Ja sam kriv,ja,i niko drugi...i nadam se da cete mi oprostit sto sam bio GAD u predhodnom postu!![]()
Ivane poslusaj ih ponekad....ipak je to stara garda kladionicara![]()
Imate neprijatelje? Odlicno! To znaci da ste se borili za neki sopstveni stav u zivotu!
Ja sam kriv,ja,i niko drugi...i nadam se da cete mi oprostit sto sam bio GAD u predhodnom postu!![]()
" Ko te kara,nek ti piše pjesme! "
Tako je, Ivane poslusaj me, ne zalazi tamo na temu, i vec imas pola dobitka.
edit: a odbicemo ti na budalastinu.
Tinjak i guNJarana .. sinite i vi podje koju neka vi price![]()
Ja metnuh kucu na Napoli, Milan i Levante (koji mi je dosa ka sto nikad nikome nece iz slobodnoga sa 30 metara u 93. minut) i sad imam po staroga grada.
Prosto i jednostavno.
Kao meni prije par kola Malaga 93 minut makazice Baptista ;D
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
a celjadi mogli biste i meni koji fix na kladionicu proslijedit na vrijeme za uplatu necu vi se ja naljutit :mrgreen:
Imate neprijatelje? Odlicno! To znaci da ste se borili za neki sopstveni stav u zivotu!
Vi ocigledno zelite da izvrsim samoubojstvoo je li,je li kad pitam???????????????
KnoksvilU,nije ti dovoljna sto snosim krivicu za sve izgubljeno u posledje par dana,nego hoces da me povreeeeedis,sa tvojim postom!![]()
" Ko te kara,nek ti piše pjesme! "
nemoj prijatelju,evo,evo ako ti sto pomaze evo povlacim sve sto sam reko..samo ne dizi ruku na sebe kumim te stopom!![]()
"Are you gonna bark all day, little doggy, or are you gonna bite?"
aj kad velis
"Are you gonna bark all day, little doggy, or are you gonna bite?"
ljudi nije vi ovo kladiona no kafana,ne brkajte pojmove![]()
Dobro jutro , dobri svijete i pomalo posteni!!!!!!!!!!![]()
Pice za cijelu kafanu!!!! A posebno za @zvonchicu.... Neshto mi je naglo prirasla za srce!!!
![]()
:*
Uh...kako imam dobar razlog...ne pitajte me koji...ali ga imam...i ima ko da mi jamchidaj ovamo pice , krchmaru!
![]()
Last edited by ^m00dO_oD_kOlJiBrIyA^; 31-10-11 at 08:17.
Uspavaliste se bash, BASH!
BUDJENJE, "RADNI NARODE"!![]()
Ajmo na pojednu....kafuuuuuuuuuuu, executor, kafu...![]()
e, vala idemo na kafu jutarnju u subotu ili nedjelju..... a, @vikky??![]()
Pod uslovom da se mozhe choJek obuc 'vako... ----> http://looklet.com/look/13755622
Ko je za (ako ima takvih uopshte?)?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks