je li moguce da se jedna NOVA guma toliko 'pojede' sa unutrasnje strane za 1500 km (nije uradjena reglaza na vrijeme) pa sad vuche u jednu stranu i nakon reglaze ?
Prednja desna je u pitanju. I ima li smisla rotirat je sa zadnjom desnom ?
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
je li moguce da se jedna NOVA guma toliko 'pojede' sa unutrasnje strane za 1500 km (nije uradjena reglaza na vrijeme) pa sad vuche u jednu stranu i nakon reglaze ?
Prednja desna je u pitanju. I ima li smisla rotirat je sa zadnjom desnom ?
Originally Posted by my name is ...
pazi kad je moj ford 23 godine star, ISTA TA GUMA tako izlizana, i majstor kaze da je tocak mozda kriv i pitao da nije udaran........ (mada nije reglaza radjena iha haa)
Mili, kakvo je to punomocje gdje umjesto same osobe nosis samo pasos? Ti to sam sebe da opunomocis za tudje auto a
Njak Njak Njak
Ne znam je li moze bez osobe cije je auto, ali to je taj postupak koji sam naveo 1/1.
Ti si vadio punomocje nekad?
Nikad, ali mi je potpuno logicno da ne moze bez vlasnika
Njak Njak Njak
nije 30e nikako... u vrh glave tu do 5e... odes do knjizare, kupis onaj list... ispunis ga.. uplatis u postu itd itd.. nema pola sata posla![]()
Bogme je ovaj Viktor u pravu. To sto mi svi vadimo po postama i cudima nema veze s vezom. Dozvola za upravljanje tudjim vozilom se daje u AMSCG![]()
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
sto je viktor rekao je zuti karton tj medjunarodno punomocje koje se vadi u AMSCG kod kruznog toka dje je fontana ona mala i kosta 25e. Trebaju licni dokumenti vlasnika i pasos onoga ko vadi punomocje i saobracajna naravno. ono vam treba kad idete nedje vani, a da to nije srbija.
ali za srbiju je dovoljno punomocje koje mozete vi sastaviti sami i ovjeriti.
provjerena informacija 100%
the World's leading dance event
Sensation
ne cimaju.
vozis na vozacku mne i ne treba ti ni zeleni karton.
the World's leading dance event
Sensation
Kad policija pocinje da kontrolise da li su zimske gume na autu ? Kad moraju da se stave ?
Stavljaj ih zbog sebe a ne zbog policije.
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
pa dobro, to se podrazumijeva. nego me interesovao datum kad to stupa na snagu. hvala![]()
Izdusili su mi amortizeri na 124 zadnji,pa kakve da kupim? posto mi govore imas vazdusne.uljane i trte prtesto preporucujete?
Pa neki Mercedesi su imali one kugle kod rezervnog, i pumpu kod motora pa si mogao da ga natovaris a on je drzao visinu.
E sad, otvori gepek i pogledaj da li imas dvije kugle kod rezervnog tocka, izmedju rezervnog i rezervara.
Ako nemas to onda imas normalne amortizere. Ako imas to onda imas veliki problem.
P.S. to su imali neki 260E i 300E.
TAKUMI
Dje mogu provjerit regularnost polovnog vozila koje planiram da kupim? Treba mi samo broj $asije jeli tako ?
Who let the dogs out
Uprvavo je bilo na Vijesti.
Uprava policije kaže da može kod njih i dase čeka od 5 do 7 dana.
Moj druj je to htio da uradi prije par dana i rekli su mu da se čeka oko 20 do mjesec dana.
Kako da cekam 20 dana, ako ocu da kupim auto recimo od nekog, taj mene nece cekat?![]()
Who let the dogs out
ali u slucaju da provjeravas kod njih(mup) i da se ispostavi da auto nije legalan osta bez njega...
There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)
Bookmarks