dosta dobro, hranim se po kućama, pa tu uštedim, inače bi bankrotirala.
eto tako...nije lose...
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
dosta dobro, hranim se po kućama, pa tu uštedim, inače bi bankrotirala.
nothing comes from violence and nothing ever could
Ovo je najbogatiji forum na svijet
a ima se tih paruljina...
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Zvoncice, laik sam u toj oblasti (nemam djecu jelte) ali ova prica mi je skroz nepotrebna. Ne vidim kakava je potreba djetetu placati licnog tutora iz par jezika i jos par predmeta , jer ako ne moze u skoli to da nauci + dodatni samostalni trud (Internet svi imamo ? ) + pomoc roditelja kolko se ima vremena i znanja, onda mozda nije za to. Ne moramo svi bit doktori, poliglote i matematicari, ima jos puno lijepih zanimanja.
A i sto se tice sporta, pretpostavljam da nisi ni ti , kao ni ja u djetinjstvu , isla u "balon sale" , na "aerobik" i "zumbu" , nit su mi kupovali kopacke da bi trenirao fudbal , nego 90ih ni loptu normalnu nismo imali, ali isto smo po citavo ljeto bili van kuce, a ne na "fejsu" , pa smo bar fizicki zdravi . (za mentalno zdravlje ne bih garantovao - pocev od sebeali razlog za to ponajmanje trazim u nemastini) .
ja ne prodjem mjesec![]()
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
Сад сам дао 100 еврах двојици дјечака да се преда мном боре голи до паса, што ти је младалачка жеља за побједм и зарадом!
Сјутра ћу да зовнем роме у машу да ме гледају како једем бифтек.
Има се тих паруљина....
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
zato ti je i nepotrebna. Neću detaljisati, ali vrijeme se drastično promijenilo i mislim da je u interesu svakome da dijete usmjeri na sport upravo zbog interneta, igrica i nezdravog načina igranja i druženja! Dijete se kroz sport uči mnogo čemu, a danas se plaća sve, manje više.
Složiću se da je potpuno nezamjenjivo vrijeme koje smo u odrastanju provodili van kuće, ali nažalost danas djeca iako se druže (što nije ni primaći nekadašnjem druženju), druže se po igraonicama ili po sobama uz kompjutere...ako se uopšte druže![]()
Nego, tu ću stati, imaćeš djecu pa ćeš mi onda reći da li ćeš im dati pare (ako ih imaš, naravno) za čas kod nastavnika matematike, ili za kurs engleskoga...ne zato što su djeca glupa, nego što su nastavnici nekad nezainteresovani da djeci objasne (nijesu stimulisani, svega im je preko glave), nemaju vremena da se posvete, programi su uglavnom preobimni, a učenici preopterećeni, a djeca kao djeca, milije im je da pričaju o igricama nego o matematici, naravno...
Ako nemaš, onda nećeš, nego ćeš onako kako moraš, ali ćeš biti vrlo frustriran što tvoje dijete ne može da postigne ono što je ispustilo u školi.
I tu si u pravu, ne možemo svi biti poliglote, doktori, ali majku mu, nekako baš mislimo da su naša djeca predodredjena upravo za to, a tudja vala i ne moraju biti
što te to čudi, uvijek to prolazi i vidjela sam bundu, bukvalno krznenu bundu za bebu i isto pitanje sam postavila i dobila isti odgovor kao ti![]()
Last edited by zvoncica; 25-10-11 at 02:53.
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Za djecu se pare najlakse daju... Ja necu papuce za ljeto da kupim od 20e jer znam da ih ima i za 10e (s obzirom koliko ih nosim i to je puno), a za dijete ladno das 25-30e ako su "slatke"...
Originally Posted by Nk-001
Prolaziš kako možeš s onim što imaš.
Ja sa 250 skrpim mjesec.
U nekoliko navrata sam imala i 700 mjesečno, ali to zgulim za 10 dana, jer nadoknađujem sve što nisam mogla sa ovih 250.
Od 50 do 150 eura i da pjevam.
meni je to tolko forisaranje djece, i spremanja prvo fail kao roditelja, drugo sto rekoste , da nam coce bude najpametnije, pa od djetinjstva osta nula !!1 i onda se drogiraju i bijesne sa 18 ......................
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Mogu da izmislim život i sa najminimalnijim minimalcem. Jebiga, dijete sankcija, ne znate vi kako je bilo u Beogradu devedesneke...
Зашто ме мрзиш што волим Шешеља?
ovdje se izlgeda bruka zivi.. niko ispod 1-2 000 ne trosi jbt..
trzaj..
i da je istih godina u pg bilo blagostanje ;p
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Imam dvije sestre od ujaka, 4 i 2 godine. imaju dva svoja ormara garderobe (zara, mango, armani, i ostala kompanija). svaki dan da mijenjaju imaju za godinu dana, nikad isto da obukusve to prelijepo izgleda i stoji, ali isto je mnogo, pogotovo što ne mogu dugo ni nositi tu garderobu
Last edited by Ra's_Al_Ghul; 25-10-11 at 13:52.
Svercovalo se. Bilo nas je Jugovica. Frankfurt na MajCi.
Na drum palo nebo malaksalo...
Frankfurt am Main!! Deutschland ! Es freut mich sehr Deutschland zu sehen
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks