View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%
Page 840 of 2252 FirstFirst ... 34074079083083683783883984084184284384485089094013401840 ... LastLast
Results 20,976 to 21,000 of 56288

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by Mr_Gospodin_Signore View Post
    Realno, treba Balica isforsirat. onda ce se prodat u neki dobar klub i morace da napreduje. nije nimalo los, a djeluje mi najkompletnije od nasih mladjih lijevih bekova.
    Prije par dana je covjek iz Ukrajine dosao u klub sa pola miliona kesa, razgovor je trajao nepune dva minuta, nisu htjeli da cuju.
    Cekaju zimski prelazni, ali se bojim da su u tolikim dugovima da su primorani da traze i previse para, sto bi na kraju moglo bit jako lose po obije strane.

A Amnesiac je bio i ostao, veci borac za crnogorski fudbal nego pola saveza. Svaka cast po ko zna koji put.
    Last edited by Mad_dog_KO; 28-10-11 at 23:53.
    Bijo si poziw koi se neodbija

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Mislim da je najveci problem ovih mladih igraca sto je amnesiac nabrojao taj prelaz iz mlade u seniorsku reprezentaciju. Malo njih ima sansu da se prikljuci A timu pogotovo nakon sto prodje par god. rada sa nestrucnim licima (zna se na koga mislim) bez ako je bas ekstra talenat i pod uslovom da ne igra u Cg. ligi. Mada opet ni to nije mjerilo, evo Fatic je posao rano u Italiju pa ga sad sa 23 god. kad bi trebao da kida, nema nidje... A ovi strani klubovi nece da rizikuju kad dovedu fudbalera iz za njih "tamo neke lige" da ga odmah gurnu u vatru i ukazu mu povjerenje, nego mora da stagnira jedno vrijeme pa je tek onda pitanje oce li ga pustit da se dokaze,primjer je Grbic..
    Sve u svemu mnogo toga treba da se poklopi da bi fudbaler iz Crne Gore uspio,u pravom smislu te rijeci... Naravno dosta je i do menadzera ovih nasih fudbalera,koji na krajnje seljacki nacin pokusavaju da zarade na igracima koje zastupaju,i obicno im unazade karijeru svojim savjetima i transferima od kojih samo oni imaju koristi....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Vlado View Post
    Meni najviše bode oči to što pričate da je Jovanović ili pak ona rupetina od Božovića bolji igrač od Volkova.
    Da se ne lažemo - to je igrač koji bi nama itekako valjao. Posebno zbog toga što nemamo krštenog lijevog beka. Taj Jovanović u kojeg se sad svi kunete je igrač ispod prosjeka kojeg vadi samo to što gine na terenu i zaista igra srcem. U vidu Volkova bi stvarno imali jednog prosječnog lijevog beka koji bi mogao korektno da odrađuje posao i ulije određenu sigurnost po lijevom boku. Ima odličan pas, brz je i prodoran i jedan je od najbolji igrača beogradskog Partizana. Nego, šta je tu je...
    slazem se sa ovim sto si reka osim za ovo "šta" dje treba "što".

Thanks Thanks Given 
    9,752
    Thanks Thanks Received 
    6,066
    Thanked in
    2,314 Posts

Trebalo bi u slučaju da je nepismen...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Veliki problem kod igraca iz nase lige je sto uglavnom idu u divlje lige i klubove dje ne mogu da napreduju. Kazahstan, Moldavija, Madjarska, druga grcka liga... I onda se cudimo sto stagniraju i vracu se u nasu ligu.. Bolje neka odigra sezonu vise u CG ligu, pa da se proda nedje dje ce se raditi strucno sa njim, a ne cim neko ponudi pare odmah se proda.. Nebitno koja je liga, drzava..

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

Kao sto spomenu kolega, Damir Piksi Kajosevic. Navijaci sarajeva se kunu u njega. Drugi iz Bosne se podsmijavaju cinjenici sto je on glavni igrac tog kluba. ja sam ga gledao na malim terenima, velikim, ..., to je ipak pseudoigrac.
    Luka Djordjevic je presao u Zenit, tako da se vrlo lako moze desiti da nestane sa fudbalske mape. Ili da eksplodira.

Afi, nisu problem menadzeri. Bas oni nedostaju kod nas. Evo 5-6 godina Buducnost ne prodade igraca, a toliko talenata. Petar Vukcevic je svojevremeno bio igrac za utopit' u bilo koji klub Belgije, Holandije, ..., ali nedostajao dobar menadzer. A on je samo jedan u moru.
    I ne zaboravite igrace Buducnosti. To sto ne dobijaju pozive, tradicionalno, ne znaci da ne vrijede dosta. A onda jos kad bi se prodali nedje, pa jos napredovali.
    Adrovic. On je najdominantniji spic nase lige. Ima 23 godine i bivsi je mladi reprezentativac. Vukovic je dobijao pozive, a vidimo sad koji je to kalibar, po partijama u prslom Hajduku. Adrovic kad ne igra, Bud grca (gostovanje Bokelju, Petrovcu).
    Djikanovic. Vec u ozbiljnijim godinama, ali je nekada morao dobiti sansu. I on, i radovic, i jos nekoliko stopera Buducnosti. Nikad mi nece biti jasno zasto Carapic nikada nije dobio poziv. Onda je zavrsio na Malti, umjesto npr. u Ceskoj, Rumuniji...
    Điđo Vukcevic. Igra iz prve, mastovit, brz korak... Sve u suprotnosti nasem stilu igre. Trebace stvarno da se neko potrudi da taj momak ne uspije. mora dobijati poziv u reprezentaciju...
    Sto vise prijateljskih meceva, poziva upucenih raznim mladjim igracima, cisto da se pomogne momcima da se prodaju...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

.

Danas pregledam vijesti sa nekakvih .cz sportskih portala, izgleda da u Pragu pokusavaju naci zakrpe za Hubnika i Hubsmana, pa je njihov savez (neuspjesno) pregovarao sa Ujfalusijem i Jarosikom o povratku u reprezentaciju, a onda i sa Rozenalom i Grigerom. Ne radujem se tudjim problemima, ali neigranje Hubnika i Hubsmana, uz konfuziju oko njihovih zamjena i izbora formacije, za nas su dobar uvod u utakmicu.

Koliko sam razumio, razmislja se o dvije varijante u odbrani - jedna je da Hubnika zamijeni Rajnoh, pa bi odbrana izgledala ovako:

___________________________Ceh

Gebreselasije/Pospeh_______Rajnoh______Sivok_______Kadlec,

a prema drugoj, Kadlec se pomjera na stopera, a Pudil ga mijenja na lijevom beku.

O Matejovskom se govori kao o zamjeni za Hubsmana, ali je jos uvijek povrijedjen, pa je to neizvjesno, kao sto je neizvjesno oce li Cesi uopste igrati sa zadnjim veznim. Gledajuci biografije, Jiracek, ali i Rajnoh mogu da igraju zadnjeg veznog.

(sad, posto sam nabrojao potencijalne zamjene, da kazem da veze nemam ko su ti igraci...).

Moguce je da Cesi pocnu mec defanzivnije nego sto bi se inace ocekivalo. Kad se pogledaju sastavi odnosno igraci koji su poceli meceve protiv Spanije i Litvanije, pretpostavljam da bi to moglo izgledati ovako:

Gebreselasije(Pospeh)_______Kadlec(Rajnoh)______Sivok_______Pudil(Kadlec)

_______________________Matejovski(Jiracek)

__________Kolar__________Rosicki_________Jiracek(Pudil)

_________________________Plasil

_________________________Baros

Ovakva formacija jednostavno moze da se transformise u ofanzivnu - umjesto Jiraceka (ili Matejovskog) Rezek u spic, a lijevu stranu pokriva bek (Kadlec ili Pudil).

Gledajuci one trominutne yt snimke kvalifikacionih utakmica, uoce se odredjeni kvaliteti njihove reprezentacije: prepoznatljiva lakoca kojom Rosicki dijeli lopte i otvara prostor; brzi napadi sa krila koji cesto zavrse pasom po zemlji; Plasil zna dobro da je klepi sa 20-25 m... medjutim, utisak je da su im spicevi nesposobni, i da odbrana (sa sve hvaljenim Hubnikom) lose reaguje na kontre.

Koga interesuje, na ovim portalima moze pratiti informacije...

http://isport.blesk.cz/clanek/fotbal...ujfalusim.html
    http://fotbal.idnes.cz/na-cernou-hor..._fot_reprez_ma
    http://www.rozhlas.cz/zpravy/fotbal/...pomuze--968210

i nema veze sto (kao i ja) ne znate ceski - zbog slicnosti sa nasim jezikom, lako se poveze i razumije smisao teksta.

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

You must spread some Reputation around before giving it to Jal Cargo again.
    Ne sto ste nasH nego Vas mimo Vas nema u svijet

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    249
    Thanks Thanks Received 
    1,846
    Thanked in
    932 Posts

Ne znam što se tiče defanzivaca možda bi trebalo probati Bojovića jedno vrijeme su ga proglašavali najbolji defanzivcom Cg lige.Da li ovaj mali Mijušković što valja.Vidim da je sa 19 godina igrao u Dinamu Moskvi sad u Amkaru.
    I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Jal Cargo View Post
    .

Danas pregledam vijesti sa nekakvih .cz sportskih portala, izgleda da u Pragu pokusavaju naci zakrpe za Hubnika i Hubsmana, pa je njihov savez (neuspjesno) pregovarao sa Ujfalusijem i Jarosikom o povratku u reprezentaciju, a onda i sa Rozenalom i Grigerom. Ne radujem se tudjim problemima, ali neigranje Hubnika i Hubsmana, uz konfuziju oko njihovih zamjena i izbora formacije, za nas su dobar uvod u utakmicu.

Koliko sam razumio, razmislja se o dvije varijante u odbrani - jedna je da Hubnika zamijeni Rajnoh, pa bi odbrana izgledala ovako:

Gebreselasije/Pospeh_______Rajnoh______Sivok_______Kadlec,

a prema drugoj, Kadlec se pomjera na stopera, a Pudil ga mijenja na lijevom beku.

O Matejovskom se govori kao o zamjeni za Hubsmana, ali je jos uvijek povrijedjen, pa je to neizvjesno, kao sto je neizvjesno oce li Cesi uopste igrati sa zadnjim veznim. Gledajuci biografije, Jiracek, ali i Rajnoh mogu da igraju zadnjeg veznog.

(sad, posto sam nabrojao potencijalne zamjene, da kazem da veze nemam ko su ti igraci...).

Moguce je da Cesi pocnu mec defanzivnije nego sto bi se inace ocekivalo. Kad se pogledaju sastavi odnosno igraci koji su poceli meceve protiv Spanije i Litvanije, pretpostavljam da bi to moglo izgledati ovako:

Gebreselasije(Pospeh)_______Kadlec(Rajnoh)______Sivok_______Pudil(Kadlec)

_______________________Matejovski(Jiracek)

__________Kolar__________Rosicki_________Jiracek(Pudil)

_________________________Plasil

_________________________Baros

Ovakva formacija jednostavno moze da se transformise u ofanzivnu - umjesto Jiraceka (ili Matejovskog) Rezek u spic, a lijevu stranu pokriva bek (Kadlec ili Pudil).

Gledajuci one trominutne yt snimke kvalifikacionih utakmica, uoce se odredjeni kvaliteti njihove reprezentacije: prepoznatljiva lakoca kojom Rosicki dijeli lopte i otvara prostor; brzi napadi sa krila koji cesto zavrse pasom po zemlji; Plasil zna dobro da je klepi sa 20-25 m... medjutim, utisak je da su im spicevi nesposobni, i da odbrana (sa sve hvaljenim Hubnikom) lose reaguje na kontre.

Koga interesuje, na ovim portalima moze pratiti informacije...

http://isport.blesk.cz/clanek/fotbal...ujfalusim.html
    http://fotbal.idnes.cz/na-cernou-hor..._fot_reprez_ma
    http://www.rozhlas.cz/zpravy/fotbal/...pomuze--968210

i nema veze sto (kao i ja) ne znate ceski - zbog slicnosti sa nasim jezikom, lako se poveze i razumije smisao teksta.

Svaka čast za analizu ....nadam da se i naš stručni štab okrenuo ovim stvarima,a ne samo angažovanju nekakvih ruskih srba sa tri prsta.Baš iz razloga što su Česi totalna nepoznanica,treba dobro zaviriti u njihovo dvorište.Jer ne igraju na kvalitet sigurno.Svi znamo da im je ovo najgora selekcija u zadnjih 10-15 god.Sto ne znači da ih trebamo pocijenit.....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by denxho View Post
    ode nam cico opet u iran
    Nista Dinamo,nista Hrvatska, Aston Vila da,da

Quote Originally Posted by _HokutoNoKen_ View Post
    Nema toga beka na svijet koji bi mi za repku igrao prije Jovanovica, to odma' da ti kazem. Momak je odlican, igra bez greske. A pokazao je i umijece kao stoper. U odbranu je BETON, a zna svoj posao i u napad. Ne kazem da nam Volkov ne bi dobro dosao, ali i da igra za nas, ne bih volio da ga vidim prije Jovanovica.
    moze lock

Amnesiac,kao sto ste vec konstatovali,veci je borac za CG fudbal no neki koji su nadlezni za to.80 posto igraca koje ste naveli u zadnje dvije strane tesko da mogu igrat na reprezentativnom nivou.Vidjecemo vremenom.

Ali Amnesiac,s proceduralnim razlozima oko Batka me prekinuo.
    Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

http://www.vijesti.me/sport/cesi-zakupili-200-hotelskih-soba-clanak-44467

e
    o dolazi samo 200 ceha od to pola fukcineri i porodica nice

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

kako je sve blizi 11 ti, a zna li ko kada ce karte u prodaju za pg??
    mislim da bi bilo ok da se postavi na trg ili nedje veliki video bim i kamion niksickog piva
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    30
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    66 Posts

...Česima pripada 10 odsto kapaciteta stadiona pod Goricom (do 1.200 karata) za utakmicu između Crne Gore i Češke, koja je na programu 15. novembra. Da bi taj prostor na istočnoj tribini u revanšu baraža za odlazak na Evropsko prvenstvo bio ispunjen do posljednjeg mjesta neophodno je mnogo više od 200 hotelskih soba...
    Okle sad na istocnu ?
    Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.

Thanks Thanks Given 
    9,425
    Thanks Thanks Received 
    6,871
    Thanked in
    2,704 Posts

Ljudi ja sam malo gledao vojvodinu i onaj mali skuletic je bio maradona na teren za sve tamo, ipak bolje rec mesi......

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by chucknorris View Post
    Okle sad na istocnu ?
    to bi bilo najbolje tamo ih smjestiti da jug i sjever budu nasi. mada mislim da su to vjesti lupile, tesko je onezbjediti istocnu tribinu, jer mislim da mota biti u kavez gosujuci navijaci

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by kaemSe View Post
    Ljudi ja sam malo gledao vojvodinu i onaj mali skuletic je bio maradona na teren za sve tamo, ipak bolje rec mesi......
    samo sto igra za srbiju koliko ja znam, u 19

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by lepetanac View Post
    samo sto igra za srbiju koliko ja znam, u 19
    ja mislim po pravilima Fife i Uefe iako neko igra za u19 il mladu moze da igra za senirosku rerezentaciju druge zemlje primjer vam je rakitic koji je igrao za mladu swajcarsku a za senirosku igra za hrvate.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by djordjeto View Post
    ja mislim po pravilima Fife i Uefe iako neko igra za u19 il mladu moze da igra za senirosku rerezentaciju druge zemlje primjer vam je rakitic koji je igrao za mladu swajcarsku a za senirosku igra za hrvate.
    pa to je i zverotic uradio sa svajcarcima u 19 pa 21 za nas. mada mi je pun vise zvanja igraca iz srbije pa taman u niksic bili rodjeni.
    evo nesto o joveti
    Skauti Arsenala gledali su Jovetića protiv Katanije i Juventusa. Fiorentina je osvojila samo bod, ali je super talentovani Crnogorac postigao tri gola na ta dva meča.Priča se da će Arsen Venger ponuditi početnih 25 miliona evra za nekadašnjeg fudbalera Partizana.On želi da Van Persiju priključi još jednog fudbalera i tako nađe rešenje za napad posle loših partija Šamaka i ostali špiceva, izuzev kapitena.
    Međutim, ulaskom Čelsija i Sitija koji takođe žele Jovetića, njegova cena će biti veća od Arsenalove ponude.

Thanks Thanks Given 
    8
    Thanks Thanks Received 
    184
    Thanked in
    76 Posts

Samo da u City ne ode, pa dje god oce.
    Slazem se.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

http://www.mondocafe.me/fudbal/brnovic-da-nece-volkov-da-igra-prije-kolarova-2053.php

C
    ujes ovoga, spremaj ti taktiku za Cehe a pusti oce li Volkov zaigravat prije il posle Kolarova

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

dobro je sto se razmislja o mladim igracima, evo i ja da pomenem nekoliko. Osim dva golmana, Vlada Giljena i Lakicevica, ima jos jedan bivsi igrac sutjeske koji ce uskoro biti interesantan repki. Stefan Nikolic, momak koji je bio kapiten mlade, moze lagano da zamjeni andriju u nekom narednom periodu. Momak ima super gradju za spica, i plus je pokretan, odlicna igra glavom. Vesovic bi sigurno mogao da dodje u obzir brzo, kao i Mrdak iz Rudara. Momak je preslikani Benzema!! Jako pokretan za svoju visinu, 197, a ko od stijene odvaljen. Tu su i medenica i gardasevic iz buducnosti, pogotovo ovaj drugi, ako mu srede mozak ima da bude nas inzaghi. Prava zmija u sesnestercu, nevjerovatno opasan igrac, sigurno najbolji koji izlazi iz skole buducnosti vec nekoliko godina. Za Luku Djordjevica nijesam nesto previse optimistican, nego ko zna mozda u Zenitu uspiju da ga transformisu u velikog igraca. I na kraju moram da pomenem par niksicana koji bi mogli nesto da naprave ozbiljnije u buducnosti. Nemanja Kosovic, bek krilo, moze sam da pokriva citavu stranu, puca od snage i prava je momcina, lici po malo na jovanovica, igrao standardno ove sezone za prvi tim sa tek napunjenih 18. Drincic iz celika bi mogao da bude strasan stoper, isto 18 godina a ima brzinu i visinu, i u Celiku je standardan, a znamo da celik klepa lagano i ove ekipe iz prve lige. Milos Nikolic, spic prebrz, iz sutjeskine skole, trenutno bari primavera.
    Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.

Katjon vazda :)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by TheLucas View Post
    Nista Dinamo,nista Hrvatska, Aston Vila da,da
    Zna li se kolko je Cico dobija od Crne Gore na godisnji nivo? U Iran ce mu godisnja plata bit 400,000 americkih dolara.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

I svakako najkvalitetniji od njih svih,Darko Zoric koji je ove godine presao u Celik iz Sutjeske.
    1908.

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

Znaci, ima momaka kojim ne nedostaju predispozicije. Brzina, snaga, visina, dobra tehnika... Njih sto prije ukljucivati u rad s reprezentacijom... Kakav crni Drasko Bozovic. Sem u svojoj debitantskoj sezoni, kada je bio solidan, a racunalo se na napredak, zbog godina, on nikad nije pokazao neki veci kalibar. To je i jedan od razloga, uz finansijski, sto je olako pusten iz Bud. Svi oni mogu uzimat' titule, ali zna se da su nekad nedje bili skart.

Page 840 of 2252 FirstFirst ... 34074079083083683783883984084184284384485089094013401840 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)