A nema sto sramotnije bit od mene
prosli vikend puknem samo na rosenborg...juce puknem na barcu,ceko sam samo nju 4+ za 881 euro...danas cekam samo fenerbahce za 361 euro i ne dodje...neznam dokle vise... puuuuu![]()
Jos malo cu da izbaci tikek da vidite..znaci blago receno sramotno,sramotno...lion me samo izbaca..
" Ko te kara,nek ti piše pjesme! "
A nema sto sramotnije bit od mene
prosli vikend puknem samo na rosenborg...juce puknem na barcu,ceko sam samo nju 4+ za 881 euro...danas cekam samo fenerbahce za 361 euro i ne dodje...neznam dokle vise... puuuuu![]()
Druze ja ne znam sto ste se vi zakacili za taj Viljareal,ja sam znao da ne moze da dobije realno,zato sam i odigrao x2...
LION smrdljivi je najgora i NAJODVRATNIJA ekipa na planetu,piiiiiii...zapalit ih treba...
Celzi i Lion(danas i svaki put kad sam ih odigrao) su me danas zavili u crno,eto tako.
danas je cudo realnih rezultata bilo, al i nerealni isto...![]()
samo treba ispostovatg one sto su u formi i to je to...
tutti quanti cantano e bevono per te!
nesto sam gledo sjutra bi mogli da dodju west hem i besiktas...
psv, twente, ajax WTF ... valja preskakat ove idiote od sad... nidje veze sto se cini..
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
jel da bog komsho.
tek sad vidim da je sosijedad, srecom izjednacio![]()
Je li moguc dobitak
![]()
ahghahahahahhhhahahahhahahhhahhahah bravo bravo!!!DDD
Nordsjelland dnb2
ucd dnb1
kvota: 34,76.... da se proba
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Sto znaci ovo brate?
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
I ja se pridruzujem pozdravima.
probo bi za danas jos vaslui 2-x / x
Bilo bi dobro ispratiti Besiktasa i WestHam-a po 3+ sa malo vecim ulogom
Who let the dogs out
Ima li ko vec sad kakve "sigurne" fikseve za ovo vanredno kolo? Moze li Celzi protiv Arsenala?![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks