- Forum
- Sport
- Automobilizam
- Pitajte
KAKO STE? :cower::cower::cower:
- Forum
- Sport
- Automobilizam
- Pitajte
KAKO STE? :cower::cower::cower:
ko osim mupa provjerava regularnost vozila, i brze naravno? treba mi i neka pismena potvrda u vezi ispravnosti i koliko to kosta ako neko zna ?>
Who let the dogs out
Nesto najbolje imaju na Ilino Brdo, bosanci.
Znaci imaju program, ubace ti broj sasije i kaze ti da li se trazi ili ne.
Samo treba bit povezan sa bazom podataka interpol-a.
TAKUMI
limarija za vw? konkretno za golf V. Gdje je najbolje da pogledam? osim rokspeda naravno gdje sam dobio racun za 4 dijela 1500.![]()
Podji kod Uzelca, on ti ima sve od limarije.
TAKUMI
Limarija ti je jeftina u steam trade, onamo kod groblja u tolose...
Njak Njak Njak
hvala na inf.
jes pitanje, al ne za ovaj forum..al najlakse mi je odje to pitat...
jel neko zna ako kupim nesto u inostranstvu da li mogu da vratim PDV (20%)...i kako se to radi...je li to neka komplikacija???
Trebalo bi da ođe ima sve što te interesuje...
https://forum.cdm.me/showthread.php?...t=povracaj+pdv
#fakenews
ko radi odj najbolje sequent u CG , oce brat da stavlja u svoja kola l mu crnjak da ize u BG ...
ako ima neko neku preporuku i br. da posalje![]()
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
mili nikolic - plinara
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
A sto recimo ako bude toliko vremena potrosio posle kuca majstor kuca...na razna stelovanja, jer ovi nasi nisu u stanju da steluju jedan jebeni uredjaj kako treba?
TAKUMI
a to sam mu i rekao , u sustini postavljanje instalacije je 20% posla , to moze svako uraditi , im,ash shemu prekidace i to je to . ali je ovih ostralih 80% kalibracija
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Mene je Tadić vrhunski naštelova plin, troši litar ili 2 možda više od benzina a auto bez problema ide, ne osjećam neku razliku u odnosu na benzin a pogotovo kad se ugrije. Sad je malo zaladilo pa se teže startuje na plin al čim krenem odma prebačim i vozim. Odkad sam krajem avgusta ugradio samo sam jednom 10e benzina usuo i to je to.
sta moze biti sto mi pada kazaljka ispod hiljadu obrtaja,kad recimo,na ler,dam gas do 2,3hiljade i pustim gas,on spusti ispod hiljadu,kao da ce da se ugasi osjecaj i onda,normalno na hiljadu ga popne ponovo..I kojeg majstora bi ste preporucili da cisto vidi u kakvom je motor stanju,u slucaju, da odlucim jedno auto uzeti..
"The Death Is Not Anything,ButLiving Conquered Means, DieingEvery Day"-N.B.
Audi 3.
"The Death Is Not Anything,ButLiving Conquered Means, DieingEvery Day"-N.B.
1.6 benzinac?
TAKUMI
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks