Danas mi stize Extra TV u sklopu Extra trio pa me interesuje da li ce Extra tv biti povezana sa internetom tj kompom?
Ako mislis na racun, onda ce ti sve biti najedno, prikazano kao posebna stavka Extra Trio Flat 2 ili 5... sta si vec uzeo. A tehnicki sve ide preko jednog routera
Utnica na zidu
||
||
||
Spliter DSL < Router ADSL port telefonskim kablicem < STB risiver na LAN1 / PC na LAN3 ili preko WiFi*||
Tel < Fixni telefoni
* prvo konfigurisi WAN username i password i Wireless SSID i Security na URL http://192.168.1.254 iptv/iptv
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
da ne ubaciste kakve povoljnosti da se gleda extra tv na dva tv uz mogucnost gledanja razlicitog sadrzaja?
pumba je dao logicno objasnjenje...
Jes, interes operatora, jer je on jedini bitan. Korisnike možeš i macom po glavi, i dalje će morati da plaćaju.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Sale ugradio sam Extra Tv i vidim da mogu ubaciti ArenaSport preko resivera hoce li odmah biti ukljuceni? Receno mi jos da to mogu nakon 24 od ugradnje.
samo da se javim ...
televizor samsung fenomenaalan![]()
hvala svima,a posebno hvala mom ujaku koji mi je pomogao da preko njega da uzmem samsung D550 40``
zivjeli !![]()
Nek je srecnoMenu > Extra TV Paketi > ako ti dozvoli strikiraj arenasport i posalji zahtjev... default PIN je 0000. Zahtjev bi trebao da bude obradjen u roku od 5 minuta.
Nije, samo placas iznajmljivanje opreme. I sve da jeste, ne mozes ga nigdje koristiti osim na Extra TV.
Srecno![]()
jedno pitanje za sve koji se razumiju u LCD samsung....
u lijevom gornjem uglu svakih 30 secundi mi se pojavljuje...
LCD TV-FULL HD 1080p
pa onda ispod
series 5
crystal tv
a share movie
hdmi 4
kako da maknem ovo ?
A da udjes u neki settings i da iskljucis ako ima neki DEMO, INFO... ili tako nesto?
To je demo mod ili mod za prodavnicu. Ako se ne snađeš zovi na 078 113 103 ili 020 625 121 pa pitaj za ta model kako se to gasi.
Prije toga probaj ovo
a.) Uključi TV
b.) Pritisni chanel dugme i pođi na bilo koji kanal
c.) Pritisni dugme za pojačavanje/smanjivanje (+) ili (-)
d.) Dok pritiskaš dugme za pojačivanje/smanjivanje pritisni i drži dugme MENU jedno 10 sekundi
e.) Pusti dugme za pojačavanje/smanjivanje ali i dalje drži MENU
f.) Dobićeš poruku na kojoj piše "STANDARD".
Prešao si u normalni mod...
Last edited by Bugi; 27-10-11 at 19:07.
pokusao sam ali bez uspjeha...pozvacu ovaj broj pa cu da vidim![]()
zavrseno je sve
okrenuo sam ovaj broj i bas su bili ljubaznisad definitivno mogu da uzivam
hvala Bugi
razmisljao sam se da li da predjem sa bbm-a na extra tv, ali vidim da jos uvijek nema nekih kanala koji su vrlo dobri, a jesu u ponudi bbm (travel, fox life i ultra koju cerkica obozava). ima li kakvih novosti u vezi inoviranja kanala na extra tv???
Zasto nema Sport Klubova u Extrra TV!?
ima ima samo se kriju, treba da ih nadjemo
Mene je idol da budem trener
Sale, emile mozete li pogurati ovu prijavu za extra tv evo 10 dana nista![]()
Bilo javit ranije, pa bi nesto uradili u toku radnog dana.
Svakako provjeri na 1500 dokle je dosao zahtjev
Donio sam doma svu opremu i sve kako treba prikopcao, ali na oni reciver mi posle cekanja od 10-ak min pise HIBA (cini mi se) i tako stoji, nista se vise ne desava, a na TV-u samo crveni X stoji... Zna li neko sto moze biti???
Tu es mon héro!
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks