Ajde ona cu vidjet tu da se registrujem
Pa nema, o tome se ovdje prica evo pola godine...
Jedino entropay...
Njak Njak Njak
Ajde ona cu vidjet tu da se registrujem
Moze Entropay da se registruje. Meni isto nije prihvatilo obnovu kartice na PayPal kod PG banke.
Sto se tice brzih posti, sve sto se preko njih naruci uvecaj za 60e jer mora i spediter da se angazuje nezavisno od iznosa. To je bio slucaj sa UPS, DHL i Fedex, TNT. Evo sad cujem da nije sa DHL-om. Spediter se iz nekog razloga ne angazuje kad roba stize na nasu postu tj preko npr. Deutsche Posta-a ili USPS-a.
γνῶθι σαὐτόν
I mene isto. Neke su mi refundirali i rekli kako su paketi vraćeni jer poručilac nije mogao bit nađen. Nešto pleka ova naša pošta izgleda.
Stize meni iz kine no problemo
Njak Njak Njak
Kinezi su imali nedavno neke praznike pa nisu slali nista 4-5 dana. Mozda je zbog toga.
moze li libertyresive da se koristi iz CG ima li neka fora ili nesto?
Nista ne brinite oko produzavanja kartice, meni je sad isticala u septembru, i bez problema sam je produzio, samo sam poslednjag dana u mjesecu pred isticanja usao na PayPal, posao na Edit-ovanje kartice, promijenio datum isteka i CVV kod, autorizovalo mi je euro cini mi se da potvrde, i sve je proslo bez problema, i i dalje kupujem sa njom na eBay bez problemaZnaci nemojte se zeznuti da je maknete
![]()
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
Pa Igor kaze da je to prvo uradio i nista
Njak Njak Njak
Evo ja ti kazem da sam to uradio bez problemaCKB Visa Electron + Slovenija... Imam taj nalog jedno 3-4 god sigurno...
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
Znaci sanse su mi za sad 50:50 ka dodje kobni trenutak![]()
Njak Njak Njak
zna li ko sto za ovaj liberty resive?
Što je ovo,koja je muka sa pošiljkama iz Kine. Ili mi ih neko krade ili je zastoj. Danas su mi neke stigle naručene 10tog, a neke koje čekam po 30+ dana još ne stižu. Najbolje što su pojedine od istih prodavaca na koje čekam već neko vrijeme.
okle narucujes ti to kinesko sve ?
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Vidim na nas tracking da
sad ne znam dal da cekam da vidim koliko postaru treba da donese, mada vikend je sad, ili da odem(dje?) i uzmem.
21-10-2011 15:47 81200 Postanski Centar Razmjena Posiljka prispjela
A nesto u vezi one posiljke iz HK sto mi nije stigla, pise ovako na tracking nas:
16-08-2011 15:20 INO Razmjena 30-Prispece u izmenicnu postu 16-08-2011 16:20 INO Razmjena 35-Slanje na domacu lokaciju 16-08-2011 16:20 81102 PODGORICA 2 Razmjena IPS domaci saobracaj 17-08-2011 18:39 81000 PODGORICA Dostava Prijem posiljke 17-08-2011 18:39 81000 PODGORICA Razmjena Posiljka Preuzeta 17-08-2011 22:40 INO Razmjena 301-Zatvaranje vreca i otprema
a na njihov returned to sender 28mog.
Ovo posiljka preuzeta me buni, da nije ko to ukrao posto znam da meni nista stizalo nije pa da ih zovem i zalim se opet...
rm -rf /
Postalo sa base.com 30.sept., još nije stiglo. Za koliko vama stize sa ovoga sajta?
Postalo sa tinydelal 28.sept stiglo 14.okt.
signachur
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks