Bećiraju je Crna Gora dala dosta. Potpuno mi je normalno da igra za nas.
Da, da, i ja mislim da će preći iz Partizana u Mladost.
Koliko znam, Drinčić, Jovanović i ostali imaju korijene odavde, dok Volkov dotičnih tačaka nema.
^Najkraće.
Ma pušti njih sad,znamo o njima svi mi sve.. Slika je samo prateća bila zbog utiskaBitan je tekst iznad slike..
Bećiraju je Crna Gora dala dosta. Potpuno mi je normalno da igra za nas.
Da, da, i ja mislim da će preći iz Partizana u Mladost.
Koliko znam, Drinčić, Jovanović i ostali imaju korijene odavde, dok Volkov dotičnih tačaka nema.
^Najkraće.
Bećiraj nikad nije rekao da mu je Crna Gora rezerva,pristao je na poziv za reprezentaciju nakon prvog poziva ako se ne varam,ako varam praštajte, johnny bravoo je u pravu da mu je Crna Gora dosta dala i red je bio i da igra prvenstveno za nas..
Znam shta je izjavio, ali to je sad uobicajena praksa...Pomenuh ga gore, Thiago Motta je takodje htio da igra za Brazil pa nije uspio da se ustali pa doshao u Italiju. Tako to ide. A josh nama u ovoj situaciji ishlo u prilog shto se nije izjasnio za koga ce da igra posle referenduma. Stoga sad je nash.
A znamo svi da igraca za tu poziciju nemamo. Jovanovic(koji je shtoper inace, samo shto je ljevak pa krpi tu stranu), Pejovic i Bozovic(koji znash kako igraju) i to je kraj. Nema igraca, jednostavno nema.Shvatam da nekima to smeta, ali za rezultate je ovo dobar potez. A oni su najbitniji, kad se sve sabere. A taj Volkov ce vjeruj mi, ako nishta drugo, makar dobro da se znoji u nashem dresu, jer je dobio priliku a i ide mu se iz Partizana negdje gdje je bolje, pretpostavljam, tako motiva i zalaganja nece faliti. Ima umijece, i to je to.
Deserve's got nothing to do with it.
Brnović: Dobili smo kvalitetnog igrača
Fudbalska reprezentacija Crne Gore od narednog ciklusa kvalifkacija biće jača za defanzivca Partizana Vladimira Volkova. Selektor Branko Brnović za Portal Analitku je kazao da je dogovor postignut na obostrano zadovoljstvo.
‘’Prvi naš razgovor je bio kada je on vidio da smo zainteresovani za njega. Taj razgovor je bio pozitivan. Onda su se otvorile neke priče, kao što uvijek ima u fudbalu. Ja sam mu rekao da se što prije odluči, da ne bude da ga nijesu pozvali za Srbiju pa je onda odlučio za nas. Na obostrano zadovoljstvo postignuta je saradnja. I on je presrećan i zadovoljan, kao i mi jer smo dobili kvalitetnog igrača koji nam je potreban na toj poziciji.’’
Brnović je kazao da Volkov neće biti u kombinaciji za duel sa Češkom.
‘’Tek od narednog ciklusa računamo na njega. Ja već imam ekipu za taj meč i ne bi bilo fer da sad ne pružim priliku tim momcima koji su iznijeli čitav teret u kvalifikacijama. Vjerujem u njih i plasman na Euro. Ali, od narednih okupljanja Volkov će biti sa nama’’, kazao je Brnović za Portal Analitiku.
http://www.portalanalitika.me/sport/...nog-igraa.html
o boze. ni da je bejl...kolko price oko njega.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Thiago Motta je rodjen u Brazil ali je PRAVI Italijan. Nadji jos jedno prezime Motta a da je Brazilsko? U Italiji ih ima masu, primjer Marko Motta iz juventusa.
s kim se svadjas Curva Nord?
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Brnoviću ne laprdaj,nadam se da ćeš zajedno sa bikovim izgubiti sve utakmice u sljedećim kvalifikacijama i prijateljskim utakmicama..
Djordjeto to je "fake" slika čovječe.. a vas me dvojica (curva nord i lacilae) baš nasmijaste jer je lacilae upao u komentare sa neba u rebra![]()
I ja da sam ga dao hrvatima ispod njihove tribine bih digao tri prsta u ono vrijeme . zato ni njemu ne zamjeram .
Montenegrino u pravu si,malo jesi prenaglio,ali si dosta toga u rpavu,ostali nece to da priznaju.
1908.
volkov ce da igra za cg
KRAJ PRICE !!!! sledeci koji pomene bilo sto vezano za to leti napolje
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
Montenegrino druze malo me iznenadjujes. Dijelim misljenje da nije bio prebitan ali svakako je bolji od pejovica i balica. Dalje lako se neke stvari zaboravljaju i ja sam sa dostinom odavde na sjeveru pjevao BASA *****u pa se sad kao i mnogi drugi kunem u njega sto se tice nase repke. Odmah da ti objasnim da je i Basa cekao poziv Srbije ali sad je tu i bori se kao lav za nas. Takodje je i Mirko dizao tri prsta u vis pa je sad kapiten i dize dva prsta i vodice nas na euro. Drincic je tu jer gore ne moze, jovanovic takodje, samo je pavicevic sto se kaze nas. Pa damjanovic isti nema veze sa nama. Pa opet vecina kaze da treba da igra on prije andra i djala. Nemoj tako, nije lijepo sad se pravit neki patriota kad nam je pola tima sa strane, ono sto je bitno jeste da su prihvatili da igraju i igraju svim srcem za nasu zemlju!
P.S
Takodje Beciraj je javno kazao cim je prihvatio poziv da ako se ikad kosovo odvoji da ce igrat za njih i ja to postujem.
Vidi, moja poenta je da Motta ima kakvu, takvu podlogu da igra za Italiju. Volkov nema nikakvu da bi mogao da igra za nas. Ja ću uvijek navijati za Crnu Goru, sa ili bez njega. Samo mi nije milo ovakvo "pazarenje". Olakšavajuća okolnost je, što neko reče, da smo reprezantacija u povoju i da treba napraviti neku bazu za naše igrače
E, da ne zaboravim.. Kad smo kod alternativa, mislim da Balić može da napreduje dosta i da je u njega moglo da se ulaže.
U potpunosti se slažem. Ali, na ovim prostorima nikad talenata, pa i ekstratalenata nije falilo. Tako da nije sve tako sivo, što se budućnosti tiče.
Sa ovim završavam. Morao sam da odgovorim recordare-u.
Tek se zakuvalo i odma restrikcije,nije fer..
Čuo sam da ima igrača iz SRB,CRO,BiH,MAK,SLO,itd..bez angažmana kad je u pitanju reprezentacija pa eto Brnoviću trči odma` da ugrabiš..
http://www.mondocafe.me/fudbal/volkov-za-mc-ja-sam-dijete-beograda-ali-sam-odlucio-da-igram-za-cg-1994.php
evo i prva izjava Volkova za CG medije![]()
Ovo je važan trenutak za mene, za moju karijeru, jer je pitanje koliko bi igrao za srpsku reprezentaciju, s obzirom da na mojoj poziciji konkuriše nekoliko sjajnih fudbalera.
axaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxmrs
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Jebala vas politika, nacionalizam i ova retardirana prica. Ako znamo da je ovo 21 vijek i da za jednu Njemacku igraju Poljaci kao i neki tamnoputi igraci onda uopste ne vidim problem da jedan Srbin, Hrvat ili Libijac obuche dres nase reprezentacije. Treba li da prodje vijek ili dva pa da postanemo svjesni necega sto je ocigledno?? Treba da budemo srecni sto je nasa reprezentacija ostvarila ovakve rezultate i sto je u poziciji da neke rupe, koje su realne i cak ocigledne, popuni igracima "sa strane". Ja cu reprezentaciju bodrit' pa da je sastavljena od 20 kukavnih igraca iz Sijera Leone-a jer ce grb moje drzave biti na nihovim grudima, jer ce se zastava moje drzave vijoriti na sportskim takmicenjima, jer ce se himna moje drzave intonirati na mnogim stadionima a ja cu ponosno stajati i pjevati je, jer ce eventualni uspjesi ove reprezentacije promovisati moju drzavu i podariti razlog da vecina ljudi, koju ovu drzavu i njenu reprezentaciju dozivljavaju kao svoju, barem na kratko zaboravi svakodonevne probleme i da budu jedno. Nije bitno odakle su igraci, nije bitno kojim jezikom pricaju i koje su nacionalnosti. Bitno je da su tu, da zele da igraju za reprezentaciju nase drzave, da zele da nose dres sa grbom nase drzave, da zele da doprinesu uspjehu reprezentacije nase drzave a to sto kroz igre za nasu reprezentaciju mogu doprinijeti i svojoj promociji, skrenuti paznju na sebe i obezbijediti neki bolji klubski angazman - utoliko bolje, to je normalno i prirodno!
E VIVA!!!
GAME OVER!!!! Utuljuj Ligu Šampiona, IGRICA JE OBRNUTA, dajte nešto novo!
ko pocne raspravu o volkovu ima ban na mjesec dana, i necje me zanimati jel od juce na forum ili je 10 god, mislim da je serhijev post objasnio sve
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
Smijemo li lijepo da pišemo o njemu ili je sve zabranjeno..valjda smijem pitati,neću valjda ban zbog ovoga dobiti (pu,pu,pu)
Ajde malo prognoze rezultata Češka vs Crna Gora
Prva utakmica 1-2
Druga utakmica 1-0
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks