484584684784885489494413441844 ... LastLast
Results 21,076 to 21,100 of 56259

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

meni je mil sto je zvao boskovica, isto je od pocetka sa ovom reprezentacijom a za sredinu nam valja koliko god da je u godine. a i sam je brnovic rekao da ne zna hoce li ulaziti a to znaci da nece ali neka je na siri spisak
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sad gledam na sajt Lilla, Basa je izgleda istegnuo rame. Bice on spreman za Cehe siguran sam. Inace Branko Boskovic me nije odusevio na prvim mecevima protiv Velsa i Svajcarske imao je dosta gresaka u dodavanju. Mada i sam Brnovic je rekao da ga je zvao vise zbog atmosfere u ekipi, on i zasluzuje da bude sa njima.
    Last edited by filip__pg; 31-10-11 at 16:36.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by GreatMontenegro View Post
    A i da je ozbiljno,rame je u pitanju,moze se valjda zrtvovat da odigra ta dva meca pod inekcijama...
    Sanjacu Bataka nocas.
    Prema danasnjim vijestima, jos uvijek je nezivjesno da li ce Basa igrati protiv Intera (u utorak ce se definitivno znati), sto u sustini ne mora biti losa vijest. Cim postoji mogucnost da igra u srijedu, vjerovatno nije ozbiljna povreda, a mozda bi za nas bilo bolje ako bi propustio utakmicu u Milanu.

________

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

Boskovic je kad tad morao dobiti poziv. Od prvog dana je tu, zamjenik kapitena, nisu preozbiljne godine... Daleko od toga da je on zavrsio s reprezentacijom.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

I Branko uopste nije los, meni se dopada kao igrac.

A mozda je i to zbog toga sto se poznajemo?!
    Gialla come er sole, Rossa come er core mio!

https://www.youtube.com/watch?v=K7iNbKZkY5Q

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Quote Originally Posted by Mr_Gospodin_Signore View Post
    Boskovic je kad tad morao dobiti poziv. Od prvog dana je tu, zamjenik kapitena, nisu preozbiljne godine... Daleko od toga da je on zavrsio s reprezentacijom.
    31 godina. Može on još koju sezonu samo da ga povrede zaobiđu. Slažem se da je dobro da je tu i da bude tu dok neki mlađi ne stasaju dovoljno da bi mogli zamijeniti njega i Pekovića.
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Ne zajebajte ljudi,on je prespor.
    Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Quote Originally Posted by TheLucas View Post
    Ne zajebajte ljudi,on je prespor.
    Pa nije baš da imamo puno izbora, a ionako neće igrati. Zbog iskustva i atmosfere u ekipi valja ga imat makar za treninge
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Ne kazem ja za poziv,nego za ovu pricu,nije jos star,moze on jos.Moze sipak.
    Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

asistencija pekovica centarsut sa lijeve strane i onda gol od nekog crnca s glavom

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

I naravno dobio je zuti!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ali mu je tek 3. zuti ove sezone

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

i on je u top formi , imamo par igraca koji igraju bas extra zadnje vrijeme. niko mi ne rece sto je sa delibasicem?
    a jel ko primijetio kako si svi ti igraci buknuli posle engleza i za klubove
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

delibasic u zadnje 3 utakmice nije bio na spisku...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kako bi nekome drugom odje noga pukla, ka' cackalica...kako su se nameracili na Dzuda nesto u poslednje vrijeme ali ne moze mu niko nista, jaci je od sudbineeeeee

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Boskovic je bolji svakako od ovakvog Grbica,a da ne pricamo o iskustvu i savjetima kojima moze pomoci ekipi,ali mislim da on nece ulazit svakako u ova dva meca ( jedino ako ne daj boze u prvom mecu bude dosta kartona za nase fudbalere pa u revans da uskoci na mjesto nekog ) tako da nema potrebe raspravljati o tome .
    I mene interesuje situacija sa Savom ?
    Nemamo lobi al' imamo damu ! Eviva !

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Socrates View Post

Kako bi nekome drugom odje noga pukla, ka' cackalica...kako su se nameracili na Dzuda nesto u poslednje vrijeme ali ne moze mu niko nista, jaci je od sudbineeeeee
    Eto mu ga,pa neka staje on u zastitu protivnickih napadaca
    btw. A kako ne nabode ovo *****,vazda mi je ogavan bio,jos sad s ovom teget kosom

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kakav divljacki start ovog crnca. Ali zamislite kad je Dzudo posle ovoga odma rekao Brnovicu da ce sigurno biti spreman za Cehe. Kakva ljudina
    Inace Brnovic rece da je Bonja konacno branio na nekoj utakmici. I treci golman ce biti Velimirovic, ako Todorovic ne bude spreman.
    Last edited by filip__pg; 31-10-11 at 21:53.

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Nego, ljudi, što mislite o ovome dolasku gazde Pakhtakora u Podgoricu? Batir Rahimov, isti onaj koji je bio u zatvoru pa su zbog toga mnogi napustili klub, između ostalih trener Radulović kao i Darko Marković (kome su ostali dužni koju stotinu hiljada eura). Sad je izgleda oslobođen optužbi a klub je bogat. E pa Rahimovu su interesantni Adrović, Bošković, Điđo Vukčević i Radunović od naših (Flavio je još inetresantan ali on nema veze sa ovom temom). Moje mišljenje je da za prvu dvojicu i ne bi bilo loše da pođu jer imaju 23 odnosno 25 godina, ali za drugu dvojicu nijesam oduševljen ukoliko bi neko od njih otišao tamo. Jeste da se igra Azijska Liga Šampiona, ali gledajući to preko youtube-a nijesam nešto oduševljen gledajući poluprazne stadione. Plus što smatram da je bolje otići u neku istočnoevropsku ligu (pa makar iz regiona) nego u azijsku zbog mogućnosti napredovanja i budućih transfera. Ipak, ne treba se čuditi klubovima ukoliko prodaju igrača kad je novčana ponuda visoka. Biće interesantan ovaj mini prelazni rok. Jedan od onih koji bi trebalo da pođe je Adžić iz Rudara. E sad đe, pitanje je. Pominjala se Koreja a sad sve više Vojvodina. Mene ponekad fascinira pogrešna procjena nekih naših trenera koji očigledno imaju problem sa raspoznavanjem talenata kojeg zasigurno ima. Već sam pisao o Seratliću koji je tek sa 20 godina debitovao u prvoj ligi i poslije par mjeseci prešao u Jagieloniju. Điđo Vukčević sa skoro 20 takođe i postaje jedan od najboljih vezista lige i sigurno da već može napustit ligu poslije nešto više od pola godine provedenoj u istoj. Novi primjer je igrač koji rapidno napreduje Igor Ivanović iz Rudara koji je prošle godine u ovo vrijeme igrao za Iskru u drugoj ligi a sad nije premlad (21 godinu). Nemoguće je da su ti igrači odjednom počeli da napreduju što će reći da njihov talenat nije na vrijeme bio prepoznat. Koliko bi im značilo da su počeli da igraju u prvim timovima sa 17 ili 18 godina... Neki koji su dobijali šansu sa toliko godina su se pokazali kao promašaj. Jednostavno, nema se oko za neke stvari. Srećom, imamo i pozitivnih primjera. Kaluđerović je kod Brana Milačića sa 16 godina počeo i već ima dvije godine iskustva sa 18 (volio bih ga viđet u Budućnosti ). Bakić, opet kod Brana, sve bolji. Ne znam odakle Signoreu informacija da je Đorđević potpisao za Zenit jer ja nijesam ništa našao na internetu osim nekog interesovanja ranije.
    Mislim da je moja priča malo off-topic jer nam je svima u glavi meč sa Češkom, ali želio bih postaviti pitanje:
    Vidite li nekog igrača iz naše prve lige koji bi mogao napraviti solidan inostrani angažman u zimskom prelaznom roku, ili koji zaslužuje da bude pozvan u reprezentaciju više od nekih koji su do sada iz naše lige dobijali poziv? Nije bitno ima li igrač 20 ili 30 godina.
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by amnesiac View Post
    Nego, ljudi, što mislite o ovome dolasku gazde Pakhtakora u Podgoricu? Batir Rahimov, isti onaj koji je bio u zatvoru pa su zbog toga mnogi napustili klub, između ostalih trener Radulović kao i Darko Marković (kome su ostali dužni koju stotinu hiljada eura). Sad je izgleda oslobođen optužbi a klub je bogat. E pa Rahimovu su interesantni Adrović, Bošković, Điđo Vukčević i Radunović od naših (Flavio je još inetresantan ali on nema veze sa ovom temom). Moje mišljenje je da za prvu dvojicu i ne bi bilo loše da pođu jer imaju 23 odnosno 25 godina, ali za drugu dvojicu nijesam oduševljen ukoliko bi neko od njih otišao tamo. Jeste da se igra Azijska Liga Šampiona, ali gledajući to preko youtube-a nijesam nešto oduševljen gledajući poluprazne stadione. Plus što smatram da je bolje otići u neku istočnoevropsku ligu (pa makar iz regiona) nego u azijsku zbog mogućnosti napredovanja i budućih transfera. Ipak, ne treba se čuditi klubovima ukoliko prodaju igrača kad je novčana ponuda visoka. Biće interesantan ovaj mini prelazni rok. Jedan od onih koji bi trebalo da pođe je Adžić iz Rudara. E sad đe, pitanje je. Pominjala se Koreja a sad sve više Vojvodina. Mene ponekad fascinira pogrešna procjena nekih naših trenera koji očigledno imaju problem sa raspoznavanjem talenata kojeg zasigurno ima. Već sam pisao o Seratliću koji je tek sa 20 godina debitovao u prvoj ligi i poslije par mjeseci prešao u Jagieloniju. Điđo Vukčević sa skoro 20 takođe i postaje jedan od najboljih vezista lige i sigurno da već može napustit ligu poslije nešto više od pola godine provedenoj u istoj. Novi primjer je igrač koji rapidno napreduje Igor Ivanović iz Rudara koji je prošle godine u ovo vrijeme igrao za Iskru u drugoj ligi a sad nije premlad (21 godinu). Nemoguće je da su ti igrači odjednom počeli da napreduju što će reći da njihov talenat nije na vrijeme bio prepoznat. Koliko bi im značilo da su počeli da igraju u prvim timovima sa 17 ili 18 godina... Neki koji su dobijali šansu sa toliko godina su se pokazali kao promašaj. Jednostavno, nema se oko za neke stvari. Srećom, imamo i pozitivnih primjera. Kaluđerović je kod Brana Milačića sa 16 godina počeo i već ima dvije godine iskustva sa 18 (volio bih ga viđet u Budućnosti ). Bakić, opet kod Brana, sve bolji. Ne znam odakle Signoreu informacija da je Đorđević potpisao za Zenit jer ja nijesam ništa našao na internetu osim nekog interesovanja ranije.
    Mislim da je moja priča malo off-topic jer nam je svima u glavi meč sa Češkom, ali želio bih postaviti pitanje:
    Vidite li nekog igrača iz naše prve lige koji bi mogao napraviti solidan inostrani angažman u zimskom prelaznom roku, ili koji zaslužuje da bude pozvan u reprezentaciju više od nekih koji su do sada iz naše lige dobijali poziv? Nije bitno ima li igrač 20 ili 30 godina.
    odgovor na tvoje pitanje ne postoji nazalost nijedan mozda samo vukcevic iz buducnosti i to je to.

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    113 Posts

Quote Originally Posted by filip__pg View Post
    Ali zamislite kad je Dzudo posle ovoga odma rekao Brnovicu da ce sigurno biti spreman za Cehe. Kakva ljudina
    Džudo je kao Mountain iz Game of Thrones.
    ...dip your hands in the water,
    the same deep water as me...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Recordare88 View Post
    Sreca pa imamo Savica i Dzudovica zdrave.
    Quote Originally Posted by Socrates View Post

Bas si rijesio da izbaksuziras?

Quote Originally Posted by Jal Cargo View Post
    Prema danasnjim vijestima, jos uvijek je nezivjesno da li ce Basa igrati protiv Intera (u utorak ce se definitivno znati), sto u sustini ne mora biti losa vijest. Cim postoji mogucnost da igra u srijedu, vjerovatno nije ozbiljna povreda, a mozda bi za nas bilo bolje ako bi propustio utakmicu u Milanu.

________

Ja bi isto volio da ga mi vidimo protiv Intera,da ne razmisljamo mnogo.
    Last edited by GreatMontenegro; 31-10-11 at 23:14.

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    2 Posts

Blazo Igumanovic razbija po onoj strani gdje imamo Jovanovica ove sezone tako da bi on bio sasvim dobra zamjena njemu ne znam zasto dosad nije dobio poziv dok ga jedan Bozovic dobija poziv svaki put a sa glavom se ne pita covjek.Bilo je interesovanja za njega,Ivanovica i Adzica iz Rudara takodje sam cuo to za Adrovica i Boskovica(za ove druge nijesam) ali svakako zasluzuju da se probaju u nekim prijateljskim utakmicama da se vidi moze li se racunati na njih ili ne.
    Last edited by MrTwister; 31-10-11 at 23:18.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Dje igra Djurovic iz Lovcena sto je bio u Serif,je li jos tamo?
    A steta za Stevovica,iskreno sam se nadao da ce se probit...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ja ne vidim u nasoj ligi igraca koji bi u ovom trenutku mogli da se nadju u A reprezentaciji, eto jedino mozda taj Igumanovic, po meni sigurno nije gori od Pejovica. Ali ima nekoliko igraca koji bi mogli za koju godinu, ukoliko nastave da fudbalski napreduju, da budu dobri igraci. Tu mislim naravno na vec spomenute Bakica, Djordjevica, Radunovica, Mugosu, Kaludjerovica, Mrdaka...

Nego, sto mislite o ovom igracu? Na wikipediji pise "Serbian footballer of Montenegrin origin". Momak je iz Backog Dobrog Polja, koji je kao i Lovcenac nastanjen kolonistima iz Crne Gore, cak im se i fudbalski klub zove Sutjeska . A i po imenu se vidi da momak vuce odavde korjene. Ja, da budem iskren, ga nisam gledao nikad uzivo, ali pise da moze da pokrije i nama problematicnu poziciju lijevog beka, iako je primarno stoper. Kad se vec traze pojacanja van Crne Gore, zar nije logicnije da se proba prije sa njim nego sa onim Rusom, da mu ne spominjem ime. I koliko vidim, odigrao je dvije utakmice za A selekciju Srbije, ali prijateljske, tako da bi po pravilima UEFA-e mogao da zaigra za nas.
    Last edited by Socrates; 31-10-11 at 23:45.

Page 844 of 2251 FirstFirst ... 34474479483484084184284384484584684784885489494413441844 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)