Ispod slike pise 2. Usput, glupiras se tamo :nonchalance:
A i odje
Ispod slike pise 2. Usput, glupiras se tamo :nonchalance:
A i odje
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
http://www.yallaf1.com/2011/10/18/me...duct-for-2012/ Mercedes invents front wing F-duct for 2012
Ovo je bas interesantno, ali ne znam na koji nacin funkcionise. Mislis li da ima samo te otvore ili neku klapnu za blokiranje air flow-a?
EDIT: ima full flow:
P.S. pogle mi drugi nick...
TAKUMI
Mozda pri vecoj brzini, sam vazduh koji prolazi kroz krilo uspije da savije krilo pri krajevima i da taj nacin oce da dobiju flexi krilo kao i da bolje usmjere tokove vaduha ispod bolida.
S druge strane, pri ulazu vazduha u tunel mozda se proizvede suprotan efekat i da "podize" nos, ili da u krivinama proizvodi understeer.
Da se razumijemo, ovo gore je moje lupetanje bez nekih osnova.
U svakom slucaju, ja bi volio da Mercedes napravi taj korak napred i da sledece sezone imamo cetiri tima koja ce se boriti za prve pozicije.
Mada cisto sumnjam da drugi timovi nisu pokusali nesto slicno, i ako nisu, da nece napravit testove kojima ce isprobati funkcionalnost ovog rjesenja. Koliko je samo malo vremena trebalo ostalim timovima da stave McLarenov F-Duct, u sezoni u toku.
Last edited by sky; 18-10-11 at 18:19.
Release Yourself
I dalje traju administrativni problemi sa Indijom.
Prvo je bilo problema sa carinom za timove i njihovu opremu. Organizator je sve te troskove preuzeo na sebe (valjda preko 2.000.000 dolara).
Sad je visi sud trazio da se preispita odluka da organizator trke ima poreske olaksice.
Najveci problem predstavljaju vize za ljude iz F1 paddocka; vozace, mehanicare i sve ljude koji prate "cirkus". Pitanje je da li ce svi biti na broju.
Kovalainen danas "twittuje": "Still more papers to be signed for the Indian GP, it's a joke the whole process, don't understand why it's so difficult".
BTW:
Anthony Davidson (kratko u BAR-u) postavio na twitteru fotografiju iz starih dana gdje su on, i iza njega, prije dva dana tragicno preminuli, Dan Wheldon (cudi me da niko nije postavio tragicni udes sa Indi trke) i tek treci Jenson Button.
http://twitpic.com/71p26w
Release Yourself
na YT ima veliki broj snimaka tragičnog udesa u kojem je Dan Wheldon nažalost izgubio život i mogu reći da je prava sreća da još neko nije stradao. bilo je još tragedija u indy car šampionatu ali ovakvu ni oni sami ne pamte da se dogodila.
http://scarbsf1.wordpress.com/2011/1...-saw-solution/ A legal but flexible T-Tray Splitter: The ‘See-Saw’ solution
isto ko sto ovaj forum ima rep, vukajlija ima svoj sistem, i imam 20 plusica tamo :ass: Usput, ti i Legenda Objektivnosti se glupirate od pocetka odovog topika sa pricom kako je Gumaher sad najbolji vozac u paddocku, samo ga jebu kola, maleri, timski kolega, svi vozaci, vrijeme, ishijas, spondiloza, zenska intuicija i neki pasulj koji je pojeo 86-e i jos prdi od njega
glupi Ameri i nastojanje da naprave spektakl od trka po ovalu, pa jos na stazu od ukupno cirka 2km naguraju 34 bolida. Izem im "sport" :ass:
(nečitko)
Verb, LIKE-ovi su ispod slike. Pogledaj opet, ima samo dva, i to tvoja :applause:.
Over.
PURE OWNAGE, sto bi rekao nas drago kEDOWN.
Massa, ovo je isto bitno za sampionat:
http://www.gpupdate.net/en/f1-news/2...arget-in-2011/
TAKUMI
A to nisu lajkovi covjece, o cemu fantaziras ti...
TAKUMI
molim te, objasni mi onda sta su oni plusevi? Dekoracije na sajtu? Fotosop? Ili dokaz da je ljubav prema Gumiju slijepa?
A za one koje interesuje jos pokoji vozac sem Gumija, evo novosti:
Force India reserve driver Nico Hulkenberg is set to be promoted to a race seat next year alongside Paul di Resta.
Spanish Superleague driver Maria de Villota says she is "closer" to achieving her dream of racing in Formula 1 next year.![]()
(nečitko)
McLaren i Johnny Walker su organizovali neki konkurs gdje pobjednik ima sansu da provoza McLaren iz 2008.
Finalisti su bili 3 dana u UK, gdje su imali razne vjezbe, testove, ne znam ni ja sto.
Juce je na pisti Silvestone proglasen pobjednik: Djordje Simic iz Srbije .....LUCKY BASTARD!
Release Yourself
MADAFAKA!!! Zamisli ti to. Gdje zivi?
TAKUMI
Pa ja ga totalno mrzim, i maksimalno sam ljubomoran.
TAKUMI
đorđe svaka ti čast ni sam neznaš klicina ti zavide.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks