ozb.kakva je zimska guma na kisu?
f6
A u Kotor je cesto snijeg.....smetovi po 4 metra![]()
U svakom slucaju ne mogu bit losije od celestonki koje su bile na auto. Skoro sam na felm(/g/n)e vozio.
Kolika ja rezerva na mercedesa 124?![]()
Oko 8 litara.
TAKUMI
htio sam da pitam da nije ko vidio slucajno nedje da se prodaju osvezivaci vazduha_GUMENE JELKICE...samo me ta vrsta osvjezivaca interesuje,ne one konzerve ili one sto se stavljaju na ventilaciju a ni one matracne papirne..samo gumene ako je neko vidio
Staklo od suvozacevih vrata nece da mi se podigne se.U pitanju je elektronski podizac,dakle,ono nekih par cm. krene,i potom,kao da ga nesto blokira i samo se spusti nazad..U pitanju je Audi 3,'97.god.,ako su bitne te informacije.. ,sta moze biti,neko mi rece nekakvi motor od toga podizaca.,nemam pojma,samo koliko bi kostao taj dio ili popravka..?
"The Death Is Not Anything,ButLiving Conquered Means, DieingEvery Day"-N.B.
Mislim da nije motor, čim može da se pokrene i vrati, popravka ti je uglavnom nekih 50ak eura, kod naših gulikoža
pa i ja pomislih to,posto ga on kao sto rekih digne 2,3 cm,i onda kao da ga nesto blokira sam ga automatski vrati..moracu poci vidjeti to..u sl. da je motor,koliko bi kostao,polovni,nov,kako god
Motor nije, to sto ga vraca nazad je senzor prepreke. Znaci nesto mu smeta da ide do gornje tacke.
Mozda podmazivanje klizaca bi rijesilo problem. Ili, mozda je sajla u kitu.
TAKUMI
Kada bi ljudi koristili pretragu.... Ja imao problem i sve napisao, ali dobro ...
Fabia,hvala na obrazlozenju,a 'Gad',u pravu si,ali ishitren biH..pa i ne pomislih da je vec bilo o tome teksta.
Last edited by ObI; 21-10-11 at 18:44.
Ima li neki dobar majstor da mi pretrese svo auto i kaže šta mi fali i đe mi fali.
Samo da nije Ljetopis, na njih sam ljut kada su mi sređivali kvačilo, tobaš ga popravili i poslije par dana opet isto, završio prviatno za 15€.
Mercedes w202.
PS, ja uzeh GUMEX gume, veli moj kolega da su dobre, pa da mu vjerujem.
Gumex ? Sto je to ? Koliko si ustedio u odnosu na neke provjereno kvalitetne?
Na gume se uštedi jedino ako uzmeš najskuplje![]()
gumex? opucili su se da smisle ime
nego google nije cuo za taj gumex![]()
Last edited by E_K_V; 21-10-11 at 20:05.
To ti je poljska firma AFAIK, koma naravno.
TAKUMI
nema veze ako gugle nije cuo za gumex... Mora da je bolji od continentala npr, ali se jos nije probio, kao npr Metabond![]()
Originally Posted by my name is ...
Durex, gumex isti ****, guma glavu cuva![]()
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks