Je li realno da ovi maleri iz PSG-a ne mogu go da daju, bruka..
Je li realno da ovi maleri iz PSG-a ne mogu go da daju, bruka..
a samo da će lacio i psg dat po taj go, no chantome gnjili dobi drugi zuti usta ga *****
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
psg 2 CRVENA... kakvi penali![]()
aaaa je li realno, i to opet drugi zuti.... na zadnjih 5-6 tiketa obavezno mi jedna ekipa mora dobit crveni karton, na ovaj zadnji tiket 3 crvena u usta ih mutava vrljava
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
ljudi ovaj stouk predobro igra u ovu ligu evrope
Lambda
a psv jos jednu pobjedu nanizao u goste, kao i metalist danas ranije
Who let the dogs out
čeka se vikend :-)
Kako se igra na bet365 igra gg3+?
nema toga tamo da ja znam, nego sam izbacio kvotu iz meridijana posto sam to tamo odigrao, a 3+ na bet365
Who let the dogs out
Mogu li se ove pare sa kladionicameridian.me podići u kladionicu Meridian (uz broj kladiteljskog računa) ?
ja to nisam probao, ako neko jeste neka kaze... Znam da moze da se uplati preko kladiteljskog racuna u nekoj kladionici, ali za isplatu ne znam
Who let the dogs out
mozda ove sedmice probat talijane na golove igrat... poslje onih 0:0 rezultata moro bi panut koji go
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
za sutra:
18:30 FC Lustenau vs Altach 2
20:00 Cambuur vs TOP Oss 1
20:00 Willem II vs Den Bosch 1
20:00 Reims vs Le Mans 1
kvota: 7,73
edit:
probo bi sutra:
nk zagreb 2 / 2-2 4,50 / 8,50
i
lincoln dnb2 / 2 3,36 / 4,80
Last edited by Shadow'91; 21-10-11 at 00:42.
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
aktivirao sam na bet at home vaucer od 5 evra, poklon vaucer je dosao uz vijesti, isplata je moguca kada je vrijednost vaucera 3x ulozena u kladjenja sa min kvotom 1.5, prva dva tiketa su dobitna, treci tiket je gubitni, moraju li tri tiketa da budu dobitna za isplatu ili je dovoljno da 3x ulozim 5 evra?
To zadnje, ulog 15 eura![]()
Brisbane-Golg Coast 1 @ 1.60 dolazi lagano![]()
Lambda
Sto bi fora sa ovim live-in-play free 25e bonusom na bet365?
Hrabrost nije odsutnost straha, vec otpor prema njemu!
Bolje imat' cerku kurvu, nego Stiva Kera!
Minhen-Paderborn X
Fortuna-Hanza 1-1
Karlsrue-Bohum 2
singlovi i triling, pa sto bude
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks