View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%
Page 833 of 2251 FirstFirst ... 33373378382382983083183283383483583683784388393313331833 ... LastLast
Results 20,801 to 20,825 of 56262

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Ma pušti njih sad,znamo o njima svi mi sve.. Slika je samo prateća bila zbog utiska Bitan je tekst iznad slike..

Thanks Thanks Given 
    578
    Thanks Thanks Received 
    775
    Thanked in
    389 Posts

Quote Originally Posted by djordjeto View Post
    pavicevic pekovic drincic koliko ja znam isti slucaj ko Volkov pa evo se bore ya repku i sve treba sacekati tog volkova sve nas na forum posvadja prvo da viidmo igranje i zalganje pa cemo onda kritikovat ili hvaliti polako te momci.

A beciraj krsni crnogorac pa nikome ne smeta
    Bećiraju je Crna Gora dala dosta. Potpuno mi je normalno da igra za nas.

Quote Originally Posted by Recordare88 View Post
    Volkov je mlad, ima kad i da zhivi i da radi i da igra. Deco se poceo pominjati tek kad je iz Brazila doshao u Porto recimo, a imao je mozhda koju godinu manje nego Volkov.
    Da, da, i ja mislim da će preći iz Partizana u Mladost.

Kakve veze ima jel bio kad u cg il nije mislim prica ti je skroz out po tvojoj prici onda 50 % nase repke ne bi trebalo da igra za nju
    Koliko znam, Drinčić, Jovanović i ostali imaju korijene odavde, dok Volkov dotičnih tačaka nema.
    Quote Originally Posted by only white View Post
    FK Crna Gora. :burp:
    ^Najkraće.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Bećiraj nikad nije rekao da mu je Crna Gora rezerva,pristao je na poziv za reprezentaciju nakon prvog poziva ako se ne varam,ako varam praštajte, johnny bravoo je u pravu da mu je Crna Gora dosta dala i red je bio i da igra prvenstveno za nas..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Montenegrino-CT View Post
    Ma pušti njih sad,znamo o njima svi mi sve.. Slika je samo prateća bila zbog utiska Bitan je tekst iznad slike..
    Znam shta je izjavio, ali to je sad uobicajena praksa...Pomenuh ga gore, Thiago Motta je takodje htio da igra za Brazil pa nije uspio da se ustali pa doshao u Italiju. Tako to ide. A josh nama u ovoj situaciji ishlo u prilog shto se nije izjasnio za koga ce da igra posle referenduma. Stoga sad je nash.

A znamo svi da igraca za tu poziciju nemamo. Jovanovic(koji je shtoper inace, samo shto je ljevak pa krpi tu stranu), Pejovic i Bozovic(koji znash kako igraju) i to je kraj. Nema igraca, jednostavno nema.Shvatam da nekima to smeta, ali za rezultate je ovo dobar potez. A oni su najbitniji, kad se sve sabere. A taj Volkov ce vjeruj mi, ako nishta drugo, makar dobro da se znoji u nashem dresu, jer je dobio priliku a i ide mu se iz Partizana negdje gdje je bolje, pretpostavljam, tako motiva i zalaganja nece faliti. Ima umijece, i to je to.
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by johnny bravo View Post
    Bećiraju je Crna Gora dala dosta. Potpuno mi je normalno da igra za nas.

Da, da, i ja mislim da će preći iz Partizana u Mladost.

Koliko znam, Drinčić, Jovanović i ostali imaju korijene odavde, dok Volkov dotičnih tačaka nema.

^Najkraće.
    Jonny, nije Volkov kriv shto su nam klubovi na nivou regionalne lige Devonshire-a. Amaterski. Treba biti realan.
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Brnović: Dobili smo kvalitetnog igrača

Fudbalska reprezentacija Crne Gore od narednog ciklusa kvalifkacija biće jača za defanzivca Partizana Vladimira Volkova. Selektor Branko Brnović za Portal Analitku je kazao da je dogovor postignut na obostrano zadovoljstvo.
    ‘’Prvi naš razgovor je bio kada je on vidio da smo zainteresovani za njega. Taj razgovor je bio pozitivan. Onda su se otvorile neke priče, kao što uvijek ima u fudbalu. Ja sam mu rekao da se što prije odluči, da ne bude da ga nijesu pozvali za Srbiju pa je onda odlučio za nas. Na obostrano zadovoljstvo postignuta je saradnja. I on je presrećan i zadovoljan, kao i mi jer smo dobili kvalitetnog igrača koji nam je potreban na toj poziciji.’’
    Brnović je kazao da Volkov neće biti u kombinaciji za duel sa Češkom.
    ‘’Tek od narednog ciklusa računamo na njega. Ja već imam ekipu za taj meč i ne bi bilo fer da sad ne pružim priliku tim momcima koji su iznijeli čitav teret u kvalifikacijama. Vjerujem u njih i plasman na Euro. Ali, od narednih okupljanja Volkov će biti sa nama’’, kazao je Brnović za Portal Analitiku.

http://www.portalanalitika.me/sport/...nog-igraa.html

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

o boze. ni da je bejl...kolko price oko njega.
    Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Thiago Motta je rodjen u Brazil ali je PRAVI Italijan. Nadji jos jedno prezime Motta a da je Brazilsko? U Italiji ih ima masu, primjer Marko Motta iz juventusa.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

s kim se svadjas Curva Nord?
    Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Brnoviću ne laprdaj,nadam se da ćeš zajedno sa bikovim izgubiti sve utakmice u sljedećim kvalifikacijama i prijateljskim utakmicama..

Thanks Thanks Given 
    204
    Thanks Thanks Received 
    200
    Thanked in
    63 Posts

Je li realno da si ovo postavio ?

Ocete li na svaku slicnu prepirku da stavljate ovu sliku?

Ja sam za to da se dijele banovi svima koji postave ovo, jer su pre*****li.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by laciale View Post
    s kim se svadjas Curva Nord?
    ne svadjam se sa nikim samo odgovaram rekordareU

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Albatros View Post
    Je li realno da si ovo postavio ?

Ocete li na svaku slicnu prepirku da stavljate ovu sliku?

Ja sam za to da se dijele banovi svima koji postave ovo, jer su pre*****li.
    ovo sam postavio da pokazem ad nije vazno sto mislis juce no ono sto radis danas i sto ces misliti sjutra

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Djordjeto to je "fake" slika čovječe.. a vas me dvojica (curva nord i lacilae) baš nasmijaste jer je lacilae upao u komentare sa neba u rebra

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

I ja da sam ga dao hrvatima ispod njihove tribine bih digao tri prsta u ono vrijeme . zato ni njemu ne zamjeram .
    Montenegrino u pravu si,malo jesi prenaglio,ali si dosta toga u rpavu,ostali nece to da priznaju.
    1908.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Montenegrino-CT View Post
    Brnoviću ne laprdaj,nadam se da ćeš zajedno sa bikovim izgubiti sve utakmice u sljedećim kvalifikacijama i prijateljskim utakmicama..
    Je li moguce da ovo zelis svojoj reprezentaciji?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

volkov ce da igra za cg
    KRAJ PRICE !!!! sledeci koji pomene bilo sto vezano za to leti napolje
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!
    obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html

Thanks Thanks Given 
    9,353
    Thanks Thanks Received 
    6,832
    Thanked in
    2,690 Posts

Montenegrino druze malo me iznenadjujes. Dijelim misljenje da nije bio prebitan ali svakako je bolji od pejovica i balica. Dalje lako se neke stvari zaboravljaju i ja sam sa dostinom odavde na sjeveru pjevao BASA *****u pa se sad kao i mnogi drugi kunem u njega sto se tice nase repke. Odmah da ti objasnim da je i Basa cekao poziv Srbije ali sad je tu i bori se kao lav za nas. Takodje je i Mirko dizao tri prsta u vis pa je sad kapiten i dize dva prsta i vodice nas na euro. Drincic je tu jer gore ne moze, jovanovic takodje, samo je pavicevic sto se kaze nas. Pa damjanovic isti nema veze sa nama. Pa opet vecina kaze da treba da igra on prije andra i djala. Nemoj tako, nije lijepo sad se pravit neki patriota kad nam je pola tima sa strane, ono sto je bitno jeste da su prihvatili da igraju i igraju svim srcem za nasu zemlju!

P.S
    Takodje Beciraj je javno kazao cim je prihvatio poziv da ako se ikad kosovo odvoji da ce igrat za njih i ja to postujem.

Thanks Thanks Given 
    578
    Thanks Thanks Received 
    775
    Thanked in
    389 Posts

Znam shta je izjavio, ali to je sad uobicajena praksa...Pomenuh ga gore, Thiago Motta je takodje htio da igra za Brazil pa nije uspio da se ustali pa doshao u Italiju. Tako to ide. A josh nama u ovoj situaciji ishlo u prilog shto se nije izjasnio za koga ce da igra posle referenduma. Stoga sad je nash.

A znamo svi da igraca za tu poziciju nemamo. Jovanovic(koji je shtoper inace, samo shto je ljevak pa krpi tu stranu), Pejovic i Bozovic(koji znash kako igraju) i to je kraj. Nema igraca, jednostavno nema.Shvatam da nekima to smeta, ali za rezultate je ovo dobar potez. A oni su najbitniji, kad se sve sabere. A taj Volkov ce vjeruj mi, ako nishta drugo, makar dobro da se znoji u nashem dresu, jer je dobio priliku a i ide mu se iz Partizana negdje gdje je bolje, pretpostavljam, tako motiva i zalaganja nece faliti. Ima umijece, i to je to.
    Vidi, moja poenta je da Motta ima kakvu, takvu podlogu da igra za Italiju. Volkov nema nikakvu da bi mogao da igra za nas. Ja ću uvijek navijati za Crnu Goru, sa ili bez njega. Samo mi nije milo ovakvo "pazarenje". Olakšavajuća okolnost je, što neko reče, da smo reprezantacija u povoju i da treba napraviti neku bazu za naše igrače
    E, da ne zaboravim.. Kad smo kod alternativa, mislim da Balić može da napreduje dosta i da je u njega moglo da se ulaže.

Jonny, nije Volkov kriv shto su nam klubovi na nivou regionalne lige Devonshire-a. Amaterski. Treba biti realan.
    U potpunosti se slažem. Ali, na ovim prostorima nikad talenata, pa i ekstratalenata nije falilo. Tako da nije sve tako sivo, što se budućnosti tiče.

Sa ovim završavam. Morao sam da odgovorim recordare-u.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Tek se zakuvalo i odma restrikcije,nije fer..
    Čuo sam da ima igrača iz SRB,CRO,BiH,MAK,SLO,itd..bez angažmana kad je u pitanju reprezentacija pa eto Brnoviću trči odma` da ugrabiš..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Ovo je važan trenutak za mene, za moju karijeru, jer je pitanje koliko bi igrao za srpsku reprezentaciju, s obzirom da na mojoj poziciji konkuriše nekoliko sjajnih fudbalera.

axaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxmrs
    Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Jebala vas politika, nacionalizam i ova retardirana prica. Ako znamo da je ovo 21 vijek i da za jednu Njemacku igraju Poljaci kao i neki tamnoputi igraci onda uopste ne vidim problem da jedan Srbin, Hrvat ili Libijac obuche dres nase reprezentacije. Treba li da prodje vijek ili dva pa da postanemo svjesni necega sto je ocigledno?? Treba da budemo srecni sto je nasa reprezentacija ostvarila ovakve rezultate i sto je u poziciji da neke rupe, koje su realne i cak ocigledne, popuni igracima "sa strane". Ja cu reprezentaciju bodrit' pa da je sastavljena od 20 kukavnih igraca iz Sijera Leone-a jer ce grb moje drzave biti na nihovim grudima, jer ce se zastava moje drzave vijoriti na sportskim takmicenjima, jer ce se himna moje drzave intonirati na mnogim stadionima a ja cu ponosno stajati i pjevati je, jer ce eventualni uspjesi ove reprezentacije promovisati moju drzavu i podariti razlog da vecina ljudi, koju ovu drzavu i njenu reprezentaciju dozivljavaju kao svoju, barem na kratko zaboravi svakodonevne probleme i da budu jedno. Nije bitno odakle su igraci, nije bitno kojim jezikom pricaju i koje su nacionalnosti. Bitno je da su tu, da zele da igraju za reprezentaciju nase drzave, da zele da nose dres sa grbom nase drzave, da zele da doprinesu uspjehu reprezentacije nase drzave a to sto kroz igre za nasu reprezentaciju mogu doprinijeti i svojoj promociji, skrenuti paznju na sebe i obezbijediti neki bolji klubski angazman - utoliko bolje, to je normalno i prirodno!

E VIVA!!!
    GAME OVER!!!! Utuljuj Ligu Šampiona, IGRICA JE OBRNUTA, dajte nešto novo!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ko pocne raspravu o volkovu ima ban na mjesec dana, i necje me zanimati jel od juce na forum ili je 10 god, mislim da je serhijev post objasnio sve
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!
    obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Smijemo li lijepo da pišemo o njemu ili je sve zabranjeno..valjda smijem pitati,neću valjda ban zbog ovoga dobiti (pu,pu,pu)

Ajde malo prognoze rezultata Češka vs Crna Gora
    Prva utakmica 1-2
    Druga utakmica 1-0

Page 833 of 2251 FirstFirst ... 33373378382382983083183283383483583683784388393313331833 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)