View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%
Page 839 of 2251 FirstFirst ... 33973978982983583683783883984084184284384988993913391839 ... LastLast
Results 20,951 to 20,975 of 56259

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    30 Posts

Te se tako jedan strani državljanin kao što je Volkov posprda sa nacionalnim dresom naše reprezentacije.
    Nevjerovatno, mada u suštini ne postoji krivac iz FSCG za ovaj epilog tako da je sva rasprava potpuno nebitna. Meni najviše bode oči to što pričate da je Jovanović ili pak ona rupetina od Božovića bolji igrač od Volkova.
    Da se ne lažemo - to je igrač koji bi nama itekako valjao. Posebno zbog toga što nemamo krštenog lijevog beka. Taj Jovanović u kojeg se sad svi kunete je igrač ispod prosjeka kojeg vadi samo to što gine na terenu i zaista igra srcem. U vidu Volkova bi stvarno imali jednog prosječnog lijevog beka koji bi mogao korektno da odrađuje posao i ulije određenu sigurnost po lijevom boku. Ima odličan pas, brz je i prodoran i jedan je od najbolji igrača beogradskog Partizana. Nego, šta je tu je...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Milan Jovanovic je odlican na mjestu lijevog beka, mada moze i stopera da igra. U ova dva ciklusa kvalifikacija jedinu veliku gresku koju se ja sjecam da je napravio bilo je protiv Italijana u gostima, kad je lose izbio loptu glavom i nakon toga smo primili gol. Druga je stvar sto on ne igra u Naljciku, tu je razlog trener.

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

Milan Jovanovic je odlican igrac. Jak sut, solidan centarsut, tvrd kao stijena pozadi, ide glavom dje nece neko kopackom, nije bas spor, a ni prebrz... Recimo, titulu svjetskog prvaka je Italiji donio Groso. A posto je to ucinio, i igrao za dosta dobrih klubova, suzdrzacu se kad su u pitanju moja vidjenja tog lijevog beka.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Vlado View Post
    Te se tako jedan strani državljanin kao što je Volkov posprda sa nacionalnim dresom naše reprezentacije.
    Nevjerovatno, mada u suštini ne postoji krivac iz FSCG za ovaj epilog tako da je sva rasprava potpuno nebitna. Meni najviše bode oči to što pričate da je Jovanović ili pak ona rupetina od Božovića bolji igrač od Volkova.
    Da se ne lažemo - to je igrač koji bi nama itekako valjao. Posebno zbog toga što nemamo krštenog lijevog beka. Taj Jovanović u kojeg se sad svi kunete je igrač ispod prosjeka kojeg vadi samo to što gine na terenu i zaista igra srcem. U vidu Volkova bi stvarno imali jednog prosječnog lijevog beka koji bi mogao korektno da odrađuje posao i ulije određenu sigurnost po lijevom boku. Ima odličan pas, brz je i prodoran i jedan je od najbolji igrača beogradskog Partizana. Nego, šta je tu je...
    Nema toga beka na svijet koji bi mi za repku igrao prije Jovanovica, to odma' da ti kazem. Momak je odlican, igra bez greske. A pokazao je i umijece kao stoper. U odbranu je BETON, a zna svoj posao i u napad. Ne kazem da nam Volkov ne bi dobro dosao, ali i da igra za nas, ne bih volio da ga vidim prije Jovanovica.
    DICIOTTO

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Rekoh ja sta ce biti nego mi se ljudi sprdaju. Ide se momku na Evropsko, oce da se proda.Vidio da ga Srbi ne zovu pa oce kod nas da se ubaci. Cim ga je Tomislav okrenuo odma je pregrizao jezik.
    Na drum palo nebo malaksalo...

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

Ta prica ne pije vodu, jer je on znao da ce dobiti poziv za sledeca dva prijateljska meca. Isto mu je skrenuta paznja, od strane nasih celnika, da mu se vrlo lako moze dogoditi da dobije samo par poziva, da ne bi mogao da igra za nas. Stepanov, Bisevac... I Volkov to zna. Zna da bi igrao u CG i prodao se bar *2, u odnosu na trenutnu situaciju. Onda nastupa FSS. Pokusavaju da pokazu javnom mnjenju da rade svoj posao. Prijete momku, a i obecavaju. Da su mu samo zaprijetili, vjerovatno bi ih ovaj odjebao. Ali su vjerovatno obecali da ozbiljno racunaju na njega. End of story. Na kraju krajeva, srbija je njegova zemlja. Momak je od pocetak bio iskren u svojim javnim nastupima.

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

E sad ću postavit jedno ultra-glupo pitanje. Za one koji prate Crvenu Zvezdu, a budući da se sad Stevan Reljić ustalio u posljednjih nekoliko kola, kakvo je vaše mišljenje o njemu? Kad već govorimo o lijevim bekovima bi li mogao ikako on doći u razmatranje? Znam da čas igra čas ne igra, ali eto...
    Mada, savez je generalno rijetko griješio u odabiru igrača iako su se na forumu vrlo često vidjele kritike koje su se, kako je vrijeme pokazalo, ispostavile kao neosnovane. Srđa Knežević, recimo. Poslije Partizana ga nije pepelio u poljskoj ligi. Pa Nikola Vujadinović. Igrao je u Aberdeenu (nije se proslavio) i vratio se u Udinese. Sve što sam našao na netu je da je u Udineseu B (ako tako nešto uopšte postoji). Čule su se kritike na račun Filipovića što ne poziva Janka Tumbasevića dok je ovaj bio standardan u Vojvodini. Kasnije je sve češće bio rezerva a sad (ne) igra u moldavckoj Daciji. Bila je priča i za Mijuška Bojovića. Od prelaska u Charleroi u zimskom prelaznom roku za pola godine je imao samo dva nastupa (napominjem da je tim ispao iz prve belgijske lige). Mada sad se ustalio u istom klubu, tako da njega ne bih baš otpisao jer ima 23 godine i ima šanse da iduće godine bude u belgijskoj eliti, no očigledno da nije imao potreban kvalitet za reprezentaciju dok je igrao za Rudar. Samo hoću da kažem da smo često nepravedni u svojim kritikama i da malo precjenjujemo svoje fudbalsko znanje.
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

To mora da su neke saljivdzije spominjale te igrace... ne zna se ko je gori od kojega... Los Reljic. Ali bas los. Onaj sto je presao u Vojvodinu, i ne napravio nista, je bio mnogo bolji za lijevu stranu, od njega. Reljic je jedan od onih za kog se navijaci Zvezde uvjek pitaju ko ga gura.

Thanks Thanks Given 
    152
    Thanks Thanks Received 
    1,660
    Thanked in
    1,040 Posts

Isto sam i ja čita po njihovih foruma. Kao Adžić gaje doveo iz Rudara zbog duga Šarićima a u nadi da će se dobro prodat.

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

Realno, treba Balica isforsirat. onda ce se prodat u neki dobar klub i morace da napreduje. nije nimalo los, a djeluje mi najkompletnije od nasih mladjih lijevih bekova.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

neko pomenu vlada giljena, toga momka zaista treba forsirat!!! jes da je ovako budalast, al svi golmani su po malo ali kad mu je dan, mislim da moze da bude u rangu velikih golmana. I jos jedna stvar, jes da cete se vjerovatno svi isprdat, al mi imamo jednog strasnog golmana kojeg nikad niko ne pominje. Laki iz sutjeske. Ko god je odgledao jednu jedinu utakmicu sutjeske, zna da je on na 90% utakmica najbolji igrac, i da izvlaci sve meceve. kad imas onakvu rupu od odbrane, i sredine moras primat golove svaku utakmicu, ali svi koji imalo poznaju nas fudbal znaju da on vrijedi i zasluzuje mnogo vise nego sto trenutno dobija. Na kraju krajeva tek je napunio 23 godine, ako bi otisao iz sutjeske mogli bismo u buducnosti da dobijemo ekstra golmana! Cak mi je i za klasu bolji od vlada, a zna se da je sutjeska uvijek izbacala dobre golmane..
    Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.

Katjon vazda :)

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    115
    Thanked in
    65 Posts

Quote Originally Posted by Mr_Gospodin_Signore View Post
    Realno, treba Balica isforsirat. onda ce se prodat u neki dobar klub i morace da napreduje. nije nimalo los, a djeluje mi najkompletnije od nasih mladjih lijevih bekova.
    Pa to je to. Bolji je nego Pejović i V.Božović svakako... plus je mlad.
    I've never seen so many electric jellyfish in my life!

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

ja bi zabranio da se pominje pejovic i batak. kad god ih neko pomene mene neka jeza hvata.
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

iako balica ne volim treba ga forsirat nemamo koga drugo i to je to bolje jer ko zna bekovi odjednom sazru sto se igre tice rijetko ces ti bilo ggdje naci mladog beka a da je bas pouydan oni tek od 25 eksplodiraju

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Prekidi_stvarnosti View Post
    neko pomenu vlada giljena, toga momka zaista treba forsirat!!! jes da je ovako budalast, al svi golmani su po malo ali kad mu je dan, mislim da moze da bude u rangu velikih golmana. I jos jedna stvar, jes da cete se vjerovatno svi isprdat, al mi imamo jednog strasnog golmana kojeg nikad niko ne pominje. Laki iz sutjeske. Ko god je odgledao jednu jedinu utakmicu sutjeske, zna da je on na 90% utakmica najbolji igrac, i da izvlaci sve meceve. kad imas onakvu rupu od odbrane, i sredine moras primat golove svaku utakmicu, ali svi koji imalo poznaju nas fudbal znaju da on vrijedi i zasluzuje mnogo vise nego sto trenutno dobija. Na kraju krajeva tek je napunio 23 godine, ako bi otisao iz sutjeske mogli bismo u buducnosti da dobijemo ekstra golmana! Cak mi je i za klasu bolji od vlada, a zna se da je sutjeska uvijek izbacala dobre golmane..

Ovo sve stoji,najbolji golmani Crne Gore su iz Sutjeskine skole. Laki je odlican,momak je sjedio 3 godine na klupu Vladu,mislio sam da je 0 prekrizena,on je demantovao to i to dobro.
    KOliko sam cuo Vlado Giljen ce biti pozvan kao treci goman sad za Cesku,i vjerujte mi da ako se ustali u prvom timu Nacionala,mozemo od njega dosta toga dobiti.
    1908.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by lak1 View Post
    Ovo sve stoji,najbolji golmani Crne Gore su iz Sutjeskine skole. Laki je odlican,momak je sjedio 3 godine na klupu Vladu,mislio sam da je 0 prekrizena,on je demantovao to i to dobro.
    KOliko sam cuo Vlado Giljen ce biti pozvan kao treci goman sad za Cesku,i vjerujte mi da ako se ustali u prvom timu Nacionala,mozemo od njega dosta toga dobiti.
    koliko ti je tacna ta informacija ? Ako ej tacno milo mi radi Vlada ako bude pravilno radio bice od njega veliki igrac

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Direktno od njega
    1908.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

mozemo li kako bejlu dat jednu vilu na sveti stefan i malo sume na durmitor pa da ga privolimo da igra za CG. batalite vise pricu o volvoxu, volkotu,volvu.
    Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by laciale View Post
    mozemo li kako bejlu dat jednu vilu na sveti stefan i malo sume na durmitor pa da ga privolimo da igra za CG. batalite vise pricu o volvoxu, volkotu,volvu.
    a taman su je batalili kad je ti nastavi

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by lak1 View Post
    Direktno od njega
    Kako imam osjecaj da na forumu ima bar 2-3 igraca iz reprezentacije.:friendly_wink:

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Htio bih sada da se osvrnem na jednu stvar o kojom ćemo morati diskutovati vrlo brzo s obzirom na to da neki naši reprezentativci neće dovijeka igrati. Naime, imamo nekoliko igrača koji su nam veoma bitni a neki manje ali su tu u slučaju povreda, a koji su ili na zalasku karijere, ili skoro. U svakom slučaju, ne možemo znati dokle će karijera određenih igrač trajati, ali moramo gledati na malo mlađe igrače koji će ih zamijeniti. Bolje da sad pokrenem ovu priču nego u slučaju neuspjeha proti Čeha (za koji se nadam da neće doći), a zna se da je naš narod sklon depresiji i kritikama onda kada stvari ne idu kako smo zamislili. Hajde da krenemo sa spiskom naših starijih reprezentativaca.
    Odbrana:
    Miodrag Džudović (32 godine), Savo Pavićević (30 godina), Radoslav Batak (34 godine). Znam da se za ovoga zadnjega ne nerviramo, ali ga stavih iz proceduralnih razloga
    Sredina:
    Milorad Peković (34 godine), Mitar Novaković (30 godina)
    Napad:
    Dejan Damjanović (30 godina), Andrija Delibašić (30 godina)

Nije to još uvijek alarmantno stanje, ali Peković, Džudović i Pavićević su nam jako bitni i daj Bože da budu igrali do čestrdesete na visokom nivou,no već su to godine u kojim su procjene nezahvalne. S obzirom na malu bazu, ključno je da su naši igrači zdravi, ali znamo da to u fudbalu tako ne biva i koliko puta smo igrali u punom sastavu u ovim kvalifikacijama? Nijednom. Kad je na mjesto Filipovića došao Kranjčar, malo što je on mijenjao u pogledu sastava. Nešto je morao zbog strahovitog napretka nekih igrača (Savić), a poneke igrače je zvao zbog toga što ih je zbog praćenja hrvatske lige bolje poznavao i znao je kako ih upotrijebiti. Tako je, recimo, Đalović za reprezentaciju pružao mnogo više nego za Rijeku a o Akmaru ne govorimo. Balića bi vjerovatno malo ko zvao da je bio na njegovom mjestu (još uvijek), ali opet zbog velikog praćenja HNL-a znao je što može očekivati i kako ga upotrijebiti. One igrače iz srpske lige nije uzeo u razmatranje zbog, vjerovatno, slabog praćenja te lige. Lige su približnog kvaliteta tako da bi, pretpostavljam, da je naš selektor bio iz Srbije bila obratna situacija. Bilo kako bilo, promjene u sastavu će se morati desiti i biće prostora za neke debitante, one koje su samo debitovali, kao i one koji su za sada rezervna varijanta u reprezentaciji. Ko će zamijeniti Džudovića, Pekovića & co?
    Par imena iz stranih liga, uglavnom regiona. Napomenuću da su ovo samo potencijalni budući reprezentativci i da ih ne pratim osim po broju nastupa za svoje klubove.
    Pavle Velimirović (golman, 21 god, LKS Lođ). Vrlo talentovan golman. Prošle godine u Petrovcu je čuda radio. Možda je šteta što igra u ne baš jakom klubu, ali ima to svojih prednosti jer je standardan što je za golmana jako bitno. On je ranije nastupao za omladince Partizana, malo bio u Mađarskoj pa došao u Petrovac.
    Ivan Kecojević (štoper, 23 god, Ofk Beograd). Kapiten ekipe, nezamjenjiv na tom mjestu (odigrao svaki minut). Nekadašnji je mladi reprezentativac (u prošlom ciklusu). Ove sezone sam ga gledao protiv Partizana i moram reći da je to bilo mučno za gledati, ali možda je to bila njegova najgora utakmica.
    Mijuško Bojović (štoper, 23 god, Šarloa). Već sam rekao. Ex mlada reprezentacija, došao u Šarlou i tu nije igrao. Nije igrao ni početkom ove sezone u drugoj belgijskoj ligi, ali se odjednom ustalio, čak dao i gol. Još uvijek je rano, naravno, ali viđećemo u narednih godinu dvije koliko zapravo može.
    Žarko Tomašević (štoper, 21 god, Nasional). Što se njega tiče, iako je u pitanju mlad igrač, valjalo bi da što prije promijeni klub jer iz godine u godinu njegova minutaža se smanjuje.
    Saša Balić (lijevi bek, 21 god, Inter Zaprešić). Već debitovao i to solidno za A reprezentaciju, ali zato u mladoj jako to loše izgleda. Ključno bi bilo da promijeni klub i da tu bude standardan.
    Darko Marković (sredina, 24 god, Ujpešt). Ex mladi reprezentativac je , vjerujem, bio bliži reprezentaciji dok je bio u Pakhtahoru ali je klub doživio finansijski krah, pa je pola godine tražio klub a u međuvremenu igrao za Dečić jer nije htio da se obavezuje ugovorom iako je mogao da bira domaći klub (Mogren, Budućnost, Rudar). Poslije je pošao u Mađarsku a jedan od razloga je i što smatra da će tako biti bliže reprezentaciji. Klub je užasno loše plasiran na tabeli, ali se mijenja vlasnička struktura i očekuju se ogromna ulaganja u klub. Samo da sa tim pojačanjima bude mjesta i za njega u timu. Polako diže formu, po onome što sam pročitao.
    Marko Ćetković (sredina, 25 god, Jagielonija). Trenutno je rezerva u reprezentaciji i dobar igrač sa klupe, ali moguće je da će brzo biti zbog njegovih karakteristika u startnoj postavi. Izgleda da se konačno skrasio i, mada poljska liga nije nešto jaka, bolje da igra tamo nego na ovdašnjim poljanama.
    Nemanja Nikolić (sredina, 23 god. Ofk Beograd). Debitovao kod Filipovića, no nikako nije uspijevao da napreduje iz igrača koji ulazi sa klupe do prvotimca Zvezde. Sad konačno igra za Ofk Beograd i samo neka igra. Može valjat .
    Asmir Kajević (sredina, 21 god, BSK Borča). Pojedini forumaši kažu da je ovaj mladi reprezentativac skromnog fudbalskog umijeća, ali igra standardno i da po koji gol. Vidjećemo koliko će napredovati u narednih par godina.
    Petar Grbić (krilo, 23 god, Olimpijakos). Nažalost, iako mu pored imena stoji veliki klub, činjenica da nije debitovao u zvaničnoj utakmici za isti je poražavajuća. Ukoliko u mini prelasku ne bude neđe pozajmljen - mrka kapa.
    Ermin Seratlić (krilo, 21 god, Jagielonija). Mora se reći da je ovaj mladi reprezentativac dobro prošao s obzirom na okolnosti. Jer igrati u drugoj crnogorskoj ligi i poslije nepunih pola godine provedenih u prvoj otići u poljsku ligu nije mala stvar. Šteta što je ta Jagielonija prosječna poljska ekipa ove godine i što u prosjeku odigra pola utakmice.

Ima tu i igrača iz domaće lige, ali onda ostadoh do sjutra . Ključno je da se što više naših igrača igra u stranim klubovima. Jednostavno, malo nas je da imamo talenata za bacanje. Uvijek se sjetim talijanske U21 reprezentacije koju sam pratio prije desetak godina. Mnogo ekstratalenata (većina) nije uspjelo napraviti ni prosječnu karijeru. Vjerujem da je slična stvar i sa drugim mladim reprezentacijama. Mi smo tu još više hendikepirani (Vlaisavljević) što je nedopustivo.
    Treba napomenuti da su neki naši stariji reprezentativci dosta kasno otišli iz SRJ ili srpske lige. Pavićević sa 27 godina iz Vojvodine u Cottbus, Novaković sa 28 iz OFK Beograda u Amkar, Peković o kome svi imamo veliko mišljenje sa 25 iz OFK Beograda u njemačkog drugoligaša Eintracht Trier, Božović sa 27 iz Koma u Rapid iz Bukurešta, a Džudović je već posebna priča. Sa 22 godine iz Jezera iz Plava (koja je bila to liga 2001?) prelazi u bjelopoljsko Jedinstovo (koja je bila to liga 2001?), pa sa 23 godine prelazi u OFK Beograd u kom odigra svega jednu utakmicu (ako je vjerovati wikipediji). Sa 24 kao anonimus prelazi u ukrajinski Volin Lutsk i bum! Mnogi od ovih igrača su nam vrlo značajni, pa nikad ne znamo đe momci koje sam nabrojao mogu završiti. Tako da nije sve tako crno kako se čini u smislu "ko ne pođe sa 16 godina u inostranstvo neka okači kopačke o klin".

Au, koliko ispisah
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

po meni je tu jos, mugosa, vesovic, i ovaj hasan pepic mada ima 19 god tek. a vise sam ocekicao od fatica mada mrka kapa izgleda od njega

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

amnesiac odlican post, neka si se raspisao jer ovo je definitivno tema o kojoj treba diskutovati. Sto se tice odbrane slazem se za Balica, treba ga forsirati jer momak ima potencijal ali mu je definitivno potreban bolji klub kako bi napredovao. Sredina- vidis nisam znao da Pekovic ima cak 34 godina, mislio sam mozda 30-31. Ja sam juce pomenuo Darka Markovica, eto i ti si ga naveo u svom postu. Momak je postao interesantan i nadam se da ga savez prati jer je sad poceo dobro da igra. Takve igrace treba pozvati i probati ih na par prijateljskih utakmica koje cemo imati u narednom periodu. Marko Cetkovic je dosta solidno odigrao protiv Svajcarske i mene je zadovoljio. Jedina zamjerka sto je malo slabiji u defanzivi ali generalno dobro je odigrao. Petar Grbic definitivno ima potencijala, mada voli previse da dribla slicno kao Simon. Tesko ce se on izboriti za mjesto u prvom timu Olimpijakosa i definitivno mu je bolje da ide nedje na pozajmicu. Od ovog Seratlica sam do sad vidjeo par odlicnih asistencija i rekao bih da je dosta brz igrac. Od igraca iz domace lige bih izdvojio Stefana Mugosu koji definitivno ima veliki potencijal samo ako ga Buducnost ne nagrdi. Sigurno da tu ima jos momaka ali ne mogu se sad sjetit.

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Mislim da je za igrače tipa Mugoša i Vešović rano razmišljati, makar u narednih godinu dana. Nijesu to ekstratalenti, da se razumijemo. Talenti jesu ali nije to da se nešto previše oduševljavamo. Vešović ove godine igra manje nego prošle i to je već zabrinjavajuće. Mugoša je nazadovao zna se zbog koga i nikako da uđe u ritam. Ne koristi dovoljno šansu koja mu se pruža a u ovakvoj ligi se to mora koristiti. Ekstratalenat iz naše lige je recimo Đorđević, ali viđećemo kroz koju godinu. Što se tiče ovih iz Budućnosti moja je procjena (mada ne volim procjene) da će od svih igrača u budućnosti najbliži reprezentaciji biti Điđo Vukčević. Mene oduševljavaju njegove karakteristike koje odavno nijesam vidio na našim terenima. Ipak, dosta stvari tu treba da se poklopi. Odlazak iz Budućnosti, igre za mladu reprezentaciju, odabir kluba u inostranstvu, zdravstveno stanje i slično.
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Svaka cast na postu amnesiac. To jeste prilican problem ove reprezentacije, sto su odredjeni igraci zasli u prilicno zrele (da ne kazem pozne) fudbalske godine. Batka necu sigurno zalit, Dzudovic moze da izgura mislim jos jedne kvalifikacije (ionako mu se igra ne zasniva na brzini ) a opet tu imamo spremnu zamjenu u vidu Savica. Novakovic opet nije prestar, moze komotno jos 3-4 godine kvalitetno da izgura, ali veliki nam problem prestavljaju godine Pavicevica i pogotovo Pekovica, jer za njih nemamo adekvatne alternative + obojica su mi mnogo dragi igraci, uvijek daju 100% mogucnosti. Na poziciji desnog beka moze odigrati Savic, iako je po vokaciji stoper, za Zverotica smo se uvjerili x puta da tu ne umije da igra, a Drasko Bozovic jednostavno nema trazeni kvalitet. Od mladjih, Rade Golubovic vise skoro i da ne igra beka, ali ostaje nam da se nadamo da mozda Luka Petricevic proigra u Grckoj, vidim da je sada iz Paoka posao u neki drugoligaski klub na pozajmicu. Na poziciji Pekovica smo koliko-toliko bolje pokriveni, tu su Drincic, Novakovic, Zverotic a ne bih ja prerano ni Fatica otpisivao, iako ne pokazuje ni dio onog sto smo se od njega nadali. Igra u Seriji B, koja ja opet jaca liga od dostine prvoligaskih ekipa Evrope.
    Sto se tice igraca koje je amnesiac nabrojao, moram samo napomenuti da sam gledao Kecojevica par puta ove sezone i momak mi izgleda kao jedan vrlo dobar stoper, sigurno igrac kojeg bi valjalo probati. Spisku bih dodao jos Damira Kojasevica (ili Kajosevica, ko to zna), decko je ove sezone postigao 5 golova uz jos 7 asistencija u prvoj BiH ligi, a nedavno sam procitao u novinama da bi trebao na zimu da se pridruzi Zveroticu u Jang Bojsima, ali vidjecemo koliko je to tacno. Takodje onog Kujovica iz Svedske sto igra nedje u Turskoj, uzevsi u obzir da Delibasic i Damjanovic "vec" imaju po 30 godina u dzepu. Od mladjih , tesko je ocekivati da ce neko igracki eksplodirati kao sto je to ucinio Jovetic sa nekih 18 godina, jer mi jednostavno nemamo tako talentovanog igraca u podmlatku, bar se jos niko takav nije izdvojio. Mozda najprije Luka Djordjevic, on mi se cini da bi mogao najskorije da "proigra", ali jos je prerano da bi se nesto moglo vec sada zakljuciti....

Page 839 of 2251 FirstFirst ... 33973978982983583683783883984084184284384988993913391839 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)