naredna 3 kola.
napoli-juve
lacio-parma
napoli-lacio
Juve-palermo
lacio-juve
Atalanta
Bologna
Cagliari
Catania
Cesena
Chievo
Fiorentina
Genoa
Internazionale
Juventus
Lazio
Lecce
Milan
Napoli
Novara
Palermo
Parma
Roma
Siena
Udineze
roki postigao 100ti gol za lacio. ovo ce biti dobra godina, predosecam![]()
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
naredna 3 kola.
napoli-juve
lacio-parma
napoli-lacio
Juve-palermo
lacio-juve
Smaracha ovoga.
Slazem se.
CurvaNord, i ovaj nalog ce ti bit banovan do ujutru tako da nocas ispisi sve sto ti padne na pamet. trazicu da ti se svi nalozi banuju na , minimum, pola godine jer si nesnosan postao. ides kontra svih...
zabranjeni su dupli nalozi a ti si ih imao 3.
55 puta sam te zamolio da batalis da provociras ali tebi je dzaba pricat. no, kako god oces. kad meni 10 ljudi kaze da ne mogu citat vise tvoje postove jer su postali smracki, u pravom smislu te rijeci. i kad nemas nista da kazes onda postavljas raznorazne fotke koje imaju za cilj da provociraju druge clanove foruma.
Zna li se sto je bilo sa Casanom?
a evo ti tabele....
Cagliari-Lazio 0-338' Lulic (L), 44' Klose (L), 87' Rocchi (L)Ore 15Bologna-Atalanta 3-17' Denis (A), 48' pt rig. Di Vaio (B), 48' Ramirez (B), 68' Loria (B)Fiorentina-Genoa 1-041' Lazzari (F)Lecce-Novara 1-132' Strasser (L), 44' rig. Rigoni (N)
Parma-Cesena 2-041' Paletta (P), 71' Lucarelli (P)Udinese-Palermo 1-038' Di Natale (U)Ore 12.30Siena-Chievo 4-125' e 57' Destro (S), 61' D'Agostino (S), 75' Moscardelli (C), 93' Calaiň (S)
Giocate sabatoInter-Juventus 1-2
Marcatori: 12' Vucinic (J), 28' Maicon (I), 33' Marchisio (J).Catania-Napoli 2-1 1' Cavani (N), 25' Marchese (C), 48' Bergessio (C)Roma-Milan 2-3
17' e 78' Ibrahimovic (M), 28' Burdisso (R), 30' Nesta (M), 88' Bojan (R)
CLASSIFICA: Juventus 19; Udinese 18, Lazio 18; Milan 17; Napoli 14, Catania 14; Siena 13, Cagliari 13, Palermo 13; Parma 12, Fiorentina 12, Genoa 12; Roma 11; Bologna 10; Atalanta 9, Chievo 9; Inter 8; Novara 7; Lecce 5; Cesena 3. (Atalanta - 6).
vratimo se normalnom komentarisanju utakmica...
Banovan i obrisani svi postovi... Tako ce biti sa svakim sledecim nalogom...
Originally Posted by Nk-001
Kasano je u bolnici jer kad je izasao iz aviona nije se osjecao dobro. slijedi mu pauza od nedjleju dana.
dobice milan lagano sve 3 utakmice.
Primijetio sam da Napoli vikend pred i vikend posle LS biljezi lose rezultateto je sansa Juventusa. Jer Napoli ide u Minhen da igra na 3 boda, veliki umor i tako to.
Ali bice tesko Juventusu nema price. Palermo ce oni lako dobit, a Lacio je ove godine mnogo opasniji kada gostuje. A Milan ce sve 3 utakmice dobiti bez problema![]()
Roma lagano naredna dva kola, Novara i Leće, a onda tek slijede prave utakmice- Udineze, Napoli, Juventus i Fiorentina!
Biće teško, od 6 utakmica očekujem 11 bodova minimum. 6-Novara i Leće, 3-Udineze, 1-Napoli i možda Juve, 3-Fiorentina, može i ovako.Mada, s obzirom da nijedan derbi do sada nismo dobili 1 boda iz oba meča (Napoli i Juventus) bio bi super! Opet, čuda se dešavaju, zašto ne i sve pobjede!?
![]()
Hahhaha.
Nadam se da je ovaj Enriek nešto naučio i da je napokon našao pozicije za igrače, inače ispadosmo iz lige. Ja sam za njegovu smjenu i dolazak Delija Rosija, a onda Anćelotija na kraju sezone.
Shto se tiche ovoga prvog za Napoli, ovo nije samo za Napoli, to lako mosh vidjet na kladionicu jer pratish, sve te ekipe shto igraju utakmice za vikend pred LS mecheve u utorak i srijedu, znaju da kiksaju ili da jednostavno ne odigraju sa 100% i onda ili izgube ili nerijesheno odigraju. (naravno mogu i dobit)
Ovo zadnje se slazhem za Milan :P
Ne znam bas za Milan. Ako ne bude igrao Boateng i pridruzi mu se Cassano + sef na tribinama, a Robinjo nastavi sa losom igrom...Tesko cemo mi gol dat.Nego eto, daj boze da se Kasano oporavi. Zamisli nam sredinu sa 3 kasapina i Aquilaniem.Bas smo bili losi u drugo poluvrijeme protiv Rome.Nesto ne vjerujem da Robinjo moze 90 minuta odigrat. Ako im ne damo gol u prvo, necemo im ga dat u drugo sigurno.
Na drum palo nebo malaksalo...
Lagana pobjeda nocjas , buucccc![]()
Posle Inzagia kunem se da Roki ima najbolji njuh za gol u Serie A , nevjerovatan covjek ..![]()
BISOGNA VINCERE !
Cestitke Laziu, finu su ekipicu napravili. Ocekivao sam da ce roma imati bolje rezultate ali Lazio igra vrh. klose je ludak druga mladost.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks