Evo vi prognoza za Cesku
0-2
1-1
Evo vi prognoza za Cesku
0-2
1-1
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
prva utakmica 0-0
druga utakmica 2-0
Nisam Argentinac mada kazu da sam k'o Caniggia
Znam Maradonu i sa njim cesto fudbal igram
previše ste skromni.. oni će, zadovoljni žrijebom, krenut da nam napune mrežu, ali joveta i mirko će ih brzo osvijestit, onda oni još otvorenije, pa se upiše i zvjerka.. 0-3, lagano..
revanš neće biti interesantan..![]()
2-1
1-0
'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
V.Drljevic-DAN
mali savic opet odlicno odigrao, vukcevic usao u mec u trileru)
kaos od utakmice. sto je sa delibasicem, nesto ga ne vidjeh ni u 16 vec 2 utakmice
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
rizkujem ban ali moram........
ovo je sa filozofske ravni,za buduce generacije bez zelje da se pokrece rasprava:hopelessness:
"Dokaz da je zivot kucka,covjek imade dvije zelje da zaigra za CZ i da obuce dres Srbije"
Stop the world I wanna get off.
savic dao intervju za city tv posle utakmice protiv wulve... pola intervuja pricao o reprezentaciji i utakmici sa ceskom. koga zanima ima na zvanican site city-ja
jeste, rekao je da je mnogo jaka i da ce biti jaca i da mu je drago zbog toga kao i meni. :P
..ahhahahahahhaha...e super onda ako je tako i ja mislim da neće biti bolje bekovske linije u našoj galaksiji ..Ja jedva čekam utakmice naše reprezentacije samo zbog bekovske linije da uživam![]()
Jovetić daje (barem jedan) gol u Pragu 100%.
Onako lijepo plasirana na desnu stativu sa ivice šesnesterca. Postao mu je uža specijalnost taj šut.
U ludačkoj je formi i pršti od samopouzdanja.
Jedva čekam.
I've never seen so many electric jellyfish in my life!
I ja imam neki osjecaj da ce Joveta dat go, samo da se pazi zutog kartona u prvoj utakm.
Meni nesto govori da ce ovaj put Simon da da gol. U dobroj je formi, do sad je dao samo jedan gol za reprezentaciju ako ne grijesim, tako da je vrijeme i za njega da bude u glavnoj ulozi. Mada neka da i Batak taj gol, samo da mi idemo na EP.
mislim da mi nebi bilo shta milije, no kad kad bi pekovic ili pavicevic dali gol![]()
Nisam Argentinac mada kazu da sam k'o Caniggia
Znam Maradonu i sa njim cesto fudbal igram
Evo kako je goal.com ocijenio Savica i Vukcevica nakon utakmica sinoc:
Stefan Savic
The no-nonsense defender was booked early on for a crude tackle on Hunt and had to watch his tackling for the remainder of the match. Will need to curb his robust defending as he becomes accustomed to the English game.
Simon Vukcevic
The skillful Montenegrin replaced Rochina with just over 10 minutes of standard time to play. Didn't do much as Newcastle pressed for goals.
Gledao sam malo preglede utakmica Ceske u ovim kvalifikacijama i sad mislim da su nam oni najbolji moguci izbor,iako sam prije zrijeba navijao da nam dodju Irci.Ekipa koja nema neke posebno brze igrace,sa slabom odbranom(jos su im protiv nas odsutni Hubnik i Hubsman,uz Kadleca vjerovatno dva najvaznija igraca za defanzivu,uz Ceha naravno) i ne mnogo boljim napadom.Rekao bih da imaju jednog klasnog igraca,Rosickog,a nije los ni najbolji strijelac Kadlec,koji je dao 4 gola,od toga tri sa penala koje je cini mi se sve pucao visoko,malo lijevo od sredine.Bas se penala trebamo najvise pazit jer sudije izgleda samo cekaju da padnu da im sviraju penal,posto za barem 2 to nisu morali da urade.
Sve u svemu,nema dileme da smo jaca ekipa od njih,a kako cemo proc to ostaje da se vidi.Uglavnom,sve od nas zavisi.Mozemo izgubit,a ne bi me zacudilo taman 0-3 da ih dobijemo kako neko napisa,samo ako Vucinic i Jovetic konacno odigraju jednu odlicnu utakmicu.Tezi su nam protivnici bili Svajcarska i Vels u grupi.
Last edited by GreatMontenegro; 27-10-11 at 15:06.
to sam ja napisao!![]()
Evo "vijesti" pisu da se planira izgradnja nekog stadiona po uefinim standardima,traze lokaciju..
http://www.vijesti.me/sport/gradice-...e-clanak-44228
Po ovome treba da ga ocekujemo u narednih 6 godina.Kako ne.
Samo ne znam lazu li nas ili sebe.
Lazu sebe kad misle da mogu da slazu nas.
Tribina, bazeni, autoput, stadion, sto je sledece?
Diznilend?
GAME OVER!!!! Utuljuj Ligu Šampiona, IGRICA JE OBRNUTA, dajte nešto novo!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks