ferguson briljantan
Ovo je sramota. Pustili ga da odradi krug na starim gumama!! Pa koji im je *****?????
TAKUMI
ferguson briljantan
Na starim gumama a i njih stede. Puste ga pred sami kraj, i ako je guzva ili nije u mogucnosti da mu se potrefi da mu je to brzi krug, kita...
Ovo mu rade i sad, i prosle godine !!
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Stvarno ga unistavaju ovi iz Mercedesa, rade protiv njega, sabotiraju ga jer Mercedes ima velike koriste od toga.
Mercedes namjerno pokusava da postigne sto gori rezultat i buduci da je F1 reklama za njihove automobile, oni zapravo pokusavaju da smanje prodaju Mercedes automobila. Sve to, ne bi li onemogucili Schumachera da udje u Q3.
Sramota!
Pravda za Michaela!!!
Last edited by sky; 29-10-11 at 11:19.
Release Yourself
Zbog ovakvih komenatara, najebao si.
Pricas bezveze. Na pitu rade katastrofalne greske. To su radili prosle godine, a i ove.
TAKUMI
Sky, kao prvo, ja post dje ne vidim da pise NAJVECI, preskocim ili preletim ocima.
A kao drugo, da bi smo imali neku normalnu raspravu potrebno je tako da pises da bih uopste uzeo u obzir taj post, pa sa ovog ili sa onog nicka.
Cao.
Samo da se ne zaboravi da na pit wall-u Mercedesa sjedi jedan Ross Brawn.
Kad se prodje u Q3 i sacuva jedan set meksih guma, koji se u trci preslika u boljim vremenima od drugih, onda su ta vremena cista zasluga vozaca a pit wall ne pominjete a kad ta taktika ne upali onda je Ross budala koja unistava Schumachera?!
Dalje, mislim da Schimacher ima dovoljno iskustva i autoriteta da sam ucestvuje u donosenju odluka. Znajuci da na nekim pistama (kao sto je ova gdje razlika izmedju dvije vrsta guma ogromna) set guma vrijedi vise nego nekoliko pozicija na startu, vjerujem da i sam Michael preferira tu taktiku kalkulisanog rizika.
Release Yourself
kako kaze fabia ono....potpisujem...jel ti treba i pecat?
p.s.
fabia, daleko si od objektivnog navijaca...a ja ti rekoh u narmalnom razvoju trke, Sumi moze mozda u prvih 10...do 7-8 mjesta...mada normalan razvoj trke znaci da on istu nece zavrsiti jer ce da dize prasinu oko staze
p.s.2
nemoj da se ljutis...kao sto znas meni je Sumi br1...ali jebiga brate..moras malo objektivnije gledat na stvari...
a mislim da ce sjutra biti dobra trka...svi su tu nedje...mozda malo red bull bjezi...ali u trci se to izjendaci....
Tako volim. Jedan postuje slike NAJVECEG, drugi quotuje...samo je bitno da budu tu !!!!
Idemo jos jedna!
Frende, gledam sad ovo zadnje vjesanje...2012-e ide brand new.
TAKUMI
U koliko tacno pocinje trka po novom vremenu?
[QUOTE=cardozo;2452214]10:30 h[/QUOT
Zahvaljujem.
po novom vremenu je u 9.30. ne sirite dezinformacije
KAKAV START !!!! kolko je samo problema imao i koliko je bilo tijesno ali uspio je !!!!!!
je li moguce da nidje nema na internet live stream, sto je ovo!!!
Ganjola opet briljira. :smiley_simmons:
Ima live sream na vipbox.tv
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks