BMS ubjedljivo najbolja, evo gledam modern family trecu sezonu ali mi je malo dosadila. Ima li sto jos tipa BMS, entourage ili californication da se mozak baci na otavu?
bas bezveze lik,samo je u pocetku bila interesantna...
Be who you are
Do what you do
Not win or lose
BMS ubjedljivo najbolja, evo gledam modern family trecu sezonu ali mi je malo dosadila. Ima li sto jos tipa BMS, entourage ili californication da se mozak baci na otavu?
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Od ove 3 nove shto su pochele ili treba da pochnu, shta mislite, valjda se ovako zovu "Grimm" , "Once upon a time" i "Alkatraz" ? Tek danas prochitah neki text, pa me interesuje shto mislite vi shto pratite ovo malo vishe i pazhljivije od nas ostalih, treba li obratit paznju na neku posebno ili neshto slichno?
Vidjeh da ovu Alkatraz glumi Hugo iz Lost-a.
http://www.imdb.com/title/tt1843230/ - Once Upon a Time (pilot e1 , 23 oktobar valjda) (nekakvi mix kako rekoshe Harry Pottera i Losta :P)
http://www.imdb.com/title/tt1830617/ - Grimm (28. oktobar)
http://www.imdb.com/title/tt1728102/ Alcatraz (tek treba da krene)
Last edited by Tz-ObeLiX; 22-10-11 at 00:03.
ja napisah nedje iznad za Grim-a, a ove ostale nisu jos pocele cini mi se
Play for that money boys, play for that money, fuckin' money
Čitao sam odlične kritike za Once Upon a Time.
Fan sam Jennifer Morrison iz House, Ginnifer Goodwin pamtim još iz Ed, pružiću im šansu.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Meni se Person of Interest mnogo svidja. Ideja je interesantna, kao i likovi za sad. Orvelovska ideja, ali sa malim preokretom. Mislim da je pun pogodak to sto tako malo znamo o glavnim likovima. A Michael Emerson kao i uvijek fenomenalan. Ima sanse da se razvije u mnogo dobru seriju. Za sad mozda mnoge podsjeca samo na jos jednu policijsku seriju, ali ima dosta potencijala za rast.
Last edited by VanjaTheMan; 22-10-11 at 02:25.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Homeland odlican
Boardwalk Empire odlican
Dexter - ka dexter
Imamo tri top serije koje sad idu... Homeland mi se bas prijatno iznenadio, iako sam bio malo skeptican posle nekih komentara odje o losoj glumi
Tu su jos Modern family, Desperate housewives i the vampire diaries (ove zadnje dvije pretpostavljam da niko ne gleda)
Koga je gladni otac pravio, dovijeka ce gladan bit...
It's Always Sunny, nakon cudne prosle epizode [koja je izgledala kao da je neka druga serija u pitanju] se vracaju sa josh jednom kickass epizodom. Carski je kad god hintuju na Dennisa kao potencijalnog rapista![]()
DICIOTTO
Možda Rescue Me ?? Mada nisam gledao osim 2 epizode. Nešto kao Californication samo što je po meni Denis Leary 50x jači lik
:
VS.
![]()
Last edited by Rakun; 22-10-11 at 15:30.
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
E ne moze bit veci lik od ovoga, trika nema!
DICIOTTO
Ništa te ne košta da skineš jednu epizodu Rescue Me i da se uvjeriš
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Skinucu, ali se ne mogu zamislit da je veci lik od Duhovnog. Eto, probacu da se razuvjerim.
DICIOTTO
skidam odmah, hvala na savjetu!
Odgledao pilot epizodu Once upon a time. Serija obećava.
Peace,Love,Unity & Respect
for one another !
The Walking Dead
http://www.imdb.com/title/tt1520211/
Odgledao sam prvu sezonu, i mogu reći da sam prijateno iznenađen.Nema puno serija na ovu tematiku, a da su kvalitetno odrađene.
Konačno se počelo i sa prikazivanjem druge sezone, za sad samo jedna epizoda online...
Druga sezona Walking Dead ide na Fox Crime ponedeljkom. Sutra je druga epizoda [veceras je u USA]
Ja nisam siguran da cu izdrzati josh mnogo vise od druge epizode.
Elem, 8. januara se vraca:
Evo nadjoh torrent za sve sezone Shameless UK. Trebace vjecnost da se skine, ali cu ici sezonu po sezonu. Nego, prije nego pocnem da vas pitam je li vrijedno cekanja? Generalno, britanski humor mi je najjace nesto, i sve britanske verzije su mi generalno bolje od US verzija. Pa, da li ova serija uopsteno valja cemu?
DICIOTTO
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks