View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%
Page 832 of 2251 FirstFirst ... 33273278282282882983083183283383483583684288293213321832 ... LastLast
Results 20,776 to 20,800 of 56262

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Montenegrino-CT View Post
    Nijesam ja skaut FSCG pa da znam po imenima tačno ..nemoguće je da nemamo crnogorca za tu poziciju...
    onja bek iz fk lovcen je najbolja opcija protiv sutjeske je rasturao sa njim na niko nece moci nista

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Quote Originally Posted by holjo View Post
    9 godina sam proveo na Cetinju, i vidim da se tamo nista nije promjenilo. Ostali ste ultra crnogorci, ali treba se malo mijenjati i postati flexibilan za neke stvari.
    Holjo ne shvati ništa od ovoga kao tebi upućeno,drago mi je da si proveo među cetinjanima toliko vremena i iskreno se nadam da ti je bilo super i vjerovatno jeste..
    Nema ovo veze sa ultra i sl. ovo je dovođenje nekoga kome je Crna Gora rezervna (guma) i što ja sad da mislim o njemu?

Thanks Thanks Given 
    103
    Thanks Thanks Received 
    10
    Thanked in
    8 Posts

ne slažem se sa ovim, zbog negovih istupa u medijima, licitiranja, slika sa nacionalnim nabojem, ali pare i šansa da zaigra na EURO, čine svoje..

ako već ne postoji šansa napravit igrača iz naših mlađih kategorija (kad već tu imamo stručnjake za selektore ), ne bih ni dovodio igrače iz srb, hr ili bih.. previše je tu politike, no ajde..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Quote Originally Posted by djordjeto View Post
    onja bek iz fk lovcen je najbolja opcija protiv sutjeske je rasturao sa njim na niko nece moci nista
    Deset puta je veće ironije u dovođenju bikova nego u tvom komentaru ..najmanje je bitno dali je iz FK Lovćen ili nekog drugog kluba...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Previse, previse gluposti... Pozdrav i sve najbolje!
    Hrabrost nije odsutnost straha, vec otpor prema njemu!

Bolje imat' cerku kurvu, nego Stiva Kera!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Dobro je. Sad je konacno rijesen lijevi bek. Jovanovic i ovaj se mijenjaju, i odlicno.

Shto se tice ostale price, opet cu ponoviti: kad jedna Italija, Francuska, Engleska mogu na ovakav nacin da dovode igrace, ne vidim zashto ne bi mogla CG sa 600000 stanovnika. A imam neki osjecaj da ce svi redom da ga dizhu u zvijezde samo li prvu utakmicu koju bude igrao odigra dobro.

Shto se tice lijevih bekova, jedino imamo Jovanovica na nivou na toj poziciji. I on shkripi,jer je prirodno shtoper, ali moze da prodje. Pejovic i Bozovic su vise puta dokazane kese, a ostatak su igraci iz poluamaterskih klubova koji teshko da bi spali u Lihtenshtajn. Stoga, odlicna vijest.

I naravno, sve najbolje Volkovu, srecan dolazak u nashu reprezentaciju!
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Holjo ne shvati ništa od ovoga kao tebi upućeno,drago mi je da si proveo među cetinjanima toliko vremena i iskreno se nadam da ti je bilo super i vjerovatno jeste..
    Nema ovo veze sa ultra i sl. ovo je dovođenje nekoga kome je Crna Gora rezervna (guma) i što ja sad da mislim o njemu?
    Gledaj na ovo kao neko prelazno rjesenje, tek smo oformili reprezentaciju. Kako budu prolazile godine, tako ce se (nadam se) i infrastruktura nasih terena poboljsati. I tek cemo onda moci da izbacamo kvalitetne igrace, i samim tim necemo morati da "uvozimo" igrace sa strane. Tako da moramo biti strpljivi, nista se ne pravi preko noci.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Quote Originally Posted by Recordare88 View Post
    A imam neki osjecaj da ce svi redom da ga dizhu u zvijezde samo li prvu utakmicu koju bude igrao odigra dobro.
    Ja znam makar jednoga koji ga neće dizati u zvijezde osim ako ne postigne autogol

Thanks Thanks Given 
    578
    Thanks Thanks Received 
    775
    Thanked in
    389 Posts

Dobro je. Sad je konacno rijesen lijevi bek. Jovanovic i ovaj se mijenjaju, i odlicno.

Shto se tice ostale price, opet cu ponoviti: kad jedna Italija, Francuska, Engleska mogu na ovakav nacin da dovode igrace, ne vidim zashto ne bi mogla CG sa 600000 stanovnika. A imam neki osjecaj da ce svi redom da ga dizhu u zvijezde samo li prvu utakmicu koju bude igrao odigra dobro.

Shto se tice lijevih bekova, jedino imamo Jovanovica na nivou na toj poziciji. I on shkripi,jer je prirodno shtoper, ali moze da prodje. Pejovic i Bozovic su vise puta dokazane kese, a ostatak su igraci iz poluamaterskih klubova koji teshko da bi spali u Lihtenshtajn. Stoga, odlicna vijest.

I naravno, sve najbolje Volkovu, srecan dolazak u nashu reprezentaciju!
    Primjeri?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ja znam makar jednoga koji ga neće dizati u zvijezde osim ako ne postigne autogol
    Znam i ja, ali pod svi podrazumijevam velika vecina... Mada, zar ne znash da su Volkovi porijeklom sa Vucjeg Dola pa emigrirali u Rusiju(Volk=Vuk), a onda doshli u Srbiju posle Oktobarske revolucije. Nash choek, kazhem ti ja

Thanks Thanks Given 
    103
    Thanks Thanks Received 
    10
    Thanked in
    8 Posts

ne pravi se naivan, bar ti to nijesi!! dobro znaš da niđe veze nema naturalizovanje stranaca u italiji ili engleskoj, i dovođenje srbina ili hrvata da igra za crnu goru, a odlično znaš i zbog čega..

stvar je ličnih afiniteta, ali meni se više sviđa politika atl.bilbao-a, nego intera, city-ja i sl, đe trećina igrača ne zna ni da se sporazumije sa navijačima!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

E ako je porijeklom sa Vučjeg Dola onda ću morati razmisliti o svemu što sam napisao,možda je i sa Cetinja ko to zna
    Nadam se da neće igrati u baražu da mogu navijati..
    Last edited by Montenegrino-CT; 26-10-11 at 14:19.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by johnny bravo View Post
    Primjeri?
    Thiago Motta, Kamoranazi Italija, Gerald Asamoah Njemacka, Marcos Senna-Shpanija, Deco,Bosingwa-Portugal, i tako dalje i tako dalje...Ne mogu trenutno nac za Francusku i Englesku tacna imena, ali znam pouzdano da igra mnogo momaka rodjenih u Francuskoj/Engleskoj, ali sasvim stranog porijekla. Diarra jedan, drugi, Welbeck, Agbonlahor, Nasri, Zidane, Giorcaeff i tako dalje...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Slazem se sa Montenegrinom.Ipak trebaju bit igraci koji su iz Cg,sad sto to rade ostale zemlje to je njihova stvar.To sto je on bolji od ostalih to je glupost jer se reprezentacije pretvaraju u klubove pa se moze dje se oce.Treba se ugledat na ove momke od prije par dana....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by kimi pg View Post
    ne pravi se naivan, bar ti to nijesi!! dobro znaš da niđe veze nema naturalizovanje stranaca u italiji ili engleskoj, i dovođenje srbina ili hrvata da igra za crnu goru, a odlično znaš i zbog čega..
    Znam zbog cega, ali sam odlucno protiv toga,zato mi je i milo da igraju. Pa neka politika pozdravi i zaobidje makar jedan sport.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

E ako je porijeklom sa Vučjeg Dola onda ću morati razmisliti o svemu što sam napisao,možda je i sa Cetinja ko to zna
    Moguce, ali ovo za Vuciji ti je pouzdano

Thanks Thanks Given 
    578
    Thanks Thanks Received 
    775
    Thanked in
    389 Posts

Thiago Motta, Kamoranazi Italija, Gerald Asamoah Njemacka, Marcos Senna-Shpanija, Deco,Bosingwa-Portugal, i tako dalje i tako dalje...Ne mogu trenutno nac za Francusku i Englesku tacna imena, ali znam pouzdano da igra mnogo momaka rodjenih u Francuskoj/Engleskoj, ali sasvim stranog porijekla. Diarra jedan, drugi, Welbeck, Agbonlahor, Nasri, Zidane, Giorcaeff i tako dalje...
    Potpuno druga stvar. Za ovoga Volkova ne znamo ni je li ikad bio u Crnoj Gori. Sa druge strane, svi ovi nabrojani igrači su duže vrijeme živjeli i radili u zemljama za koje igraju.
    Last edited by johnny bravo; 26-10-11 at 14:40.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

pavicevic pekovic drincic koliko ja znam isti slucaj ko Volkov pa evo se bore ya repku i sve treba sacekati tog volkova sve nas na forum posvadja prvo da viidmo igranje i zalganje pa cemo onda kritikovat ili hvaliti polako te momci.

A beciraj krsni crnogorac pa nikome ne smeta

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Potpuno druga stvar. Za ovoga Volkova ne znamo ni je li ikad bio u Crnoj Gori. Sa druge strane, svi ovi nabrojani igrači su duže vrijeme živjeli i radili u zemljama za koje igraju, što je potpuno razumljivo.
    Volkov je mlad, ima kad i da zhivi i da radi i da igra. Deco se poceo pominjati tek kad je iz Brazila doshao u Porto recimo, a imao je mozhda koju godinu manje nego Volkov.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Potpuno druga stvar. Za ovoga Volkova ne znamo ni je li ikad bio u Crnoj Gori. Sa druge strane, svi ovi nabrojani igrači su duže vrijeme živjeli i radili u zemljama za koje igraju, što je potpuno razumljivo.
    Kakve veze ima jel bio kad u cg il nije mislim prica ti je skroz out po tvojoj prici onda 50 % nase repke ne bi trebalo da igra za nju

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

FK Crna Gora. :burp:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Vladimir Volkov (bikov)
    9. Šta ti je najveća želja da ostvariš u narednom periodu u karijeri?
    Imam mnogo želja, ali pre svih ostalih istakao bih jednu od njih, a to je da obučem dres reprezentacije Srbije.

Pravi Crnogorac nema što..
    Last edited by Montenegrino-CT; 26-10-11 at 14:30.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Djordjeto ja sam mislio da si ti ozbiljan sagovornik a ti postavljaš slike uradjene u fotošopu..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Vladimir Volkov (bikov)

Pravi Crnogorac nema što..
    Montenegrino majku mu, ovaku su do prije 10ak godina iz sveg srca mahali predsjednik CG i doskorasnji premijer, pa vala kad mogu oni obavljati te funkcije mozhe i Volkov igrati fudbal, kad to vec radi dobro. Ne budi na kraj srca

Page 832 of 2251 FirstFirst ... 33273278282282882983083183283383483583684288293213321832 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)