GTA V Trailer
http://www.rockstargames.com/videos/video/8001
Sta reci, svaki put oduseve...
Tomy Verceti u penziji, barem tako se spekulise, ne mogu ga iscekat, SAN ANDREAS - JEDNA RELIGIJA!![]()
Ne moze Tommy Vercetti da bude bez Ray Liotte nikako. Ubio bih nekog.
Last edited by VanjaTheMan; 03-11-11 at 01:36.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Vidje li ja ono Range Rover-a Evoque? :O :O :O
I am so post-rock I shit sad birds.
nadam se da ce i ovaj biti neoptimizovan i tezak oko 20gb
Play for that money boys, play for that money, fuckin' money
Bice tezak itekako. Izgleda da je opet cijeli San Andreas u pitanju. Ni u prvom trejleru za San Andreas nije prikazano nista osim Los Santosa, kao i sad. Ako je opet cijeli SA, bice tu i vise od 20Gb. Zato mislim da mozda nece ni bit dostupna igra na Xbox 360. Ako bude, bice na vise diskova. Ako ne bude, onda ce mozda da bude ekskluzivna za PS3. Ako naprave PC verziju, vjerovatno ce to da bude posle pola godine, kao i uvijek.
GTA...ovo je postala religija...Svaki dio sam presao.Sve ce biti smijesno pri ovome, imam o$ecaj...
Na drum palo nebo malaksalo...
a nista ovi trejleri dok ne vidimo gameplay... to cekam...
Ovo moje smeće od kompjutera nije dovoljno dobro za četvorku (a pretpostavljam da neće bit' ni za ovo), tako da se zadovoljavam sa San Andreasom i Vice City-em.
![]()
vanjatheman najjace bi bilo da ne izadje za xbox360bice sigurno na 3-4 diska...igrica ce biti vrh mada sumnjam da je u pitanju tomy vercetti mada glas je slican...ja sam ipak ocekivao da ce mozda biti CJ ali na zalost nije... ostaje nam da cekamo novi trailer i da se nadamo da ce izaci krajem naredne godine...
najuzaludnija igra ikad....oprostite ali meni je GTA nekako vazda bio za djecu koja nemaju shta da chine sem prebijanja ljudi na ulici....
"There is a difference between constructive criticism and acting like u have a di*k up your ass"
Lineage 2 uskoro free to play.
A dobro su se sjetili ahahhaa, onda ce Aion f2p za 10 godina![]()
rm -rf /
Djeca tako igraju sve igre. Ali GTA je uvijek bio dublja igra od vecine onoga sto nam serviraju. Nije stvar u prebijanju ljudi, nego u prici, likovima i svijetu u kojem je GTA smjesten, jer su svijet i likovi vrlo satiricni. A nacin na koji je to uradjeno je vrlo inteligentan. GTA je remek-djelo.
Sjetili su se da to urade zato sto jako malo ljudi opste vise igra Lineage 2. L2 je postala stara igra vise. Ima dosta novijih, brzih.A jbg, uvijek mi je bila zelja da igram na official-nom.
![]()
I am so post-rock I shit sad birds.
http://www.gamesradar.com/grand-thef...learn-trailer/
Nego, poceh da igram Uncharted 3 juce, bolesno dobra atmosfera, kao i u prva dva dijela....vrh, jos da Arkham City probam, posto svudje pricaju da je bolesno dobar
vjerovatno oce, ubisoft gadni
ja kazem jer sam probao da igram i san andreas i IV jer mi nije jasno chemu tolika fama oko te igre...na obije sam izdrzao po sat vremena....ne svidja mi se...prosto je moje mishljenje o toj igri takvo....
"There is a difference between constructive criticism and acting like u have a di*k up your ass"
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks