.
Valjda nije ozbiljno, rece za Canal + da je pao na lakat i ośetio bol u ramenu, a śutra ide na snimanje.
______
Ja se nadam,jer je izgleda rame u pitanju,ali nije dobro izgledalo,vidjelo se da ga mnogo boli.
.
Valjda nije ozbiljno, rece za Canal + da je pao na lakat i ośetio bol u ramenu, a śutra ide na snimanje.
______
Gledam Lil i cudim se sto nema Base.reko pazi sad kad se bude povrijedio i vidji sad ovo.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Ima 12 dana, valjda ce se oporavit.
Vazda li se on povrijedi pred važne utakmice reprezentacije!!
Niko mi nije odgovorio zašto on u startu nije htio da igra za nas već se onoliko premišljao, pa ako može neko.![]()
pazite Mirku fotku
![]()
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
E vala s obzirom da je ramO u pitanju, igraće valjda ove istorijske utakmice da j*ebe majku. Našibaće ga injekcijama u najgorem slučaju i to je to. Baša ako čitaš ovo, nemoj da te sanjam
Kakva je situacija sa Savom Pavićevićem zna li se?? On nam je prebitan za Prag...
Branko Boskovic umjesto Grbica, inace sve isto kao protiv engleske i svajcarske
http://www.mondocafe.me/fudbal/brnov...lkovu-2114.php evo cio spisak neka je nagazio zbog volkova
Baš super što je Boškovića vratio u reprezentaciju,taličan je![]()
Ako Cech nastavi po 5 komada da prima u Chelski i da Milorad the Great ishapsi Rosickog nema zime za nas![]()
boskovic je igrac majstor, koji moze jednom svojom idejom, pasom, sutom da rijesi mec...zato je on i u ekipi...nece on poceti ni prvi ni drugi mec to je sigurno jer nije spreman za to,, tek je poceo da trenira..ali za 6,7 dana sa ekipom moze da se spremi dovoljno da uskoci nekih 15.ak minuta odigra na visokom nivou i mozda promijeni tok meca,, jer realno na klupi nemamo igraca iz veznog reda koji mogu da promijene ritam utakmice..a on moze da bude taj
rece mi jedan drug da su neke novine izbacile sliku tog nacionalnog stadiona sto oce da prave. ima li neko to da postavi?
Boskovic zasto why porke ? Skroz nelogican potez jos nijedan mec nije odigrao nema kontinuitet posle povrede i on ga zove ok , iskusan je to stoji al on nam moze pomoci 15 minuta i to je to.Al pozivanjem Boskovica nema grbica jedinog igraca sa nase klupe koji je veoma brz i koji bi mogao da iskoristi prvi mec da udje u drugom poluvrmenu ako budemo imali rezultat koji bi cesi morali da jure i da se otvore mi igraca tipa grbica nemamo trkaca koji brzo moze loptu da prenese skroz nelgocino no ajde vidjecemo sto branko misli
A Grbic kao zapinje u Olimpijakos a? A okle, s tribina svaku utakmicu gleda. Realno, ni od njega ni od Boskovica koji nije igra odavno, nikakve vajde, tako da je ovo totalno nebitna vijest.
Mnogo vaznije je da budemo zdravi i spremni za meceve, da se u prvom ne dupliraju kartoni i to, a za ovo cemo lako...
Ne odgovori niko, kakva je situacija sa Pavicevicem, zna li se je li se oporavio??
Vishe se umorim njegov jedan post da prochitam, nego da kopam cijeli dan.
Slazem se.
ono sto je igrao za reprezentaciju bilo je tuzno, mislim na grbica. Boskovic je jedna sporina koja me uvijek iznervira ali je barem na vembli pokazao kakav je to majstor bio. Sto se tice opet grbica taj ce brzo ovamo, mada barem je uzeo oko 300k.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks