braga 2 1,85
birmingham dnb2 3,22
rapid b 1 1,85
za sutra...
ako se sutra ne izvucem ubicu se ... ovo je tuga..
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
braga 2 1,85
birmingham dnb2 3,22
rapid b 1 1,85
za sutra...
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
dobitni:
arsenal 2
milan 1-1
barcelona 1-1
chelsea 1-1
a gubitni:
milan 1-1
chelsea 1-1
arsenal x-2
i padam na sahtjor X prvo poluvrijeme
arsenal x-2 @6.00 :/
Stone the crow
očekivah taj gol Marseja, poželjno u prvom poluvremenu, da razdrma utakmicu, ali ništa.
igrao njih, Leverkuzen, Olimpijakos i Šahtjor; sve četiri utakmice GG3+.
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! Ne stigoh... Taman se ulogovah na forum i ovi dadose gol! Koji maler!
Aurora - Oriente Petrolero... Aurori iskljucili dva igraca, a kvota na goste 1.83! Evo ga gosti uvalise sad u 46.minut...
EDIT: Ne stigoh da vam javim, a ne da uplatim...![]()
Last edited by neTko_iz_mase; 20-10-11 at 01:59.
Hrabrost nije odsutnost straha, vec otpor prema njemu!
Bolje imat' cerku kurvu, nego Stiva Kera!
Rennes vs. Celtic 1-1 , q.2,65 … Celtic putuje u Francusku bez 3 najjača igrača Commons, Hooper i Samaras , a jadni su I u njihovom prvenstvu… Rennes u dobroj formi , sa dobrim golgeterom koji je dao u 10 mečeva čak 20 golova….
Hapoel Tel Aviv vs. PSV 2 , q.1,95…jeste da PSV može da ih iskulira I laganoi da dodje do X ,ali oni jednostavno vole da u euro kupovima pobijedjuju u gostima
30 Sep 2010: Metalist Kharkiv - Psv 0-2
21 Okt 2010: Debrecen - Psv 1-2
1 Dec 2010: Sampdoria - Psv 1-2
17 Feb 2011: Osc Lille - Psv 2-2
17 Mar 2011: Glasgow Rangers - Psv 0-1
7 Apr 2011: Benfica - Psv 4-1
29 Sep 2011: Rapid Bucuresti - Psv 1-3
Maribor vs. Braga 2 , q.2,00… Braga mora pobijediti ako hoće hvatati priključak koji su izgubili doma od Brugge-a
Malmo vs. Metalist Kharkov 2 ,q.2,00 …Metalci će se dooobro potruditi da dobiju Malmo ,kojeg je Austria V. kući pobijedila , a Metalci su dobri u euro kupovima (sjetimo se prošle godine)…
Udinese vs. Atl. Madrid X , q.3,10 … Nekako mi se čini da Udinese bez Di Natale neće biti suviše ambiciozni za otvoreni napad , i da će se koncetrisati na dobru odbranu ,pa ako daju go , ok , ako ne dobar je i X….padaće I kiša…
Udinese vs. Atl. Madrid 0-2 , q.1,90 … Iz istog razloga gore navedenog…a za neke sitne novce cu probati i tačan rezultat 0:0 , q.11![]()
... Ride away with your mighty horse
ride away through the land of storms...
Je li vam se desilo kad da vam pare ne legnu na racun ni 20 dana posle withdrawal requesta?
E to nije nikad.
Provjeri sve podatke, i naravno obrati se njima vidi je li sve regularno isplaceno.
ako imas karticu kod nlb banke to zna biti problem?
Who let the dogs out
Ckb...
i kod ckb je kedown imao problem
ja imam kod podgoricke banke, jos mi se nije desavalo da mi kasni vise od 7 dana isplata
Who let the dogs out
Ne znam, podji do njih vidi to, jer jos ne cuh da je neko imao problem.
Mada eto, Kedown izgleda jes. A no njemu nije ni cudo, zabroje se ljudi.![]()
Oce li jos ko sto izbacat?Gugija cu ispratit...
ok, kontaktirao sam kedowna pa da vidim kako je on to rijesio...
jesi li igrao na bet365 ili na neki drugi portal ?
Who let the dogs out
znaci da ne pravi portal problema vec banka, ckb![]()
Who let the dogs out
Totenhem - Rubin X2
Bros - Zagreb h1 -7.5
olimpija-barselona h2 -9.5
Kvota oko 8. Trebalo bi da dodje.Malo je Rubin rizican, ali Totenhem je desetkovan. Moze biti 0-2, jer ce Rubin igrati bunker.
Na drum palo nebo malaksalo...
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks