kakva se prashina dizhe pred istorijske utakmice.....tachno ce nas izmalerisat savo ka shto je vazda maler bio...
Bravo njega sam zaboravio ali opet premalo.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
kakva se prashina dizhe pred istorijske utakmice.....tachno ce nas izmalerisat savo ka shto je vazda maler bio...
Nisam Argentinac mada kazu da sam k'o Caniggia
Znam Maradonu i sa njim cesto fudbal igram
Uff kako onaj Canales dobro igra mogli bismo sad da pocnemo o njemu da pricamo onakav igrac nam je preko potreban.Momci wtf jos prica o Volkovu ovo je koliko ja znam topic Reprezentacija Crna Gora okanite se price no da se mi posvetimo malo nasim igracima kako je odigroa simon ove zadnje nekolike utakmice
Predlazem da se poll promijeni u "Prolazimo li baraz?".
Kakvi Volkov ovaj Grahovac je legenda posle Bosne i Crne Gore i ovima se ponudio.
http://www.mondo.rs/s222221/Sport/Fu...kam_poziv.html
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Taj Grahovac je lik, ali ozbiljno. Svima se nudi i svi ga kuliraju. Mi imamo dva kvalitetna golmana + mladog Velimirovica iz Poljske koji tamo vrlo dobro brani, tako da smo tu dovoljno pokrprljeni.
Moram u mali off, ali najjace mi je kad citam po ovim srbijanskim portalima komentare o Volkovu, dje nekolicina kaze : "...dali smo im Vucinica, Volkova necemo". Vazda se slatko ismijem
samo josh nek kazhu Beciraja da su nam dali...
Nisam Argentinac mada kazu da sam k'o Caniggia
Znam Maradonu i sa njim cesto fudbal igram
Ma srpska posla,nebeski narod i njihovi komentari,izdvojio bih ovaj mi omiljeni ".... posto su ponosni na svoju novu drzavu i posto ne cene Srbiju zasto onda traze Srpske igrace nek im Milo nadje levog beka.. "
Od mržnje i otrovnih riječi samo smo jači i to je najbitnije![]()
Sad bi najjaca fora bila da Volkov ipak prihvati da igra za nas![]()
Zna li neko nesto o Bogdanu Milicu, sto igra sa Dzudovicem i Jovanovicem, kakav je igrac?
B92 veli da će reć' u neđelju, navodno.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
dobar za arenu kod trgovinske..
fatićJa ne pamtim liše Savića i Jovetića od kojih je to bilo očekivano da je neki igrač iz mlade reprezentacije prešao u A reprezentaciju.Mada ko ih vodi teško da ćemo to i dočekati
Izgleda da ovaj stadion po kriterijumima UEFE sto ce da se kobajagi pravi je u stvari jedan mali sa jednom tribinom, za potrebe mlade reprezentacije. I vjerovatno nece u Pg biti.
ode nam cico opet u iran![]()
jebote, dzudo im je kapiten![]()
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks