vidim ja da je odje pojedinima frka s vremena na vrijeme. kum mi daje pare na kamatu, pa cisto da znate...
K'o i uvijek gas do daske (necu urbano, ja sam ljakse)
Mora da koristite neke najeftinije sastojke jer mene kad pravim pizzu ispane taman koliko i kupovna ako ne i vise.
I ne, ne pravim tijesto sam i tih ~euro sto se potrose na tijesta su sigurno manje nego kvasac i sastojci za tijesto, pa struja i vrijeme pec i spremat to...
Mada ako vam je cilj sto jeftinije proc, uzmite malo leba, sira i sunke sa kecapom pa se pravite to da je pizza![]()
rm -rf /
dodji kod mene naucicu te brzo da vidis kako moze kad se mora
Hvala hvala, danke scho(e)n Zvonce. Vielen dank. Nedje cu se malo pomuchit pa ga napravit , da vidim kako ce da ispane.. A ima li dje gotovo tijesto da se uzme a da nije ono polupecheno iz prodavnica?
sa 1 000 000 :P ma salimm se :P :P :P
Nismo znali :roll:
kEDOWN, postovan si na ovom forumu, ali ovo boldovano nema apsolutno nikakve veze sa onim sto si ti naveo. Nisam hejter, ali mora sam, prastaj.
Inace malo citah sto se ovuda pise, i znaci bruuuka kako se dobro zivi u lijepoj nam drzavi. Jbt, je li cijeli forum u DPSDP?! Studenti po 600-700 eura mjesecno, zajebajete li me to?! aj da zaradite te pare, no sve od roditelja se trazi.
No dobro, ovo je zemlja cuda.
Laku noc.
OT: ja i žena, 800-1000€ mjesečno minimum, sa svojim krovom nad glavom (tj. nismo podstanari)!
Računi:150-200€, hrana:300-400€, gorivo:100-150€, ostale potrebštine(održavanje kuće, kozmetika):100€,
razno (neki izlazak/nešto za kuću/garderoba/tehnika):50-200€
To je stvarno neki minimum za iole normalan život, sve ispod te cifre je nemaština (sad će biti raznih komentara vjerovatno).
Mada i mi često pijemo socijalni sok (sok na rastvaranje) :biggrin:, i daleko od toga da je to cifra sa kojim se "opušteno" živi.
Ali biće bolje jbg... :very_drunk:
Teke, ima li ovđe neki da nema ženu, a da nije student...
da podijelimo troškove?
Sell the Vatican, Feed the World!
Ima li ko ođe da zivi od 150€ mjesecno, ili da im plate uopste ne isplacuju?! Bas ga dobro zivimo, a sve se nema...
Ja potrosim oko 2-3 hiljade mjesecno... Sve se pitam kad ce mi pokucat na vrata povjerioci.
Zivim sa mojima, student sam...ne radim...
Vozim auto, na gorivo ide 50-70 eura.
Telefona 30-40 eura...
Onako za ostala troskarenja imam 100 eura. Hranu ne placam...
Sa 200eura, i to stisnuto, bez hrane
Šta, nisi upoznat da živiš u dobroj zemlji ???? Đe je prosječna plata za srednju stručnu spremu preko 500E, đe nema fakultetski obrazovanih sa platom ispod 1000+ E
Fakat je da je prosječna plata oko 500E (Direktor neke banke sa platom od ~10.000 pokrije posjek za 20~30 ljudi). Ja jedem jagnjetinu ti suvi kupus, u prosjeku jedemo sarmu
Misliš zato što se ne govori istina ?? Davno je prošlo vrijeme kada samo imućniji imaju kompjuter i internet
Ima nevjerovatnih postova na ovom topicu,
Momak bez obaveza ne može da prođe mjesec ispod 700~800E i slične izjave.
Ta priča da se troši na kozmetiku 100E mjesečno ne da je glupa nego nemam riječi.
Ne vdim šta posebno za muškarce može da stoji 100E mjesečno (idete li na depilaciju, razne masaže i sl.)
ja imam 2~3 kvalitetna parfema, 2 dezodoransa,kupku, pastu za zube,vodicu za zube, pjenu za brijanje i Gillete fusion za koji kupujem patrone i mjesečno trošim na šišanje 10~15E. ĐE SU TU 100E. Parfemi su veoma skupi ali ne kupujem ih svaki mjesec
Najrealnija/normalnija izjava je:
Ko živi sam i u svom stanu/kući može glatko bez štednje,ali i bez prosipanja da prođe sa 300~400E mjesečno
Last edited by Rakun; 22-10-11 at 17:49.
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Ziva ti je to istina... Mada ljeb ce pojeftinit, a mozda i dizel, ali ne sumnjam da si i to ukalkulirao.
Ajde ovako:
Mr_Gospodin_Signore kolika ti je plata ???
NSX kolika ti je plata ???
Last edited by Rakun; 22-10-11 at 19:50.
zvanicno zakonski minimalna![]()
She is only here to annoy herself!
Pretpostavljao sam, ali o tome ćeš se brinuti kad odeš u penziju ili kad zatrudniš. Mada pošto svake godine podižu stzarosnu granicu neka ste mi zdravo ali dosta nas neće viđeti tu penziju.
Pravo stanje stvari ?
Last edited by Rakun; 22-10-11 at 19:54.
NSX je krimos, zato vozi M5 da bi sto brze drogu prenio
:mrgreen:
rm -rf /
ela neka si me ti odruka![]()
rakune nekad je 500 a nekad malo vise...nemam standardnu platu![]()
She is only here to annoy herself!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks