A je li mercedes genaralno lose auto brate?ili se to odnosi na novije modele? svi pljuju nesto![]()
Pa frende, ne vidim tu nista lose ako je auto dobila od tate...pa cak ni od momka.
TAKUMI
A je li mercedes genaralno lose auto brate?ili se to odnosi na novije modele? svi pljuju nesto![]()
Noviji su problematicni.
Najgori su bili ovi srednji - od prvog okasa, preko ML-a, S-a, drugog okasa...
TAKUMI
i R klase![]()
(nečitko)
Naravno...i GL...
TAKUMI
ja koliko znam vozio je momak jedan...tj brat i 3 sestre...iz kotora...momak 18-19g...
http://dnevnik.hr/vijesti/crna-kroni...jka-i-sin.html
Posto je kriv vozac audija, no "ljudi" prije vjestaka osude vozaca audija samo da bi se sprdali (i to sa ovakvim stvarima) obraza BEZ
Ja sam mislio da se ovo ne moze desiti ovima sto imaju super cool vozila jer su oni pro...
http://www.blic.rs/Auto//280737/Suda...a-Nirburgringu
jbg ali to je staza i nikome se nista nije desilo, da se ovako nesto desilo na putu bilo bi poginulih..
She is only here to annoy herself!
Zato ne treba ic 150 na sat nasim putevima, no dzab se prica jer ako imas super cool brzi mega giga auto onda mozes![]()
A vidji sto je ostalo od e36...
Ma tamo cesto ima sranja, ali to je OK jer je staza u pitanju.
TAKUMI
nadam se da nisi mislio drzavnu bezbjednost dovoljan je da radis u drzavnu firmu.![]()
nije bogme kontrolisu te MN tablice ako je u pitanju agencija za zastitu zivotne sredine i ostalo sto nema direktne veze sa MUPom![]()
Ja to jos ne vidjoh.... Mada Bog te cuo![]()
Iznad Budve, znaci od prve krivine do zadnje prije one pravine je previse klizavo, ili ima nafte ili ulja, bas je gadno. Pazite se!
TAKUMI
vazda je tako kad padne kisha posle duze vremena...
(nečitko)
Ne, svugdje je bilo OK, jedino tu, ali tu je CBC...
TAKUMI
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
kako je od ovoga stradao dzip uopste ne izgleda unisten?
Možda je infarkt.
e ni meni nije jasno tu nista
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
There are currently 11 users browsing this thread. (0 members and 11 guests)
Bookmarks