Ti si ozbiljan ili...?
Ti si ozbiljan ili...?
TAKUMI
Jes. mene jednom kad su priveli. Ulazim ja u GOLF V plavi teget.... krenuo da vezem pojas, a chini policajac: "A NE SPRDAJ SE"![]()
Meni su u petak prijavu napisali sto sam od grada do kuce pojas vezao.
Bijo si poziw koi se neodbija
AHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAH :mrgreen:
Nisam Argentinac mada kazu da sam k'o Caniggia
Znam Maradonu i sa njim cesto fudbal igram
je li moguce da ste toliki gadovi da cete momka da ubijedite da treba da veze pojas kroz grad?
nemojte ozb![]()
f6
a jedno 200-250e,,mozda i vise posto im je sad kasa prazna a ako je ne napune, nema plate,ako hoces da smanjis kaznu, dodji tamo u neku staru pocijepanu robu, kazi da si nezaposlen, podstanar, imas petoro djece....
KuKuuuuu. Ala si me obradovaNecu moc zaspat sad !
Edit : Momak je zbog ogrebotine na braniku na posranu tigru staru 20 godina zvao policiju i ako sam mu predlagao da to rijesimo na drugaciji nacin . Dodje i milicija i isto mu je predlozila da ne rade nista nego da rijesimo to nas dvojica i on radi najpostenije je da vi to zavrsite... e pa to nema nidje .
mene je komsija sletio sa puta sa Ladom,i doslo mu je 350e da plati, a sam je bio u autu, i isto manja steta, i to kvalifikovali kao ugorazavanje javnog saobracaja...bla bla
a koliko se placa kazna za preticanje na punu liniju? otprilike....
sve kazne su od od 50e do 150e +20e sudski troskovi.
A ne rekoste mora li se vezat pojas kroz grad?
rm -rf /
ne mora ako ides pjeske
She is only here to annoy herself!
Meni je tetka sto zivi u Italiju rekla da tamo ne mora pa zato
rm -rf /
Sve neki zajebanti ovdje![]()
smoriste..
obavezan je pojas dje godj podjes...vezi ga stalno
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
A dok prelazis ulicu?![]()
rm -rf /
a mora li na semafor?ili da ga maknem da udahnem vazduha malo?
Citam ovo i sve ste dobre fore bacili u vezi pojasa pa ne znam nijednu dobru foru sad...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks