Evo tebi stari jedan video fini da pogledash od sinoc, pogledaj reakciju 2 odbrambena igraca i golmana kod prvog gola, i pogledaj najveceg invalida kod drugog gola.
http://fromsportfootball.com/fromspo...hts-72201.html
haha rece mi drug svaki drugi dan fata po 5-6 ekipa sa 5 eura igra za 20
cini mi se rece u olimp se to igra...
Evo tebi stari jedan video fini da pogledash od sinoc, pogledaj reakciju 2 odbrambena igraca i golmana kod prvog gola, i pogledaj najveceg invalida kod drugog gola.
http://fromsportfootball.com/fromspo...hts-72201.html
ima li sto za danas :victorious:
Valjda ima
Sent from my HD7 T9292 using Board Express
ne želim oplakivanje.....sve što očekujem je očekivanje
Juče užas…I dalje tvrdim da pon. i čet. nisu dani za kladjenje
Danas igram na golove i tenis…nije baš pametno ovoliko experimentisati , but yebi ga…
Dva single meča:
CSKA vs. Levski 3+ , q.2,15 … Kvota na over je jaka ,jer je samo jednom u zadnjih 12 medjusobnih mečeva došao….Veliki bugarski derbi je u pitanju….u prvenstvu su oba tima vrlo često dolazili over ,pa se iskreno nadam da će i sada…
PRESOV vs. TRNAVA 0-2 , q.1,70 … Presov je postigao samo 5 golova u 13 mečeva ,svi mečevi su im došli under…Trnava je postigla 8 golova na 6 gostujućih mečeva…. Presov-u ne igra Liptak Peter. Trnavi dvojica: Tomacek Ladislav i Koubsky Jiri.
I jedan teniski duble:
Malisse vs. Tsonga više od 21,50 gemova , q.1,80 … Malisse je dobar server i ok igra sa osnovne linije ,dok Tsonga nije nešto motivisan na ove male turnire ,pa očekujem da se meč razvuče….
Daniel Brands vs. Steve Darcis više od 21,50 gemova, q.1,85… Brands je juče rasturio Stepaneka ,tako da očekujem da će ,ako ne pobijedi Darcis-a ,makar ga doooobro namučiti…probaću i 1 na q.2.10 (sa manjim ulogom)…
Last edited by GuGi; 28-10-11 at 10:11.
... Ride away with your mighty horse
ride away through the land of storms...
Tipsarevic - Starace Manje gemova prvi set (10.5) kvota 1.70
Del potro-Haas Manje gemova 21.5 kvota 1.85 !
Lambda
dako dodje![]()
Lambda
zaobidji me zivota ti....
Lambda
Singl1:
CSKA Moscow - Nalchik X -kvota 6,00 @bet365
izgleda da ovi mute nešto...
sezone 2007 bodove su dijelili ovako - CSKA pobjeda, pa druga utakmica X
sezone 2008 ---------------------------- Nalchik pobjeda (u gostima), pa druga utakmica X
sezone 2009 ---------------------------- Obije utakmice X
Sezona 2010 ---------------------------- Nalchik pobijedio (u gostima), pa druga utakmica X
Ove sezone prvu utakmicu dobio CSKA, a danas ja ocekujem X ako budu postovali tradiciju.
Kvota na X je 6,00 @bet365
Singl 2:
Union Berlin - St. Pauli 1 -kvota 2,60 @bet365
Union Berlin dobar kuci, 5 pobjeda i 1 poraz u 6 utakmica kao domacin. Trenutno su 7. na tabeli.
St. Pauli dobar u gostima - 3 pobjede, 1 nerijesena i 1 poraz. Trenutno su 4. na tabeli, ali ce biti oslabljeni zbog povreda i suspenzija igrača.
Za Union Berlin nece igrati Karl (4)
Za St. Pauli neće igrati: Rothenbach (Achillessehne), Sobiech (Bänderriss), Volz (Reha), Zambrano (Reha), Boll (Faserriss), Ebbers (Muskelfaserriss in der Wade), Hennings (Faserriss)
Dubl:
Union Berlin - St. Pauli dnb1
Rostock - Cottbus dnb1
----------------------------
kvota 2,96 @bet365
Last edited by srdjancg; 28-10-11 at 11:59.
Nemo se zalijetat,mislim da je ovima za titulu,pa ce krenut jako![]()
Lambda
Možda ,s obzirom da Nalcnik često dobija u gostima ,odigrati X2 na 3,65 ... kao veoma mogući ishod... i dodati Rubin na 1,45 koji mi trebao rasturiti Rostova ,jer gost ima dosta izostanaka...
... Ride away with your mighty horse
ride away through the land of storms...
Ljudi ova Brizbejn ratura kuci,a sve kvote po 1.5,1.60,eo sad vodi 7:1 na kvotu 1.60,a u 30min bilo 5:1 ! sve i h1 i s11 ...pff
Lambda
e pa ovaj tisparevic je lud,2 sata vrce na 40 40, i ima dva puta 30:0 i ne moze puknut taj jedan brejk....qqq
Lambda
E kome li si ti dobro donio,da mi ga je vidjet .
1908.
Slazem se sa razmisljanjima vezanim za rusku ligu. Bravo momci, pocelo je ozbiljno da se radi.
Bijo si poziw koi se neodbija
leverkusen 2
tns 2-2
u. berlin dnb1
kvota: 8,17
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Chelsea - Arsenal 1 1.70 Mislim da je Chelsea preozbiljna ekipa ove sezone za Arsenal, koji igra najgori fudbal u zadnjih 10 godina.
Roma - Milan 2 2.60 Milan u naletu. Mislim da ce ovo tesko ispustit. Nije Roma taj nivo. Pogotovo ako Inter otkine bodove Juventusu.Jos su dali ovakvu kvotu.
Fiorentina - Genoa 1 2.10 Fiorentina ne igra lose.Protiv Juvea su solidno odigrali.Svaku utakmicu im malo fali. Mislim da je vrijeme da skinu skalp nekoj jakoj ekipi.Jos Jojo u formi. ...
PSG - Caen h1 2.05 Igrali su sa kombinovanim sastavom u kupu. Ovo je takmicenje koje ih interesuje ove sezone.Pastore je utihnuo 2-3 utakmice,ocekujem da eksplodira opet.Mislim da ce ekipa dati sve od sebe da sacuva vrh tabele.
Viljareal - R.V. 1 1.90 Viljareal igra Ligu Sampiona, a bori se za opstanak. Igrali su tesku utakmicu protiv Reala, ali nijesu bili bezazleni u kontranapadu.
Ako misle da pobjede nekog i izadju iz CRVENE zone, Rajo Valjekano je prava ekipa za tako nesto. Definitivno sansa, koju ne smiju da propuste.
West Ham - Lstr 1 1.85 West Ham je drugi na tabeli.Ove godine im je glavni cilj povratak u Premier Ligu, pratioci su im blizu. Bolje igraju u gostima nego kuci, dok Lester na gostovanjima ima 1 pobjedu, 4 nerijesene i 1 poraz. Teska utakmica za West Hem, ali vrijeme je da poprave statistiku na domacem terenu. Tvrda utakmica, moze X-1.
Catania-Napoli 2 2.50 Napoli ima 2 boda manje od lidera. Imaju pravo da se nadaju kiksu Juventusa. U naletu su. Catania je izvukla 2 x-a u utakmicama protiv Firence i Lazia, pobjedila Intera 2-1 i dobro im ide. Napoli je kiksao protiv Parme, odnio pobjedu protiv neugodnog Udinezea + dobro guraju u Ligi Sampiona.
Napoli je bolji tim i u svakom slucaju.Dvojka je preplacena i mislim da je Kataniji vrijeme da kiksa.
Na drum palo nebo malaksalo...
za manji ulog:
Salke 1&D2+ 2.27
Juventus 2&G2+ 3.27
Man. City tim1 2+pp 2.4
"Are you gonna bark all day, little doggy, or are you gonna bite?"
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks